Lidicky, nemuzete mi prosim pomoci. Nejde mi udelat restore na 1.1.3 Vim, ze se da udelat restore na 1.1.4 a ZiPhone to odblokovat, ale tam mam obrovske problemy. resetuje se, vypina se, nejde nastarovat a kdyz jde hodne do tuheho, tak to mi to napise NO WIFI (v nastaveni).
Mate s tim nekdo zkusenosti? Chtel jsem vyzkouset, za problem nebude odstanen nizsi verzi FW
Julku, cetl jsem i ten tvuj navod na ten "tajny DFU mod", tam jsem se dostal, ale problem je v tom, ze mi to nahlasi tu chybu 1015. Zacne probihat restore a cca po 5 min to napise ze se to nedalo restorovat a napise to chybu 1015.
Kdyz dam restore bez Shiftu, tak je to v pohode. Hodi to tam 1.1.4 a chvilku to funguje. Pak vypadne WiFina, pak se to zacne restartovat, pak to nejde nahodit a je to v pr..li. Jinak ta WiFina nefunguje ani kdyz je iPhone uplne cisty. vubec nenajde sit
co restorovat na 1.1.4 z ověřeného zdroje ? v návodech je pár linků kde jsou uložené všechny verze fw, tam jsi ho stáhni.. a zkus.. Nebo ještě restoruj na jiném PC třeba je něco shnilého v tom tvém, protože jinak mě nic jiného nenapadá
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Co se tyce zdroje, tak jsem ho stahoval z iphone.unlock.no.
Ted se mi podarilo WiFi rozchodit, zkusil jsem stahnout BSD Subsystem, ale v pulce se to prerusilo. Zkusil jsem se jeste asi 3x pripojit a pak to spadlo uplne. Zkusil jsem to zapnout, ale opet se to nastartovalo tak, ze to bylo na uvodni "odemykaci" obrazovce a neslo to odemknout. Pak jsem ho zrestartoval sam, nabehnul, ale uz mi opet pise No WiFi
Tak uz si pripadam jako blazen. Asi zacnu brat drogy a zacne mi to byt vsechno jedno
U 1.1.3 ti to u restore z 1.1.4 napíše tuto chybu vždy. Iphone pak stačí to sestřelit pomocí iBrikru 0.91 (zvolit Boot phone) a je to. Pak už jenom zIphone a je to