Odblokovanie 1.1.4

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iMishqo | pon bře 31, 2008 11:46 am

Odblokovanie 1.1.4

Zdravim. Dnes som bol nuteny dat iPhone do restore modu, lebo po nainstalovani aplikacie (na zobrazovanie volajuceho alebo take nieco) sa mi uplne zbugoval. Neotvorilo sa mi nic - ani installer, ani SMS, kalendar, no proste nic. Vypol som ho, lenze po zapnuti to zamrzlo a svietilo len jablko... po hodine stale...

Pomocou restore v iTunes sa mi fm aktualizoval 1.1.3 -->1.1.4.
Bolo potrebne odblokovat (kedze som to predtym nerobil, lebo ajfoun som dostal uz odblokovany) dam tu maly navod pre podobne lamy ako som ja.
Netreba nato nic ine, ako ZiPhone GUI v3.0
http://cz.ziphone.org/
Stlacit DO IT ALL! a len cakat. iPhone je po skonceni uplne odblokovany na nase siete (skusal som Orange). ZiPhone automaticky nainstaloval BSDSubsystem, Installer 3.01 a OpenSSH.

A teraz moja otazka: Co dalej, co sa tyka prepojenia iPhone s PC Suite. Samotny PC Suite vypise, ze potrebuje ZiPhone iBrickr Fix. To ako dat nato Source, je popisane inde, aj ako ho instalovat. Len niekde tu an fore som cital, ze sa to instaluje do PC - tomu neruzumiem - sorry, v tom som lama...

Dalsi dotaz - v navodoch je uvedeny navod na odblokovanie 1.1.4 ale s inym ZiPhonom. V postupe sa uvadza, ze treba vykonat aj odblokovanie pomocou installeru: iClarified/Unlock(1.1.4) Treba urobit tento krok, ak som odblokoval pomocou novsej verzie ZiPhone-u a vsetko ide OK?

Paly | pon bře 31, 2008 12:23 pm

Re: Odblokovanie 1.1.4

S tym fixom Ti nepomozem, nie som uzivatelom win.

Ale ten odblok kde je popisani aj odblok je stary. Teraz Ti urobi vsetko ZiPhone aitomaticky, tel je odomknuty, jailbreaknuty a hned funkcny.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

ilijusin | pon bře 31, 2008 3:42 pm

otazka 1 -
nejses prvni kdo to blbe pochopil, ten ZiPhone iBrickr fix jenom umozni pracovat se systemovyma slozkama iPhone, je jedno jaky program na to pouzijes (WinSCP, plugin do totam commandera, PC Suite, iPhone browser, iBrickr...), takze teoreticky nemusis do PC instalovat nic, ale pokud chces pracovat se sytemovyma slozkama naistaluj si jeden z vyse uvedenych programu

otazka 2 -
jak rika Paly, navod je stary, nove verze vychazeli tak casto ze nemelo smysl vytvaret nove navody, a hlavne na ZiPhone snad ani navod neni treba :)

Julek | pon bře 31, 2008 3:42 pm

použij ZiPhone.. archiv

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv