plastex | pát úno 19, 2010 3:01 pm
Dobry den, prominte ze obtezuji ale uz sem upúlne bezradny, dva dny se snazim nejakym zpusobem dat do chodu muj iPhone ale nevim jak, proto se obracim o pomoc sem, mam iPhone 2G, predevcirem sem si ho koupil pres internet jako pouzity, prisel mi a byl v pohode vsechno frcelo jak melo, tak sem se rozhodle ze si tam dam pisnicky, tak sem si stahnul iTunes a sel jsem na to, ale najednou se zaclo neco stahovat a nevedel jsem co to je, tak sem myslel ze to jsou nejaky aktualizace pro iTunes, tak sem to nechal bezet, ale jakmile se to stahlo zaclo to s IP komunikovat a nahravat do nej, a kdyz se to tam nahralo tak najednou mobil "nesel" je to asi dost podobnej pripad jako tady na foru kterych je tu spoustu, proste se mi asi stahnul novej software ktery 2g neumi prelouskat. telefon ted dela to ze bud ho pripojim do itunes a hlasi mi to neco v tom smyslu ze mam zablokovanou sim kartu, a nebo kdyz se dostanu do nejakyho toho DPF modu nebo co to je, tak mi to nabidne restore ale ten proste nejde udelat, a kdyz se nejakou zahadou udela tak to stejne nefunguje protze se tam zdrejme nahraje ten sami software co mi v tom udelal takovy bordel, pak jsem jeste zkousel nejaky starsi software s tim ze kdyz sem dava restore tak sem drzel shift ale to mi hodilo nejakou chybu, takze taky nic, a pak sem delal jeste jednu vec ze sem si stahnul nejaky program, quickpwn a pres ten sem to zkousel ale taky to neslo, prosim poradte co stim mam delat, uz sem fakt zoufali.