Nefunkcni Iphone

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

mirec25 | úte bře 23, 2010 8:39 pm

Nefunkcni Iphone

Kupil som iPhone 3g 8gb ktory stale vyhladava siet neberie ziadnu kartu ,pri policku wifi je napisane ZIADNE WIFI a na sedo vysvietene a dost sa prehrieva. Je tam JB ale nemozem tam dostat Cydiu a Rock na odblokovanie nakolko sa nemozem pripojit na siet. Vie mi niekto poradit. Bolo zo uz aj v obchode kde sa mi to pokusal dat kamarat do kopy ale marne. Vravel ze bude nieco s hardwerom. Piste na,,,, mickos@zoznam.sk

mirec25 | úte bře 23, 2010 8:51 pm

Re: Nefunkcni Iphone

Dvě porušení pravidel:
1. Citace předchozího a dokonce vlastního příspěvku
2. Double post
Smazáno a přečti si pravidla.

Juramac | úte bře 23, 2010 8:59 pm

S nejvetsi pravdepodobnosti diky tomu prehrivani jsi koupil stary kram, jeho puvodnimu majiteli jsi udelal radost a sobe problemy. To jsi ho pred koupi nezkousel? A nebo jsi ho koupil "vyhodne" nekde na netu? Usetril jsi.... To neni vysmech ale jestli ti mohu poradit, stoupni si pred zrcadlo a dej si par facek. Priste uz mozna nenaletis.... Co s nim? Zkus nejaky odborny servis, mozna ti pomohou....

mirec25 | úte bře 23, 2010 9:11 pm

kupil som ho z netu a ci lacno neviem 210 eur.

Citace smazána, viz Pravidla. Uděluji varování. Beavers.

kyzektom | stř bře 24, 2010 8:59 am

Asi bych ho hned tak neodsuzoval nejdriv bych ho asi dal do tovarniho nastaveni pomoci itunes. Pokud bude zlobit i potom tak by mohl byt problem opravdu v hw. Jakmile je na iphonu JB tak neni nikdy jistota ze je problem v hw.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv