Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
eSko píše:Říjen 2007 až Březen 2008 iPhone 2G 4GB
Duben 2008 až současnost iPhone 2G 16GB
Co se týče porovnání hliníku/plastu na zadním krytu, tak musim souhlasit, že dvagéčko je na tom mnohem líp... Líp se mi drží a ani tam nejsou ty hnusný otisky od prstů... 4G podle mě předvede návrat k hliníku, aby to ladilo k iPadu...
Co je už ale totální blbost je tvrdit, že je 2G stejně rychlý jak 3GS... I po restoru tam je vidět rozdíl, to pravý ale nastává až tak po měsíci používání... 3GS zůstane furt krásně rychlý, ale 2G je chvílemi DOST pomalé... Minulý týden můj iPhone překonal rychlostní rekord: Vlezl jsem do sms, v konverzaci nahoře tapnul na "Call", sms aplikace se vypla, bylo černo, a když se zobrazila aplikace telefonu, counter už ukazoval 47. vteřinu hovoru... Do tý doby nefungoval ani mikrofon ani reproduktor
Apache23 píše:No ja som zas teraz vyčistil 2G a pri ked som chcel znamemu ukazat rychlostny rozdiel s 3GS. (lebo naozaj je a markantny, medzi 2G a 3G či 3G a 3GS to az tak vidiet nebolo)
Bol som v šoku ked mi fotak aj fotky otvorilo na 2G asi o 0,1s rychlejsie ako na 3GS.
Samozrejme ale hlavny rozdiel je ze v 2G mam free RAM okolo 30 a v 3GS okolo 100.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé