2G JB/UNLOCK

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Ladokoz | pon úno 22, 2010 10:33 pm

2G JB/UNLOCK

Cafte, dlho som neupdatoval firmware a este stale ficim na 3.0 takze mam zopar otazok. Todla tohto navodu by malo byt vsetko ok, ale predsalen si chcem byt isty.

viewtopic.php?f=96&t=26251

Mam baseband nizsi ako 5.12 a moj 2G je z USA ebay. Naplasila ma hlavne tato veta, ktorej uplne nerozumiem:

To znamená že tento postup je možno použít jen pokud máte jistotu že máte neblokovaný telefon(např. máte telefon od Vodafone a zároveň používáte SIM Vodafone) s basebandem nižším než 5.12.

Dalej sa chcem spytat, ci musim restorovat cely telefon a prist o vsetko zo cydie alebo to ide aj tak, aby sa vsetko zachovalo? - nikdy som sa tymto nezaoberal nakolko som vzdy robil komplet restore. Teraz sa mi to uz ale nechce a nemam cas.

Za pomoc vopred dakujem. :-)

Uživatelský avatar Tony1 | úte úno 23, 2010 12:02 am

Re: 2G JB/UNLOCK

To znamená že tento postup je možno použít jen pokud máte jistotu že máte neblokovaný telefon(např. máte telefon od Vodafone a zároveň používáte SIM Vodafone) s basebandem nižším než 5.12.

toto platí pro 3G iPhony!!
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)

Ladokoz | úte úno 23, 2010 12:09 am

Cize ja si uplne klasicky cez shift restornem FW v itunes a potom to mozem JB a unlocknut?

Uživatelský avatar Tony1 | úte úno 23, 2010 12:25 am

Ano přesně tak jen do redsn0w budeš cpát 3.1.2 rozumíš.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

ernestocz | sob bře 20, 2010 1:46 pm

Tony1 píše:Ano přesně tak jen do redsn0w budeš cpát 3.1.2 rozumíš.

ahoj rovnez sem dlouho neupdate muj iP 2G a jsetli teda dobre tomu rozumim ted uz se to dela normalne sproste :-D pripojim pres iTunes dam stahnout 3.1.2 a po stahnuti to jen odblokuju pres redsn0w s tim ze tam taky nacpu 3.1.2 ? ja si jeste pamatuji ze to bylo beh na dlouhou trat a kdyz to nekdo udelal primo stala se mu z iP cihla klobouk dolu

Hnykda | sob bře 20, 2010 1:51 pm

Ne,kliknes na v iTunes na update,stahnes 3.1.3 s restorem nainstalujes a pak pouzijes restore dle prislusneho navodu ktery jsem tu delal
odzkouseno,funguje

Uživatelský avatar Apache23 | sob bře 20, 2010 9:50 pm

Ten navod je super. Predvčerom som to robil podla neho na svojom starom 2gčku a uplne bez problemov. A to 2gčko si užilo svoje.....ked tak nad tym spominam asi najviac pri prechode z 1.4 na 2.0. To boli operacie, teraz je to už malina. :wink:
PS: Hnykda dik za navod.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

ernestocz | pát bře 26, 2010 9:42 am

zdravim tak sem udelal : stahl 3,1,3 .Update bez problemu :-) pripojim udelam jak je na videu zapnu blackra1n zapne se do DFU modu ,ale neobjevi se Ghoete fotka telefon najede a funguje bez problemu jako by se nechumelilo jen mi nefacha: youtube, a chybi mi tam Cydia sem z toho jelen
mimo to se mi poradirlo vymazat pres 200 tel cisel :-(((

Hnykda | pát bře 26, 2010 6:58 pm

To že sis nezálohoval kontakty nebylo chytré...
Cydia tam není, ale měl by tam být app "Blackra1n" díky který jí nainstaluješ.
Pokud to nejde, tak to udělej přes Redsn0w

D-wats | úte bře 30, 2010 4:38 pm

mohol by sem niekto hodit navod ako spravit jailbreak pre Ipod touch 2G ? ci je ten postup rovnaky ?

Lanex | sob dub 17, 2010 6:20 am

dlouho jsem se tomuto tématu nevěnoval. Rozumím tomu správně, že pro 2G telefony není nová verze modemu ve firmware 3.1.3, tudíž můžu použít normálně tlačítko Restore v iTunes bez strachu, že si přehraju současnou verzi 04.05.04_G a tím ho na věky zablokuju? Děkuji (mám 2G 3.1.2, chci 3.1.3 kvuli tetheringu na 2G)

Hnykda | sob dub 17, 2010 6:05 pm

Jiste ze...Klidne kolikrat chces.Apple na nas kasle,dyt tu je navod uz x mesicu

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv