Displej stále svítí?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Burik | ned lis 25, 2007 11:21 am

Displej stále svítí?

Dobrej den,asi to sem nepatri ale mam problem..stale mi sviti displej,proste nezhasne sam od sebe..obcas mi taky iPhone spadne z aplikace do hlavni nabidky s tim ze chce posleze odemknout,ikdyz odemceny je?Nemate nekdo nejakou radu?Diky :?

Julek | ned lis 25, 2007 11:28 am

iPhone

Může to být nějaká aplikace třetích stran kterou jsi instaloval. Co třeba Summerboard ten dělal bordel ve fw 1.1.1.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Burik | ned lis 25, 2007 11:52 am

ano neco takoveho tam je..jen netusim jak odinstlovat aplikace

Julek | ned lis 25, 2007 12:17 pm

Odinstalace

v Instaleru.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar spachal | ned lis 25, 2007 3:29 pm

Napada me zda nemuze byt problem v senzoru detekujicim okolni osvetleni .. Meni se intenzita podsvetleni displaye podle okolniho svetla?
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar fido_cz | pát bře 14, 2008 5:36 pm

Re: Displej stále svítí?

On ma displej zhasnout? Me zhasne jen pri zamceni, kdyz dam autolock na never, tak mi sviti stale.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Julek | sob bře 15, 2008 12:11 am

Tak to je přeci jasné, never - nikdy, sám nastavuješ aby ti nikdy nezhasnul :)

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar fido_cz | sob bře 15, 2008 1:14 am

Nastavuju aby se nikdy nezamknul, ale on to ma propojene, ze bez locknuti nezhasne. Ja se jen bal, jestli neni nekde u me neco spatne.

Jeste bych se zeptal, jak vam funguje automaticky jas. Ja kdyz ho dam na svetlo, tak se zvyssi temer okamzite, ale kdyz prejdu do tmy, tak se mu ztlumovat nechce. Kdyz ho ve tme zamknu a zase odemknu, tak je jas ztlumeny. FW 114.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Julek | sob bře 15, 2008 6:24 pm

Podle mé zkušenosti čidlo funguje jak kdy.. je to celkem jedno :)

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar fido_cz | sob bře 15, 2008 6:38 pm

No kdyz uz tam je, tak by to mohlo fungovat poradne. Kdyz neco delam z telefonem a prejdu do tmy a on intenzitu neztlumi, tak je to celkem otravne.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

siana | čtv zář 04, 2008 7:39 am

Oživuju tohle téma novým dotazem: přešla jsem na FW 2.0.2 a ačkoli mám autolock nastavený na 1 minutu, displej stále svítí, nepomohlo ani vypnutí a zapnutí telefonu.
Mám pocit, že tenhle stav nastal po instalaci české lokalizace, kdy mi Cydie neustále nabízela její aktualizaci, přitom velikost dat byla 0 kB.
Lokalizace je pryč, ale displej nezhasíná. :x
Potřebuju pomoc, díky...
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Catalina 10.15.3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | pát zář 05, 2008 8:55 pm

Zdá se, že ti nikdo nedokáže poradit, zřejmě je tvůj problém ojedinělý. Snad ti pomůže moje malá útěcha v tom, že již za pár dní tu bude nový FW 2.1 a pokud ses již odhodlala upgradeovat na dvojku, nic ti nezabrání v tom, abys tento FW neaplikovala. Předpokládám, že to vyřeší tvůj problém a funkce autosleep bude obnovena. Ze své vlastní zkušenosti mohu uvést, že sám tuto volbu nevyužívám od doby, co jsem si kvůli instalování aplikací nastavil dobu na nekonečno, a abych na to nemusel neustále myslet a před instalováním aplikace to vždy prodloužit na víc než jednu minutu, nechal jsem to tak a uspávám iP ručně. Zvykl jsem si na to tak, že dnes by mi absence této funkce ani moc nevadila a kdyby to šlo, klidně bych ti ji přenechal. Vím, že to tvůj problém neřeší, ale prakticky: proč by měl telefon po použití ještě minutu svítit, když ho můžu vypnout okamžitě? Třeba namítneš, že ho tak můžeš vypínat i při funkčním autosleepu, v tom případě se zeptám na to, proč tedy po tom automatu tak toužíš, když náprava jistě přijde s novým FW.
Moderator fóra
Moderator fóra

siana | pát zář 05, 2008 9:39 pm

Autosleep využívám hlavně proto, že občas IP po použití někam odložím (např. když čtu fórum :mrgreen:) - a určitě bych jej nechala svítit - a sáhnu po něm až po čase.
Máš jistě pravdu v tom, proč by se měla vybíjet baterie ještě další minutu po použití, když stačí IP vypnout manuálně, na stranu druhou by měly všechny avízované funkce šlapat.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 06, 2008 7:00 am

Ano, měly by všechny funkce šlapat, a proto jsem ti poskyt slova útěchy v tom, že tu co nevidět bude FW 2.0., který to snad ošetří. Otázkou je ale to, jak dokonalé jsou všechny ty programy, které telefon uvedou do použitelného stavu, všechny ty WinPWN, Cydie, Installery, lokalizace atd. V každé novince se vylíhne dvoukřídlý hmyz a je na tvůrcích i odvážných uživatelích, aby byl vyhuben. Je zcela běžné v každém technickém vývoji, že se kolem novinky rojí mouchy a vám odvážlivcům patří nemalý dík za to, že pomáháte při jejich likvidaci. Občas si to svou daň vybere a toho jsi ty příkladem. Ve tvém případě se ale nejedná o tragedii, protože z velkého množství zoufalých příspěvků od zdejších účastníků lze usoudit, že dochází i k velmi nepříjemným věcem. Nevím, zda jsem tě tímto alespoň trochu uklidnil.
Moderator fóra
Moderator fóra

siana | sob zář 06, 2008 7:37 am

Ale já vůbec nejsem rozrušená, naopak, po tvých slovech útěchy jsem naprosto klidná a věřím, jak už jsi psal, že nový FW vychytá spoustu bugů a po něm přijde další a další FW a jednoho dne bude už tak dokonalý, že přijde iPhone x-té generace se zbrusu novými funkcemi a začne to všechno nanovo... :?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 06, 2008 8:03 am

Poněkud OffTopic. To, že FW 2.1 vychytá spoustu nedostatků není moje idea. Čerpám z informací uvedených zde i jinde a pouze je interpretuji. Sám zůstávám z praktických důvodů na 1.1.4 a nepřísluší mně míchat se do něčeho, s čím nemám praktické zkušenosti. Vycházím jen ze životních zkušeností a to je pro mě platná šablona. Překotný přechod na 2.1 tě ovšem omezí trochu více než tomu bylo doposud. Programy, které umožní dokonale ovládat iP a softwareově proniknout do jeho útrob se teprve vyvíjejí a i tak budou mít spousty nedostatků. Nežli se dočkáme stavu, kdy všechno bude bezproblémově fungovat jako u jedničky, objeví se nový FW a jak píšeš, začne to všechno nanovo.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv