Jak jsem sám předpokládal, tak se i tak stalo. Jelikož iPhone podporuje video natáčené v v 720p, tak to již jednomu "scénáristovi" nedalo a natočil krátký film jen s pomocí iPhone 4. Film byl sestříhán v mobilní verzi iMovie. Že bychom se snad dočkali i nějakého velkofilmu jen s pomocí iPhone 4?
Kvalitni video je nejenom o technice, ale hlavne o tom, kdo a jak ho dela. A je videt, ze tohle je uz profik, kter presne vedel, ceho a jak chtel dosahnout. Pekna prace
Musím říci, že to točí slušně. Sice sem tam ten obraz problikává do tmavšího a světlejšího kontrastu, asi problémy se zpracováním světla a jak jel ten vlak, tak ty předměty, co byly až přímo blízko, byly rozmazané a v tmavších částech se projevoval i šum. Jinak na telefon kvalita super. Na točení blbovinek, které stejně většina točí i na kamery, úplně bohatě stačí.
Vypadá to moc pěkně. Aspoň ta kvalita jakou iP 4 natáčí. Ikdyž tam bylo dost chyb, kdy byl vidět stativ v okně, nebo iP jako stín, .. ale to k tomu patří Pěkná kvalita i film
sweet, lukhin: jasně, ale když jsem se na to díval poprvé jako na normální film, žádné chyby jsem nenašel a teprve až jsem se na to podíval znovu kvůli vám, tak jsem musel dávat sakra pozor, abych si těchto chyb vůbec všiml, sakra je to telefon a nikdo s nim nebude natáčet finančně nákladné filmy do kin
- iPhone 11 Pro Max - Apple Watch Series 4 - MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar - iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iphonik4: Však to říkám, na mobil velmi slušné. Pár chybiček, ale to nic není. Otázkou je, jak by se to chovalo přímo jenom pod nočním osvětlením (lampami). Ale fakt hodně lidí točí samé blboviny na kamery, takhle se dají tyhle blboviny v klidu točit přes mobil. Tím myslím jako vlnky v moři a tak.
sweet: No jasně, myslím, že ve tmě pod reflektory by to nebylo až zase tak špatné, ale museli by to být min. 500W reflektory , horší v šeru, to bys teprve viděla šum moderátorko .
- iPhone 11 Pro Max - Apple Watch Series 4 - MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar - iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
Tak jak říkám, kdyby to točili profíci jako tihle ve tmě, tak by tam dali min. 700W reflektory, ktery ti jeden udělá v místnosti např. 15x15m denní světlo
n95 ma rovnako krasny obraz fotky z nej su ako z digitalneho fotoaparatu (porovnatelne z iphone 3gs) ale videa ma bohuzial ako 3gs... ale fotky ma nadherne a videa sa daju pekne spravit mne sa to podarilo zrenderovat do fullhd samozrejme to fullhd nebolo ale bol to asi tak pekny obraz ako na tom Iphone 4
OT: david: sorry, ale to ti nevěřím, snad nebude takový problém to nahrát někam na net a pochlubit se, jestli tam nebude ten šum, atd. Tak pak se omlouvám, ale stejně to bude horší, jinak měl sem oboje a 3GS má daleko hezčí videa než N95.
No ja si dovolím tvrdit že N95 ma videa lepsie ako 3GS,aj za tmy,ked som snou natačal na jednom koncerte,bola tam uplna tma len lasery a nejakých par svetielok tam svietili,no ked som si pozrel video na PC,tak som sa divil že ako to natočilo,minimálni šum a skoro všetky veci boli ostre to neviem či by 3GS zvladol,hlavne tým že ma malu optiku,N95 ma optiku Carl Zeiss a ma ju oproti 3GS ovela večšiu tak to jej robí výhodu.
OT: S optikou N95 máš pravdu, ale na fotky, jinak mě se prostě video z N95 nelibí , jinak jestli chce být Nokie na špičce, tak nemá používat Carl Zeiss, ale Leicu, ta je daleko lepší
To si děláte srandu? Z N série nokií nikdy v životě pěkná fotka nevylezla. I ty SE fotí lépe. sweet22
Tak toto je naozaj pecka!!! Aj ja chceeeem iPhone 4!!! toto by mohlo mat vela využití. Napr. študenti, čo studuju filmovanie, masmedialnu fakultu a pod., tak by voľnosť mohli tvoriť a robiť zapocty aj pomocou IP 4. Naaadherne nahráva, Apple sklanam sa, je to proste nadhera! Ja uz fakt neviem, či Apple vôbec vyrobí další nový IP. Ved tento ma takmer vsetko.