zastaveni procesu mimo iPhone

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ilijusin | pát bře 21, 2008 5:16 pm

zastaveni procesu mimo iPhone

takze tady vysvetlim muj problem, prosim nelekejte se delky postu a ctete :
Chtel sem pouzit aplikaci ScreenShot, tak sem si to v BossPrefs zapnul. Ok zatim bez problemu, jeste sem chtel zmenit tema, tak sem sel do SMBPrefs a zmenil tema. Pak najedu na Installer a co to???? Sice se otevre ale neraguje an zadny dotyk. Tak jdu zase na HomeScreen a zkusim nekolik dalsich aplikaci, vsechno to stejne, na nic neraguji. Tak du do BossPrefs ze zkusim vypnout ten ScreenShot, ale to ovsem take nejde, ale je tu takova anomalie ktera me presvedcuje ze za to muze ten ScreenShot. Snazil sem se v BossPrefs aspon zmacknout tlacitko "vyfoceni", to taky nefunguje ale fungoval to tlacitko co bylo pod tou "levitujici ikonkou", to znamena ze po zapnuti jakekkoliv aplikaci je aktivni jen tenhle ruzek. A tady jsou jeste dalsi poznatky:
- pri zmacknuti sleep button, misto aby se displej vypnul, tak se dost snizi jas a zmizi text, ale displej se nevypne
- kdyz mi nekdo zavola tak to muzu prijmout/odmitnout, to same je u SMS, muzu si ji prohlednout, ale to je vsechno
- po vypnuti (to de normalne) a naslednem zapnuti nakou dobu preblikavaji cerne a bile pruhy pres displej s logem jablicka (vetsinou to prestane, nekdy ale ovsem ne a je nutny restart natvrdo)

vypada to jako by vsechny aplikace byli rozdele do vrstev a ten ScreenShot byl na vrchu....

a tady je nejnovejsi problem:
kdyz sem ho pripojil k nejnovejsimu PC Suite, tak me to vyzadalo o upgrade deamon..... v iPhone, tak sem to potvrdil, ale od te doby je iPhone jeste pomatanejsi, nejdriv problikaval porad jako sileny na lock screen, pak sme ho asi na 10min vypnul a potom sem ho znova zapnul, ted mi opet problikavaji ty cernobile cary ale ted uz nemizi, zajimave na tom je to ze PC Suite i iTunes ho normalne vidi a da se s nim pracovat, ale jenom pres PC, stale mi ta levituji ikonky screenshotu

a proto si myslim ze by zruseni/schozeni a potom odinstalce teto aplikace pomohla, ale ja bohuzel nevim jak ji schodit a pote odinstalovat

zkousel sem vymazat slozky ScreenShot ze slozky Applications v iPhonu, ale to jenom zmizela ikona z Home screen, levitujici buttonky sou tam porad a aplikace je stalne aktivni

verim ze je na to nejaky prikaz do iPhuc, ale ja netusim jaky, takze pls pomoc, do restore se mi zatim nechce :)

edit:
takze sem zkoukl toto video ktere sem vydel v tomto topicu, a kdyz se na to tak koukam ma velice podobny problem jako ja, ja sem si ale Caterpillar nikdy neistaloval, a napadlo me... jestli ten kluk nahodou nema taky ten Deamon tool z PC Suite, zkusim mu napsat, a sem zvedavej, tohle me napadlo uz nekolikkrat, ze to je jedna velkej podvod, naky tipci sem dostavaj lidem do iPhone na celem svete a jednoho dne s nama se vsema vyje*ou....

edit2: tak sem mu napsal...sem zvedavaj co mi odpovi, jestli mi napise ze tam ma ten Deamon tool, tak du hned Restore a uz se PC Suite v zivote nedotknu..

ilijusin | pát bře 21, 2008 7:35 pm

Re: zastaveni procesu mimo iPhone

pockam do 21:00, jeslti mi do te doby nikdo neporadi jak nadobro dostat aplikaci z iPhone nebo spis "zabit" ten proces, tak du do restore.... :(

Uživatelský avatar crusader | pát bře 21, 2008 7:56 pm

Pokud ti jde o killnutí nějakého procesu a můžeš se dostat do installeru, tak si nainstaluj aplikaci Sysinfo. Ta umí zavírat běžící procesy.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

ilijusin | pát bře 21, 2008 8:08 pm

jasny, SysInfo mam ale jak rikam aplikaci otevru, ale neraguje na zadny dotyk

edit:
takze ten klucina rika ze zadny PC Suit nepouziva, trochu me to uklidnilo a uz z toho Deamon tool nemam takovej strach

sumtom | pát bře 21, 2008 10:00 pm

login pres ssh (putty napr.)
a do konzole napsat "killall nazev-aplikace" ukonci aplikaci
"ps -A" vypise bezici aplikace

ilijusin | pát bře 21, 2008 10:41 pm

aaaaaaaaaah!!!!!!!! Boze ty si proste genius !!

sice se to neobeslo bez problemu, ale nakonec sem se dokopal reseni:
koukl sem se na vsechny bezici procesy, a pochopitelne ze tam ten ScreenShot byl, ale neslo ho killnout, i po nekolika pokusech, ale pomohlo mi to ze sem nasel tu slozku kde se ten zmetek ukryva a vymazal sem ji, restartoval telefon a jede bez problemu jako driv :)

fakt moc dik, to sou ty linuxaci, vi vsechno :)

Julek | pát bře 21, 2008 10:51 pm

no řekl bych spíše unix :wink:

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

sumtom | sob bře 22, 2008 3:25 pm

kdyz neco nejde killnout normalne tak
killall -9 jmenoprocesu

tomas89 | stř lis 26, 2008 9:37 pm

potrebuju radu zkousel jsem pres program quickpwn jailbreaknot iphone ale po dokonceni mi nejde zapnout a ani restore nejde nevite co s tim?

V tomto vlákně ti nikdo neporadí. Musíš svůj problém napsat do vhodného tématu. Beavers.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv