Vodafone predstavil nove tarify

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar tvosi | stř bře 03, 2010 10:57 am

Vodafone predstavil nove tarify

Dnes operator Vodafone predstavil nove tarify Na miru.. bude take zmenen system dotovani telefonu - vyse dotace se jiz nebude urcovat podle tarifu, ale podle celkove mesicni utraty za vsechny balicky atd. :wink:

vice zde:
http://www.mobilmania.cz/clanky/vodafon ... fault.aspx

a pozdeji zde:
http://www.vodafone.cz/namiru
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Juramac | stř bře 03, 2010 2:46 pm

Re: Vodafone predstavil nove tarify

No, nevypada to zle, jen je otazkou, jak to bude. Ted jsem mluvil s "cvicenou opickou" na call centru a ta mi rekla, ze klientu s pausaly se to zatim netyka, ze se jedna o nove tarify pro nove klienty. pausalovi klienti budou mit tuto moznost az pozdeji. Celkem zasadni informace, kterou ale moc nikde neuvadeji...... Ale az to bude, tak to bude i pro mne zajimave, uspora tam bude docela zajimava, nejmene 2-3 cisla , ktera prakticky nevolaji, prevedu na 0 , a pak jeste upravim i ostatni cisla. Par stovek mesicne to da :) Neni to sice zadna "revoluce" , ale krucek, maly krucek spravnym smerem to je. :) Co me ale zaujalo jeste vice, tak se slecna zminila, ze 3G chce Vodafone konecne spustit nejpozdeji pred prazdninami , tedy v cervnu a bude se to tykat vetsiny vetsich mest v CR. Tak to jsem opravdu zvedavy...

Uživatelský avatar tvosi | stř bře 03, 2010 3:06 pm

Podle informaci co mam si tarif muze aktivovat od 6.3 jak stavajici tak novy klient ;-) uz to i potvrdil zastopce VF na mobilamnia.cz v rozhovoru
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

7luke.com | stř bře 03, 2010 10:52 pm

To s tím 3G vypadá moc zajímavě - jsem zvědavý.

Pantani | čtv bře 04, 2010 11:25 pm

tarify: pro mě je to zdražení, sice o pár korun, ale přece. Je tam příliš mnoho "ale". Tak např. musím koupit tarif na SMS, jinak platím 1.50,- za každou. Doteď jsem si vystačil s bonusem 20 nebo 25 SMS (nevím kolik tam je) za inkaso - bonus jak všichni víme padnul. Zbylý ceny jsou stejný - Internet na měsíc, paušál 50 minut volání, cena SMS je tuším taky stejná a zbytek nejsou služby, který by mě zajímaly. Pořadí čerpání zbylých volných minut z minulýho měsíce se taky nezměnilo.
Kamarád to počítal přesně, protože má u nich 4 čísla a jen u jednoho se mu vyplatí přejít, u zbylých mu to taky bude znamenat zdražení, o pár korun, ale zaplatí víc. Tak proč to měnit?

3G: jestli se rozšíří 3G, tak to bude jen dobře. Ale já toho využívat nebudu moct, protože můj foun 3G neumí a nebydlím ve velkým městě. A bojím se, že pod tíhou značných investic budou chtít jen zachovávat stávající nepěkný ceny vzhledem k nabízeným službám.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

parabola | čtv kvě 13, 2010 12:38 pm

už je ta nova tarifa? chci změnit ale ješte neslyšela o tom:O

Uživatelský avatar masklin | čtv kvě 13, 2010 12:40 pm

Nové tarify jsou, podívej se na http://www.vodafone.cz
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv