Zdravim, uz jsem to psal primo v tematu nahrani FW 3.1.2, ale nejak jsem nedostal odpoved.
Stala se mi takova neprijemna vec, ze jsem si preinstalovaval FW na jiz zmineny 3.1.2. Postupoval jsem podle navodu zde na foru. Vse slo v poradku. Po DFU modu je nekolikanasobny reset iPhonu. A v tomhle je problem. Pri tom resetu se mi iPhone vybil. Rekl jsem si, ze se nic nedeje, ze se trosku nabije (byla tam ikonka te cervene baterky, ktera se nabijela, takze jsem si rikal v pohode). Po kratke chvili se iPhone znovu zacal resetovat, tak jsem si rikal v pohode, ale pak se zase vybil a zase se zacal nabijet. To uz mi prislo divny a tak jsem to zacal sledovat, co ten iPhone porad dela, no a zjistil jsem, ze tento "proces" se deje porad -> nekolikanasobny reset -> vybiti -> nabiti -> reset .... a tak porad dokolecka. Nemate nekdo radu, co s tim?
Predem diky!
EDIT: Tak jsem trosku hledal tady po foru a prisel jsem na toto tema : viewtopic.php?f=27&t=10425&start=0&st=0&sk=t&sd=a a tak jsem to podle nej zkusil. Jde to, ale po vlozeni simky a zadani pinu mi to hlasi nejaky "slide for emergency" co ted s tim?