Nemoznost restore - error 1015

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Ijsik | stř bře 19, 2008 2:44 pm

Nemoznost restore - error 1015

Lidicky, nemuzete mi prosim pomoci. Nejde mi udelat restore na 1.1.3 Vim, ze se da udelat restore na 1.1.4 a ZiPhone to odblokovat, ale tam mam obrovske problemy. resetuje se, vypina se, nejde nastarovat a kdyz jde hodne do tuheho, tak to mi to napise NO WIFI (v nastaveni).

Mate s tim nekdo zkusenosti? Chtel jsem vyzkouset, za problem nebude odstanen nizsi verzi FW :(

Diky

ilijusin | stř bře 19, 2008 2:51 pm

Re: Nemoznost restore - error 1015

no jestli se ptas jak tam dostat FW 1.1.3, tak si ho nekde stahni (napr. tady)

v iTunes:
DRZIS SHIFT!!!! a kliknes na Restore pak jen vyberes ten stazeny FW

Uživatelský avatar haasteren | stř bře 19, 2008 2:53 pm

A pokud mas 1.1.3 musis restore v DFU (ne CD a KABEL) ale cerna obrazovka pak to jde bez problemu
Starý pes fóra :)

Ijsik | stř bře 19, 2008 3:18 pm

Ja uz jsem si ho stahnul, ale kdyz ho tam chci nalit, tak mi napise tu chybu 1015 s hlaskou, ze to nejde restorovat ...

DFU mod je ten, co se drzi obe tlacitka, pak se pusti Power button a dlasich 15 sec. se drzi Home?

Z toho to tam nalevam, ale jak rikam, je to bez uspechu :( Ted jsem udelal restore a zase se to kouslo :( Asi se z toho zblaznim.

Julek | stř bře 19, 2008 3:45 pm

DFU viz návody včetně toho jaký mód co znamená a jak se aktivuje

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

frolish | stř bře 19, 2008 4:38 pm

nebo se taky muzes dostat do DFU pomoci Ziphone
iPhone 4s 32GB, unlocked, 6.0.2 jailbreak ewasi0n
Host
Host

Ijsik | stř bře 19, 2008 4:51 pm

Kucí, to jsem zkousel :)

Julku, cetl jsem i ten tvuj navod na ten "tajny DFU mod", tam jsem se dostal, ale problem je v tom, ze mi to nahlasi tu chybu 1015. Zacne probihat restore a cca po 5 min to napise ze se to nedalo restorovat a napise to chybu 1015.

Kdyz dam restore bez Shiftu, tak je to v pohode. Hodi to tam 1.1.4 a chvilku to funguje. Pak vypadne WiFina, pak se to zacne restartovat, pak to nejde nahodit a je to v pr..li. Jinak ta WiFina nefunguje ani kdyz je iPhone uplne cisty. vubec nenajde sit :(

Julek | stř bře 19, 2008 6:23 pm

co restorovat na 1.1.4 z ověřeného zdroje ? v návodech je pár linků kde jsou uložené všechny verze fw, tam jsi ho stáhni.. a zkus..
Nebo ještě restoruj na jiném PC třeba je něco shnilého v tom tvém, protože jinak mě nic jiného nenapadá

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Ijsik | stř bře 19, 2008 6:29 pm

Co se tyce zdroje, tak jsem ho stahoval z iphone.unlock.no.

Ted se mi podarilo WiFi rozchodit, zkusil jsem stahnout BSD Subsystem, ale v pulce se to prerusilo. Zkusil jsem se jeste asi 3x pripojit a pak to spadlo uplne. Zkusil jsem to zapnout, ale opet se to nastartovalo tak, ze to bylo na uvodni "odemykaci" obrazovce a neslo to odemknout. Pak jsem ho zrestartoval sam, nabehnul, ale uz mi opet pise No WiFi :)

Tak uz si pripadam jako blazen. Asi zacnu brat drogy a zacne mi to byt vsechno jedno :)

Uživatelský avatar crusader | stř bře 19, 2008 6:36 pm

U 1.1.3 ti to u restore z 1.1.4 napíše tuto chybu vždy. Iphone pak stačí to sestřelit pomocí iBrikru 0.91 (zvolit Boot phone) a je to. Pak už jenom zIphone a je to :)

Ijsik | stř dub 09, 2008 4:22 pm

Mam teda nainstalovat 1.1.4 pak pouzit iBricker? Cim to mam sestrelit, kdyz si pustim iBricker, tak mi tam vyskoci pouze Customize your IPhone.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv