Odblokovanie T-mobil 3.1.2

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

norwell | pát bře 26, 2010 3:01 am

Odblokovanie T-mobil 3.1.2

Prosim o pomoc a o podrobny a co najednoduchsi postup na odblokovanie. Mam skratka Iphone 3G 8GB mesacny vsetko je v pohode no chcel by som don dostat aj niake lepsie applikacie ako su dostupne na app store aj som z tiahol z rapishare balik applikacii ked som zistil ze v prvom rade budem musiet odblokovat svoj iphone Neviem aky je rozdiel v tom ci ho odblokujem neijde mi o to aby to islo na vsetky siete no netvrdim aj to by sa zislo tym padom ale hlavne o co mi ide je to aby som don mohol stahovat cracknute applikacie ktore si stiahnut samozrejme viem. Ja by som poprosil niaku dobru dusu keby mi dal linky na potrebne veci k tomu a podrobny navod v slovencine alebo aspon v cestine. V minulosti som mal 2G 8GB a resetoval som telefon do povodneho stavu bol to dovoz z USA zobrazila sa mi tam usb kabel s koncovkou a nad tym nadpis ituns a telefon sa mi uzamkol vtedy som nasiel podrobny postup na odblokovanie a podarilo sa mi to nieco take by som potreboval aj teraz mislim ze v tedy sa ten program volal pwnage pokial by ste mi vedeli pomoct a dohodit tento program alebo aspon jemu podobny aj s navodom bol by som Vam maximalne zaviazany diky Vam v sem za ochotu vopred diky !!!!! :cry:

Takže ty sis čmajznul aplikace a teď bys od nás chtěl požehnání a pomoc. Na to, že je to tvůj druhý příspěvek jsi dost odvážný. Jistě máš v živé paměti pravidla fóra, kde se mimo jiné píše něco o pirátství. Co to je, na to můžeš nyní vzpomínat v našem "kriminále" celých 7 dní. Beavers.

Uživatelský avatar masklin | pát bře 26, 2010 8:04 am

Re: Odblokovanie T-mobil 3.1.2

S tímhle ti panáčku vážně radit nebudeme. Chceš krást tak se to nauč sám. :roll:
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv