mam iphone 3g 3.1.2 verziu s basebandom 5.11.07 pokracoval som podla navodov najskor itunes shift+restore potom blackra1n vcetko prebehlo v poriadku nasledne som cez ikonu v iphone nainstaloval sn0w a cydiu a iphone stale hlada signal nevie ho najst. iphone bol kupovany v orange ale ja to robim na O2 simkarte a nevie najst siet.
V druhej téme (ktorú si neviem načo založil) píšeš že pred JB ti to išlo, po tom nie...tak riešenie je celkom jednoduché, nechaj si telefón bez JB a hotovo. Alebo použi iný, už upravený FW s JB a nahraj tam ten (3.1.2).
Btw, tú tému som reportol, s teba budú mať moderátori radosť...dvojité témy aj príspevky...
iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2] iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
sorry za tu druhu temu chcel som hu sam vymazat ale nenasiel som. a uz mi ide aj po jealbreaku ale iba orange ked vlozim O2 tak nenajde siet a to nenaslo ani pred jealbreakom stale pise ze hlada a to aj 10 minut. neviem v com moze byt problem lebo s orange to funguje bez problemov.
Este sa chcem spytat ci orange SK vazne neblokuje telefony alebo ci to netreba s tou O2 simkou aktivovat.