Zdravim. Dnes som bol nuteny dat iPhone do restore modu, lebo po nainstalovani aplikacie (na zobrazovanie volajuceho alebo take nieco) sa mi uplne zbugoval. Neotvorilo sa mi nic - ani installer, ani SMS, kalendar, no proste nic. Vypol som ho, lenze po zapnuti to zamrzlo a svietilo len jablko... po hodine stale...
Pomocou restore v iTunes sa mi fm aktualizoval 1.1.3 -->1.1.4.
Bolo potrebne odblokovat (kedze som to predtym nerobil, lebo ajfoun som dostal uz odblokovany) dam tu maly navod pre podobne lamy ako som ja.
Netreba nato nic ine, ako ZiPhone GUI v3.0
http://cz.ziphone.org/
Stlacit DO IT ALL! a len cakat. iPhone je po skonceni uplne odblokovany na nase siete (skusal som Orange). ZiPhone automaticky nainstaloval BSDSubsystem, Installer 3.01 a OpenSSH.
A teraz moja otazka: Co dalej, co sa tyka prepojenia iPhone s PC Suite. Samotny PC Suite vypise, ze potrebuje ZiPhone iBrickr Fix. To ako dat nato Source, je popisane inde, aj ako ho instalovat. Len niekde tu an fore som cital, ze sa to instaluje do PC - tomu neruzumiem - sorry, v tom som lama...
Dalsi dotaz - v navodoch je uvedeny navod na odblokovanie 1.1.4 ale s inym ZiPhonom. V postupe sa uvadza, ze treba vykonat aj odblokovanie pomocou installeru: iClarified/Unlock(1.1.4) Treba urobit tento krok, ak som odblokoval pomocou novsej verzie ZiPhone-u a vsetko ide OK?