Takze opis mojho problemu budem sa snazit byt co najpresnejsi.
Mam iphone 3gs 32 gb biely, kupoval som ho na inzerat podla predchadzajuceho majitela bol z anglicka a bol blokovany na operatora neviem akeho.
Telefon som kupil v stave jb a unlock mal som tam o2 kartu vsetko slapalo JB bol len docasny cize po restarte som musel cez blackra1n znova JB to je dufam jasne

skusal som restore na 3.1.2 a aj custov 3.1.2 , ktory som si zrobil cez snowbreeze myslim ze tak sa vola, ale nic firmware rozbalovalo a potom vyhodilo chyby niejake cisla uz neviem presne 3001 alebo 1... bolo ich viac zakazdym nieco ine
Skusal som aj editovat ten hosts subor a povypinat vsetky procesy a nic. Tu ssh zalohu alebo co to je nemam.
.... Momentalne je iphone v jednom iphone servise no tak dufam ze nieco zrobia....
Vsetko som robil na svojom asus eee 1005 ha, win 7 ultimate, skusal som to aj na starsom desktope s xp
Rozmyslal som este nad jednou moznostou, ak by som tam nahral custom fw 3.1.3, ktory mi nenahodi novy basemand ,pojde to a je nieco take ? na JB zvysoka ser.. len nech mi ide o2

Nakoniec je to dost dlhe dufam , ze to bude mat aspon niekto chut citat a pomoct. Mozno pomoze obycajna blbost , na ktoru som neprisiel tak skuste dakujem pekne.