JB na nové 3GS nejspíš nikdy nebude

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

3gsfan | čtv úno 04, 2010 9:21 pm

JB na nové 3GS nejspíš nikdy nebude

Zvažuju koupi 3GSka ale dost váhám vzhledem k tomu že JB má pro mě velkou hodnotu. Geohot už se na to asi vykašle úplně, a pokud to udělá někdo jiný tak možná tak za rok.

# There is no solution for 3.1.3 on newer devices or 05.12.01 There is no untethered jailbreak. I don't know if/when these things will exist. 9:05 AM Feb 3rd from web

To napsal včera GeoHot včera na twitter. Škoda že to vzdal.

Uživatelský avatar cicolably | čtv úno 04, 2010 9:25 pm

Re: JB na nové 3GS nejspíš nikdy nebude

HMM no budeš musieť kupovať z APPStore faakt hrozneee
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
Starý pes fóra :)

Juramac | čtv úno 04, 2010 9:27 pm

Neprekvapilo by mne, kdyby tak sikovneho clovicka Apple proste nekoupil :wink:

cernakus | čtv úno 04, 2010 9:44 pm

Lze jen doufat, ze pristi generace bude natolik revolucni, ze zase na neco zapomenou. Pokud ne, nevadi. S applem bylo hezky, ale wm7 ci android zaridi pozitek podobny a v te dobe i aplikacne adekvatni.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

smoldik | čtv úno 04, 2010 9:48 pm

Presne tak juramac. Myslim si ze je to logicky krok. Proc nezamestnat mladeho a sikovneho hackera co jim odemknul telefony.
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone guru
iPhone guru

xslide | čtv úno 04, 2010 9:53 pm

No pokud na další generaci nebude JB, pravděpodobně se taky poohlídnu jinde. Ikdyž popravdě řečeno bych nerad IP opustil. Ale bez JB je to opravdu jen průměrný telefon.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar parmin | čtv úno 04, 2010 9:57 pm

cicolably píše:HMM no budeš musieť kupovať z APPStore faakt hrozneee

U nás říkáme "Podle sebe soudím Tebe" 8)
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
iPhone expert
iPhone expert

xslide | čtv úno 04, 2010 9:58 pm

Já mám JB taky, ale že by to bylo kvůli cracklým aplikacím, to teda nikoliv!
Moderator fóra
Moderator fóra

PeterKiss | čtv úno 04, 2010 10:02 pm

Pokial vidím správne nemá JB a myslím ze starý pes by takú vec nezabudol dať do modelu :wink:
iPhone expert
iPhone expert

Juramac | čtv úno 04, 2010 10:15 pm

Xslide: no to je hodne odvazne tvrzeni , ze ip bez jb je jen prumerny telefon. Je videt, ze jsi ani ty, jako stary pes , doposud nepochopil, ze ip neni o funkcich a vselijakych ficurach , ale o naprosto odlisnem pristupu a funkcnosti. Nehodlam virit nesmyslne diskuse na tema"co je lepsi", kazdy system ma neco do sebe, ale ip je hlavne o tom , ze proste presne v intencich Apple "think diferent"..... :wink:

Uživatelský avatar JackieTran | čtv úno 04, 2010 10:16 pm

iPhone bez JB neni ono. :|

Uživatelský avatar milan2022 | čtv úno 04, 2010 10:17 pm

Možno Geohota Apple fakt zaplatil alebo aj zamestnal :)

Ale veľmi sa mi nechce veriť že by takto zradil JB komunitu :wink:
Senior uživatel
Senior uživatel

Juramac | čtv úno 04, 2010 10:24 pm

Zradil? To je k smichu :D Ta komunita bylo stado hladovych krku s natazenou dlani. mizive procento mu mozna nekdy poslalo nejaky ten dolar, a sami pak vyvadeli psi kusy..... Ten clovicek neni blby a uz ho to naprosto zakonite prestalo bavit... A jestli k tomu jeste dostal lano od Apple, ktery dobre odborniky jiste umi vice, nez dobre ocenit, tak proste jen prirozene prodal to, co umi. Kdo z vas dela neco pro hromady neznamych lidi zadarmo? :wink:

Uživatelský avatar ygy | čtv úno 04, 2010 10:25 pm

apple zamestnal aj toho chlapíka ktorý vymyslel ten vír na jb iphony pomocou SSH
takže v Gehotovom prípade je to taktiež možné ale treba si uvedomiť ž gehot nieje jediný týpek ktorý sa stará o jb. gehot vymyslel len blackra1n ale pre ním tu bol Dev team , ziphone , QickPWN , Pwnage, Ziphone a mnoho ďalších
ja to berem tak keď jb nebude tak nebude ale keď bude tak si ho dám .
rozhodne to nemenú nič natom že iphony a všetky produkty od apple sú super

Uživatelský avatar JackieTran | čtv úno 04, 2010 10:31 pm

apple produkty jsou v vrcholu vsech produktu,ja apple mam rad,nejen iphone,ale jako napr. Macbook Pro apod.
Apple vyrabi sami kvalitni veci,elegantni design,to ja proste mam rad.

I bez Jb na iP preziju,a neprejdu na jiny tel. Ale prece je lepsi mit ten JB :P

Uživatelský avatar Hape | čtv úno 04, 2010 10:32 pm

Naopak iPhone 3GS bez JB je naprosto super telefon. Stabilní, rychlý de všemi podstatnými funkcemí, snad až na ten omezený bluetooth, ale ten ja využívám minimálně. Dokonce jsem zamiloval i originální aplikaci na SMS a ta mi svou formou chatu nesmírně vyhovuje, takže svůj dřívější iRealSMS klidně oželím !!!
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar ygy | čtv úno 04, 2010 10:37 pm

no ono je v cydií taká utilitka ( smshelper) ktorý ti pridá do základnej app počítanie znakov , ďalej doručenky a sbssettings ( to iba na rýchle prepínanie jasu )
keby toto apple implantoval do fw 4.0 ( čo tam samozrejme nedá ) tak som nadmieru spokojný
Naposledy upravil ygy dne čtv úno 04, 2010 10:41 pm, celkově upraveno 1

PeterKiss | čtv úno 04, 2010 10:39 pm

Neodcudzujem JB a je každého vec či ho má alebo nie,z jedného uhla pohladu velmi užitočná vec ale 2 ten nemienim rozoberať.
Ale ide o to čo človeku chyba a čo potrebuje mne iPhone postačuje uplne čistý ba dokonca sú veci navise čo by som z neho vyhodil napr fotoaparát vôbec ho nevyužívam a keď už chcem fotiť mám fotoaparát žiadny mobil nespravy foto ako kvalitný Canon.
iPhone expert
iPhone expert

Thompson | čtv úno 04, 2010 10:46 pm

Že by Apple zabil svůj produkt?
iPhone 6 16GB Space Grey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Juramac | čtv úno 04, 2010 11:03 pm

Zabil? :D To si opravdu myslis, ze tech, co maji JB a pripadne prejdou k jinemu systemu, je tolik? Tato miziva skupinka technoidu a vecne se vsim nespokojenych brblalu je pro Apple naprosto nezajimava. :)

Uživatelský avatar JackieTran | čtv úno 04, 2010 11:09 pm

Juramac: no ,jsou spousta lidi,kteri si poridili iphona jenom protoze existuje(existoval) JB

Uživatelský avatar parmin | čtv úno 04, 2010 11:10 pm

Ty telefony se budou prodavat at uz JB bude mozny ci nikoliv. Sam se moc tesim na novy model a myslim, ze by to mohla byt nahrada za muj 2G. Moznost JB by me potesila, zvykl jsem si na nektere aplikace, ktere JB proste vyzaduji a oficialni alternativa neexistuje.
iPhone expert
iPhone expert

Thompson | čtv úno 04, 2010 11:17 pm

Nebýt JB tak si ani iPhone nekoupím, lidé co si kupují iP se dělí na 5 skupin:
-Kradou aplikace a jen kvuli tomu JB
-Platí aplikace, NonJB
-Platí aplikace, má rád fičury
-Krade aplikace a používá fičury
-Hloupý uživatel, má jen free aplikace a většinou jenom se s iP fotí na profil
Min 2-3 skupiny tímhle zabijou.Nebýt těch úprav koupím asi něco ze stáje HTC.
iPhone 6 16GB Space Grey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

olier | pát úno 05, 2010 1:50 am

Doufám, že tato zpráva je jen kachna a někdo to prolomí :)
Host
Host

Uživatelský avatar Hape | pát úno 05, 2010 7:29 am

Tak já jsem asi šestá skupina.
- nemám JB (i když jsem míval), stahuji FREE i placené app, mám rád fičury, ale těch je i v appstore více než dost. Prostě jsem si jednoho dne prošel aplikace,které jsem měl jen díky JB a byly to tyto iRealSMS-obejdu se, velmi jsem si oblíbil vestavěnou app na SMS, Backgrounder-ten trochu chybí zejména u navigace, iBlacklist-obejdu se,nemám téměř žádných "nepřátel",které by bylo třeba bloknout, Cycorder-u 3gs irelevantní a nepotřebné, SBSettings-malinko schází, no a zbytek jsou app z iTunes. Takže suma sumárum jsem zjistil, že mi to za ty "problémy" a omezení nestojí a jsem šťastným,plnohodnotným uživatelem non JB iP :mrgreen:
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar vbruno | pát úno 05, 2010 7:57 am

Ja spíš doufám, že nový FW nechá na JB zapomenout ;-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

xslide | pát úno 05, 2010 8:00 am

Juramac píše:Xslide: no to je hodne odvazne tvrzeni , ze ip bez jb je jen prumerny telefon. Je videt, ze jsi ani ty, jako stary pes , doposud nepochopil, ze ip neni o funkcich a vselijakych ficurach , ale o naprosto odlisnem pristupu a funkcnosti. Nehodlam virit nesmyslne diskuse na tema"co je lepsi", kazdy system ma neco do sebe, ale ip je hlavne o tom , ze proste presne v intencich Apple "think diferent"..... :wink:

No já nevím, popravdě si nedovedu moc představit používání iPhonu třeba bez Backgrounderu nebo SBSettings. Ještě mám např. Winterboard, ale tak bez toho se obejdu.

Každopádně jsem nikdy neměl s JB žádný problém, telefon jede pořád stejně rychle, a není pravda to, co se tu snaží někteří lidé tvrdit, že JB strašně spomaluje telefone, rozhazuje ho atd. Pokud neinstalujete každou druhou neověřenou aplikaci, tak je to naprosto v pohodě!
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Hape | pát úno 05, 2010 8:19 am

JB telefon nezpomalí, winterboard ale zcela jistě !!! U mého dřívějšího 3G to bylo skoro o sekundu při nájezdu kontaktů, či settings :cry:
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar S474N | pát úno 05, 2010 9:33 am

Juramac píše:Xslide: no to je hodne odvazne tvrzeni , ze ip bez jb je jen prumerny telefon. Je videt, ze jsi ani ty, jako stary pes , doposud nepochopil, ze ip neni o funkcich a vselijakych ficurach , ale o naprosto odlisnem pristupu a funkcnosti. Nehodlam virit nesmyslne diskuse na tema"co je lepsi", kazdy system ma neco do sebe, ale ip je hlavne o tom , ze proste presne v intencich Apple "think diferent"..... :wink:

Tak v tom pripade jsem to nepochopil taky. Nicmene telefon bez JB pro me ztraci ono kouzlo pouzivatelnosti. Takhle diky IntelliScreen vidim okamzite napriklad prehled kalendare. Jelikoz ho syncuji jeste s mou drahou polovickou, tak vidim zmeny okamzite. A bez JB? To bych porad musel rozklikavat Kalendar a divat se, jestli mi tam nahodou neco nepriskocilo. Proste bez JB je ten telefon pro me mrtva zalezitost.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

mattycz | pát úno 05, 2010 9:34 am

Taky se přidám, jsem šťastným uživatelem ip 3GS bez JB, aplikace kupuji btw za těch pár šušní není problém, mám rád fičury a nejvíc mě vadí, že si prostě nemůžu udělat složky a do nich dát příslušné ikony abych neměl 8 obrazovek.
Dál mě štve že chybí mass storage a nelze upravit úvodní obrazovka.
Ale, oželím to ve prospěch rychlosti a stability mého IP.

Uživatelský avatar S474N | pát úno 05, 2010 9:38 am

mattycz: zajimave, ze ja nemam vubec ani s rychlosti ani stabilitou problem. Zrejme to bude take o tom, ze neinstaluji kazdou 3,14ovinu co vyjde. Takze bych prosil, aby se tahle urban legend prestala sirit. Dekuji.
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

mattycz | pát úno 05, 2010 9:58 am

Já nevím nikdy jsem JB neměl, ale slýchám o tom.
A ano, je to asi tím, že tam lidi s...u všechno možné.

Uživatelský avatar Apache23 | pát úno 05, 2010 10:04 am

No apple sa so svojimi úžasnými produktmi dokopal až ktomu že odrbáva svojich zákazníkov. (Narážam ako obhajovali nemožnosť MMS a iných vymožeností na iphone 2G pri novýhc FW) Je to úbohé a primitívne. Keci štýlu že iphone je odlišný a o inom prístupe nežerem, ak toto má byť ten prístup. Toto fórum vznikalo a rozširovalo sa hlavne kvoli JB. iPhon bez JB je použitelný na 20% a to som už 10% pridal od fw 3.x. Ak sa JB definitívne zamedzí tak ostanem s iphonom dovtedy kým bude cydia chŕliť nové a nové vychitávky. Pretože toto fórum je pre pánov "hračičkou" naštastie a nie len pre ludí čo sa uspokoja s manuálom a tešia sa s iného prístupu. Teda pokial sa pod iným prístupom nerozumie len kritizovanie všetkého okolo. :wink:
Howk

PS: chodia zamnou ludia s dvoma obrazovkami springboardu a bez JB stým, že im iphone padá. Takže kluci "Vo co tady vlastne GO :?: "
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Juramac | pát úno 05, 2010 10:28 am

Toto forum bylo samozrejme zalozene pro iPhony s JB, protoze v te dobe jina moznost, nez dovoz kdovi odkud a nutnost odbloku a JB nebyla.S jedinou vyjimkou - Francie. Ale ta situace uz se davno zmenila, dnes jsou v cesku legalne odblokovane iPhony u vsech operatoru a tak ten JB je jiz okrajova zalezitost pro hracicky, co "musi mit" pocitadlo znaku do SMS, upravy plochy a vselijake dalsi blbustky. Je jim prano, nikdo je nekritizuje . Jen se ale stava stale casteji, ze pod dojmem nadsenych jedincu, kteri vykrikuji BLABOLY o 20 % vyuzitelnosti bez JB a o tom, ze bez JB to neni telefon k pouziti, se mnozi novacci a lide nezkuseni pousteji do vselijakych "zarucenych" experimentu a pak zde placou a volaji o pomoc. Takze toto forum se prave diky takovym namachrovanym borcum stalo vicemene stokou ne pro fandy ale pro zoufalce, kteri se nechali takovymi BLABOLY presvedcit a ovlivnit. A to je skoda, byvalo tady urcite lepe... :wink:
Takze uprimne, pokud nekteri odejdou za WM7 a Androidem na jina fora, alespon se tady castecne vycisti vzduch a mozna tady zase nastane vetsi pohoda..... :)

Uživatelský avatar Hape | pát úno 05, 2010 10:34 am

Naprostý souhlas s Juramac. Řekl jsi to přesně !!!
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar parmin | pát úno 05, 2010 11:49 am

Já myslím, že existuje veliká skupina (a já sám do ní patřím), co máme iPhone mimo jiné proto, že jsme hračičkové a ta věc nás baví, je to náš další koníček, ta věc nás těší. A JB nám významně rozšiřuje možnosti této naší závavy, těch našich experimentů, toho zkoušení a hraní si.
A stejně tak rozumím i tomu, že pro někoho může telefon bez JB znamenat 20% využitelnosti, pokud pro něj non-AppStore aplikace a rozšíření představují 80% využití telefonu.
No a v neposlední řadě souhlasím i s tím, že existuje veliká skupina uživatelů co si koupí telefon, udělají bezhlavě JB a pár dalších kroků a potom tady brečí a zakládají zbytečná nová vlákna, že jim nejde to či ono...
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar S474N | pát úno 05, 2010 11:58 am

parmin: kde to mohu podepsat?
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Juramac | pát úno 05, 2010 12:06 pm

Parmin- nejsme v rozporu, ale otazka zni - " Proc delaji bezhlavy JB ? " Odpoved je jednoducha - protoze maji na zaklade velmi zavadejicich informaci od znamych a bohuzeli i zde z fora pocit, ze iPhone bez JB neni pouzitelny a je vlastne uplne k nicemu........Pritom je to totalni blbost, na kterou ale nekteri prijdou pozdeji a nebo a bohuzel casto i pozde..... To , kdyz si sami udelaji iCihlu......A vinik ? Samozrejme Apple, ktery vyrobil takovy kram ..... Skutecny vinik je ale ten, kdo takoveho zoufalce svymi blaboly k JB privede doslova za ruku zbytecnymi duchaplnostmi typu "iPhon bez JB je použitelný na 20% a to som už 10% pridal od fw 3.x. "......

Uživatelský avatar parmin | pát úno 05, 2010 12:35 pm

Ale takhle je to přece skoro se vším. Každý může mít na věc jiný pohled - kolik lidí, tolik pohledů a názorů.
Zaujme Tě něčí názor (na cokoliv), nějaká věc, prostě cokoliv co ještě neznáš a rozhodneš se - zkusím to také nebo nezkusím. Zkusíš to a riskuješ, že si nabiješ, zvlášť pokud nemáš 100% informací při rozhodování a to nemáš téměř NIKDY. Možná si nabiješ, možná ne. Možná u toho potom už zůstaneš a možná si řekneš, byla to hloupost, už to dělat nebudu a nechci.
Ani Vám tady nebudu psát, co všechno už jsem v životě zničil a zkazil jen a pouze proto, že jsem to nedělal přesně tak, jak se má, že jsem si předem všechno pořádně nenastudoval nebo nesehnal příslušnej vercajk a vrtal jsem se do věcí více či méně jako totální amatér a idiot.
A co? zatím jsem všechno přežil, pár věcí jsem prostě pokazil a zničil, zanadával jsem si, ale vím jedno - občas jsem se i něco naučil a někdy jsem se posunul i dál. Do něčeho se vrtat je pro mě výzva, baví mě to. Ale to už jsem hoooodně OT :)
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar S474N | pát úno 05, 2010 12:44 pm

Juramac: nechapu proc tu tim argumentujes. Me je uplne jedno, zdali si nekdo podela svuj iPhone nebo ne, zoufalci me opravdu nezajimaji. Nebo se tu chces stylizovat do role "ochrance chudacku, co si udelaji JB"? :roll:

Me zajima predevsim to, co se tyka vyhradne me. A proste bez moznosti JB je pro me iPhone mrtva zalezitost - vysvetloval jsem i proc - potrebuji mit prehled o kalendari, nechci se vzdat SB Settings a dalsich ficur, ktere proste mam.
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv