Taktiez prikladam viac informacii ohladom mojho IP pre neveriacich a
bohov tohto fora ktory vedia vsetko,vsade boli,vsetko videli.
Napr. pan fra.iesus
nejsem buh, ale newbie. a neurazej, kdyz neurazim ani ja tebe - neni to vubec pekne.
ale nehlede na to: dokud mi nevysvetlis, jak je mozne, ze soucasti navodu je presmerovani pozadavku iTunes na cydii a zaroven cydie v nem dle tebe vubec nefiguruje, budu do kola tvrdit 2 veci:
1) faktor tve neznalosti problemu je pozitivni
2) nejsem si jisty, ale necham to na ostatnich ctenarich: je pozitivni i faktor nektere z nasledujicich negativnich vlastnosti: hloupost nebo tvrdohlavost (hloupost v pripade, ze muj argument nejsi schopen vzit na vedomi, tvrdohlavost v pripade, ze to odmitas).
No a koneckoncu jak sam na konec uvadis - vselek se nenasel a voodoo nefungovalo. tak se prosim vrat k technice, precti si, co jsem ti psal, uvedom si, co jsi pred tim nevedel a nedavej planou nadeji ostatnim.
A mody bych poprosil o posouzeni o locku zbytecneho a nikamnevedouciho tematu...
EDIT:
l_RePlay_l:
Dle popisu uvadis, ze tvuj pristroj je volny (jailbreaknuty), takze popravde moc netusim, co a proc resis - to ale neni podstatne (jen chvilkove zamysleni).
Na operatorovi ti muze zalezet jedine ve dvou pripadech, ktere mne momentalne napadaji:
1) mas zablokovany telefon a tudiz je tvou jedinou moznosti pouzivat onoho operatora, na ktereho byl zablokovan (exaktne: na ktereho jedineho zablokovan nebyl). - a to te tizi.
2) mas zablokovany telefon a onoho providera pouzivat nechces ci nemuzes.
Pokud nesplnujes nic z toho, nenech se providery zmast - operator je/muze byt dulezity jen a pouze v pripadech reseni odblokovani na ostatni operatory (zruseni blokovani). Ve zbytku veci (downgrade, jailbreak) nehraje sebemensi roli (alespon co je mi znamo a pevne tomu verim, cili 99.9998%

). Takze chces-li resit otazku downgrade na nizsi verzi systemu (a mas-li dle popisu ono 3GS), tak downgrade by mel byt mozny/realny v pripade, ze mas zalohy SHSH na Cydii. Pri tomto tvrzeni redpokladam, ze mas-li 3.1.3 s JB, mas upraveny firmware (jinak bys nemel JB - a tudiz nemas nic, co by ti v tom melo nejak jinak branit). Takze mas-li ono SHSH z predchoziho firmware na Cydii, muzes se ridit navodem uvedenym v tomto threadu (cili dopsat potrebny DNS zaznam od hosts, provest downgrade pomoci shift+restore v itunes atd.) a nemel bys mit problem.
jen mi stale uprimne vrta v hlave ten tvuj popis (nevidel jsem popravde zatim na tomto foru moc lidi, co maji JB na 3.1.3 a natoz chteji downgrade (na 3.1.3 sli dobrovolne s upravenym fw a vedeli, co delaji a tudiz i jak z toho pryc))
EDIT2: (tohle voodoo mne stvalo uz predtim) jarok:
je pekne rici "ukoncete vsechny procesy, co maji neco do cineni s apple a pak upravte hosts", ale cemu to ma pomoci? zadny z nich, pokud je mi dobre znamo (a rekl bych, ze je mi to znamo setsakramentsky dobre) nema v sobe dns cache a je ve win32 s veskeryma pozadavkama na preklady odkazan na system (resp. podpurne sluzby tcp stacku), cili nesmyslne ukoncovani bezicich procesu ti nepomuze, naopak ale spusteni "ipconfig /flushdns" to prekvapive zvladne