nejdou mi nainstalovat zdroje do Cydia

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar matthew | čtv bře 25, 2010 5:45 pm

nejdou mi nainstalovat zdroje do Cydia

Zdravim,
Chtěl jsem si nainstalovat zdroje do cydia a vždycky mi to začne házet erory nevím jestli je to pomalou wi-fi nebo čím ... ?

zadávam zdroj. fishbone.ge a zkoušel jsem jich víc ...

díky za rady :?
Obrázek Macbook Air Late 2010
Obrázek iPhone 4s Vodafone
Host
Host

Shakkal | pon kvě 31, 2010 6:12 pm

Re: nejdou mi nainstalovat zdroje do Cydia

Ahoj, mam podobnej problem. Udelal sem restore, potom spirit jailbreak 3.1.3. Vsechno probehlo tak jak ma! Spustim Cydii nabehl nejaky update tak sem dal complete. A v tom vyskocil error refreshing data. Dal sem Okay a nic se nedelo tak sem si chtel stahnout winterboard a behem stahovani vyskoci Operatin time out. Obcas se stane ze pres cydii neco stahnu ale tak na 90% vyskoci znovu ta sama hlaska! Zkousel sem teda znovu restore a vsechno udelat znova ale porad stejny...Wifi by mela byt v poradku z appstore sem si pred chvilkou stahnul free hru ktera mela 10mb. Taky sem zkousel obnovit nastaveni site ale nic nepomaha, napada nekoho neco? Tohle byl mul prvni jailbreak tak snad sem neco nezmotal ale telefon normalne funguje az na stahovani dat z cydie.

dolfy | stř pro 08, 2010 8:24 pm

Taky mám takový problém,ale u OS 4.1 po jailbreaku přes redsnOw win 0.9.6b1 na 3G 8GB.Dám něco stahovat a oběví se error refreshing data :( Nevim co stim,dá někdo radu?

sateza | stř čer 08, 2011 7:35 pm

Poradí někdo!? Taky mám tento problém!!! :-(

munku | stř čer 08, 2011 8:55 pm

tiez mi to robi ale i ked pise erorr nainstaluje sa vzdy to co sa ma :-))

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv