Prosím o pomoc s upgrade FW 3.1+JB -> FW 3.1.x + JB

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

LittleThomas | čtv bře 18, 2010 8:47 pm

Prosím o pomoc s upgrade FW 3.1+JB -> FW 3.1.x + JB

Zdravím, mám jednoduchou prosbu. Potřeboval bych upgradovat FW na vyšší než 3.1 a zachovat si JB. Jsem s tímhle vším ale zatím ještě docela lama a přečetl jsem už tolik infa, že jsem se trochu ztratil (třeba že mě iTunes už pod 3.1.3 nepustí). Tudíž bych potřeboval trochu jednodušší návod jak se dostat na FW 3.1.x s JB, co stáhnout, co použít, jestli to vůbec ještě půjde. Každý se ptá spíš na downgrade. Celkově by stačila i jen rada jak se dostat na orig. 3.1.2 a pak by měl ještě stačit Blackra1n, ne?

F0recast hlásí:
serial: 85931...
baseband: 05.11.07
jedu na Windows, MAC nemám. FW 3.1, JB přes Blackra1n, jinak nic. Unlock nepotřebuju.

Díky za rady, jestli se někdo ozve... :D

Uživatelský avatar JackieTran | čtv bře 18, 2010 8:57 pm

Re: Prosím o pomoc s upgrade FW 3.1+JB -> FW 3.1.x + JB

mas to z CZ? Pokud ano,nemas co resit :P

proste update na 3.1.3 ,pote JB (redsn0w)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

LittleThomas | čtv bře 18, 2010 9:07 pm

Jojo, je z CZ. Teď nejsem u svýho PC, takže zpětnou vazbu poskytnu až za pár dní, ale díky za radu. Takže jenom 3.1.3 a pak redsn0w. Není tam nějaké háček? Jen tak pro jistotu, vypadá to až moc jednoduše:D

Uživatelský avatar Knightey- | pát bře 19, 2010 10:01 am

Takze pokud jsem dobre pochopil, kdyz koupim novy iPhone 3GS 32GB od T-Mobilu ted nekdy. Tak v pohode udelam JB?
Nepotrebuju nejnovejsi FW jako 3.1.3, staci v klidu 3.1.2 pac stejne tam nic potrebneho a noveho neni :)
Host
Host

gudzoo | pát bře 19, 2010 11:28 am

Knightey- píše: Tak v pohode udelam JB?

Ano JB udelaš v pohode... lenže problem budeš mať v tom poviem ti to po lopate...že ked vypne sa ti ale restartne telefon musiš ho napojit na PC aby sa ti zapol... Jednine ze by si mal 3gs vyrobene pred 40 tyzdnom ale to pochybujem...

Edit: Staci trochu hladat a najdes napr. toto http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=120&t=26967&start=0

Uživatelský avatar Knightey- | pát bře 19, 2010 11:33 am

gudzoo:
Jo tak to jsem si myslel. Takzvany Tethered Jailbreak, jak jsem se zde vsude ruzne docetl.
Ted docela rozmyslim, jestli to ma cenu jit do toho. Zdali se to vyplati a jestli vubec nekdo nekdy vytvori plnohodnotnej JB.
Jelikoz jsem si zvyknul na aplikace ktere denne vyuzivam na sem iPhone 3G JB, tak si nedokazu predstavit byt bez nich.
A dost mozna pocitam s tim, ze tam bude uz ten 3.1.3 FW :( a s novym bootromem. Nikdy tam JB nebyl samozrejme takze ani nepujde udelat downgrade pomoci SSH zalohy z Cydie, jak jsem zde ruzne cetl. Zapeklita situace.
Jedina vyhoda je, ze nebude zablokovany :)

EDIT: cetl jsem to neboj ;)
EDIT: jen me zajima, za restart se povazuje vypnuti telefonu, ci kdyz dojde baterka? Co treba respring pres SBSeting - to je taky takovy "softwarovy" restart, po nem bude taky potreba se propojit s kompem a provest JB znova?
Host
Host

gudzoo | pát bře 19, 2010 11:43 am

Tak pokial viem... pokial urobis respring tak ti urobi respring springboard a nie restart telefonu.... Ano pokial ti zdochne baterka tak budes musiet napojit na PC.... Heh a dost je mozne ze v tom 3gs budes mat fw 3.1.3... Jednina moznost by bola si ho kupit od nikal z Bazaru alebo tak :D

Uživatelský avatar Knightey- | pát bře 19, 2010 11:53 am

No prave... a toho se nejvice bojim. Toho FW 3.1.3 ze tam bude... Co pak?
Podletech ruznejch threadu a navodu co tu je, tak to nejspis nepujde JB, takze budu namydlenej?
Tak to me docela zarazi, jinak uz bych ted hned pro nej vyjel. Ale iPhone bez JB je polovicni :(
Host
Host

gudzoo | pát bře 19, 2010 12:28 pm

Ani nie polovicny :lol: Tak jednine nejaky z bazaru kupit...

Uživatelský avatar Knightey- | pát bře 19, 2010 12:32 pm

Jsou drahy, mam nabidku od TM za 12000,-. Takze bych toho chtel vyuzit ale pokud to bude mit 3.1.3 FW tak to je na prd...
A chtel bych novy a tady v CR koupeny. At nejsou problemy s unlockem atp :)
Host
Host

LittleThomas | stř kvě 05, 2010 8:59 am

Tak jenom poskytuju s velkým zpožděním tu zpětnou vazbu. Rady dobrý, ale příště bych prosil líp formulovat.

Upgradoval jsem na 3.1.3, pak jsem pustil sn0wbreeze a zjistil, že jen vytváři custom fw. Tudíž jsem se zase ocitl v té velké pr... bez JB:) Ještěže už vyšel Spirit. Vím, že je to moje chyba, ale míň zavádějící instrukce by se příště taky hodily...

Prosím o lock, smáznutí, nebo cokoli...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv