Vysvetlenie súčasnej "JAILBREAK" situácie

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

georgeSK | ned dub 11, 2010 3:37 pm

Vysvetlenie súčasnej "JAILBREAK" situácie

Na webe iclarified.com bol dnes uverejneny clanok kde je velmi dobre zhrnuta a popisana situacia okololo jailbreakovania atd. V skratke je najdolezitejsie asi tolko, ze uz su zname 3 exploity a novy JB mame ocakavat najneskor do konca mesiaca :)

LINK NA CLANOK TU http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=8785

Mame sa na co tesit :)

epijay | ned dub 11, 2010 7:26 pm

Re: Vysvetlenie súčasnej "JAILBREAK" situácie

už teraz sa teším :lol: dúfam že nie zbytočne :roll:

Uživatelský avatar icefiresr | ned dub 11, 2010 9:55 pm

V podstate nic nove. Clanok a jeho povodne znenie je uz davnejsie v inom topicu.

Stale plati stare zname: dockaj casu, sta hus klasu.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Vladimír 1964 | úte dub 13, 2010 6:18 pm

Jailbreak verze 3.1.3 a v něm Cydia na firmware 05.12.01 Bootloader 5.9 vpohodě jede a veškeré aplikace a samo i ipa také.Už na to jedu 3 dny a přešel jsem rovnou z verze 3.0.Stačí se juknout po netu a hledat.

Uživatelský avatar 666 | úte dub 13, 2010 6:21 pm

Dôkaz, že Geohot prelomil 4.0 pre iP a 3.2 pre iPad
:arrow: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=8801
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Julek | úte dub 13, 2010 6:27 pm

Vladimír 1964 píše:Jailbreak verze 3.1.3 a v něm Cydia na firmware 05.12.01 Bootloader 5.9 vpohodě jede a veškeré aplikace a samo i ipa také.Už na to jedu 3 dny a přešel jsem rovnou z verze 3.0.Stačí se juknout po netu a hledat.

tak honem utíkej hledat na netu ale už nechoď sem, pokud máš JB kvůli krádeži app tohle není to správné fórum pro tebe, máš ode mně varování ! viz. pravidla !

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

co?jak?proč? | úte dub 13, 2010 6:38 pm

To julek: fakt vas moderatory nekdy nechapu...na jednu stranu se tu vsude resi jb a na druhou je to hrozne zakazany...nemluvim o tom ze i nekteri moderatori jej maji...ja osobne treba cekam na jb jenom proto abych mohl upravovat pozadi ikonky a tak vubec vzhled meho jablka a kradeni me nezajima ale odsuzovat nekoho jenom proto ze se o jb zminil mi pride dost ubohy zvlast kdyz ani nekteri moderatori nesdili stav jb nemit . Tecka

Uživatelský avatar ygy | úte dub 13, 2010 6:40 pm

OMG kam tento svet speje... Tebe asi nedochádza že bez jb si podaktorý z iphonu ani nezavolajú . nenávidím takýchto pokritcov čo kradnú veci , či je to už vo vláde , v obchode alebo na internete...
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Beavers | úte dub 13, 2010 6:51 pm

co?jak?proč? píše:To julek: fakt vas moderatory nekdy nechapu...na jednu stranu se tu vsude resi jb a na druhou je to hrozne zakazany...nemluvim o tom ze i nekteri moderatori jej maji...ja osobne treba cekam na jb jenom proto abych mohl upravovat pozadi ikonky a tak vubec vzhled meho jablka a kradeni me nezajima ale odsuzovat nekoho jenom proto ze se o jb zminil mi pride dost ubohy zvlast kdyz ani nekteri moderatori nesdili stav jb nemit . Tecka

Tys asi nepochopil, že nešlo o JB, ale o warez (chlapec se tu chlubil, jak mu jdou ipa aplikace. Kdepak je asi vzal? Že by se takto prodávaly?
Moderator fóra
Moderator fóra

co?jak?proč? | úte dub 13, 2010 7:13 pm

Nekradu, tudiz sem do ted nevedel co ipa znamena;) dik za osvetleni situace!

Lewa | úte dub 13, 2010 8:40 pm

Pravděpodobně kolega užívá formu aplikací IPA více než podobných způsobem jako já. Jinak řečeno k záloze těchto aplikací distribuovaných FREE (zdarma) skrze appstore. Velmi často cestuji, tudíž jsem odkázán na leč mobilní, ale velmi pomalé připojení k netu od operátora, čili když se mi iPhone (díky různým JB experimentům) pokazí, je pro mne snažší tyto aplikace instalovat z disku PC a ne je zas zdlouhavě stahovat z appstoru, i když jsou FREE. Předpokládám, že moje počínaní u FREE není warez, jen spoření času formou záloh.
iPhone 5 (6.1.3) + New iPad (6.1.3)
- v minulosti: iPhone 4S + 4 + 3GS + 3G + 2G, iPad 3 + 2 + 1
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar ygy | úte dub 13, 2010 9:08 pm

to je síce pekné ale nič to nemení na tom že kradneš :!: a len tak okrajovo keď niečo staihneš z appstore tak sa ti to uloží do itunes. to jest že nič nemusíš sťahovať . iba si vyberieš čo chceš a dáš sync :roll:

Lewa | úte dub 13, 2010 9:36 pm

Co je zdarma, nelze ukrást. Plus, pokud vím, je přímo legální si utvořit JEDINOU kopii pro vlastní potřebu. Ano, Tvůj argument s iTunes je logický, jen ne praktický, když jsi vlastníkem více PC (jeden pracovní, druhej stolní doma, další cestovní, posléze palubní PC v autě, ...).

Myslím si, že jsem jeden z mála, co si dnes aplikace ještě poctivě kupuje a řídí se staromódním hesle "krást se nemá", proto si myslím, že na jejich zálohu mám (nejen právní) nárok.
iPhone 5 (6.1.3) + New iPad (6.1.3)
- v minulosti: iPhone 4S + 4 + 3GS + 3G + 2G, iPad 3 + 2 + 1
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Juramac | úte dub 13, 2010 10:34 pm

Myslim, ze by se Julek a modi meli konecne zamyslet nad tim, zda tady jeste temata o JB vubec nechat. Chapu, ze v dobe, kdy iPhony bylo mozne ziskat jen z US byl JB jedinou moznosti pouziti a odbloku, ale uz delsi dobu to neni pravdou a JB je jen a pouze zpusobem, jak zpristupnit warez. Jsem presvedceny, ze nejmene 90 % uzivatelu s JB jej ma a nebo po nem touzi jen kvuli warezu. Takze je myslim nacase si tohle ujasnit, protoze je skutecne protichudne na jedne strane slapat po warezu a na druhe strane obsirne a nekonecne podporovat zpusob, jak warezu otevrit dvere dokoran. Proto jsem uz opakovane navrhoval rozdelit forum na JB a Non JB. I kdyz podle meho subjektivniho nazoru by bylo dnes uz nejlepsi tady JB uplne zrusit. Ze pak par stovek lidi odejde? A uprimne, budou tady chybet? Stejne je toto forum uz dnes prave jen a pouze diky JB doslova neprehlednou zumpou.... Pamatuji lepsi casy....

Uživatelský avatar rony | úte dub 13, 2010 10:51 pm

zasa. dost! od julka nadol len dristy co sa dokola opakuju!
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv