Konverzace mezi Stevem Jobsem a majitelem iPhonu 4 (fake)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Sime | čtv črc 01, 2010 8:01 pm

Konverzace mezi Stevem Jobsem a majitelem iPhonu 4 (fake)

Majitel Apple corporation ? Steve Jobs se v posledních dnech nezastaví. Odpovídá totiž na e-maily svých zákazníků a předmětem e-mailu je problém se signálem. Jeden z zákazníků kontaktoval přímo svého šéfa a ostřejšími slovy. Tady je přeložená konverzace z angličtiny:

První e-mail:

Můj kamarád mi právě poslal jeden článek, kde se AppleCare zastává verze, že žádný problém se signálem není.

Jsem překvapený, že opravdu není žádná oprava. Ztratil jsem jakýkoliv respekt pro Apple a jdu zpátky k Verizonu* (operátor jako AT&T) a zpátky k mému telefonu s Androidem. A neříkej mi, že oni mají ty samé problémy. Všechny kolegové co mají android telefony si teď z nás, co mají iPhony, dělají srandu: ?Čau, já jdu do podzemí do garáže a budu dál mluvit, ale ty jdi radši do druhého patra, aby si vůbec nějaký chytil?. Zničíš celou společnost díky jedinému výrobku. Apple se stává arogantní a hrubou společností. Pokud pro telefon není žádná oprava, tak to prostě na rovinu řekněte, aby lidi mohli vrátit své telefony. Máme svojí práci, co musíme dělat. Za posledních 20 let jsem si koupil každý Apple produkt, ale teď je to poprvé, co jsem znechucen, že jsem MAC fanoušek.

Je mi z toho špatně

Tom

Odpověď od Steva

-Ne, prostě podléháš několika denním drbům. Uklidni se.

Odpověď zákazníka

Opravdu mě urážíš? ?Uklidni se?? ?drby??. Jaká arogance. Tohle bude označeno jako konec Applu. Vážně. UDĚLEJ TU SPRÁVNOU VĚC. Právě jsem obědval s třemi lidmi, co měli iPhone 4. Nikdo z nás neměl čistý hovor, každý měl výpadky. Tohle nejsou žádné drby, tohle je realita!

Odpověď od Steva

-Jste asi v oblasti s velice slabím signálem.

Odpověď zákazníka

Přestaň si z nás dělat prdel. Měl jsem všechny iPhony co byly kdy vyrobeny. Všechny telefony měli špatný signál, ale tenhle je na tom 3x hůř! Celá Amerika je v místech ?se slabím signálem?, vážně? s výjimkou Apple oblastí a tvého domu jak to vypadá. AT&T mapy jsou vtip. Mám být v oblasti s výborným až dobrým signálem. Signál na mém iPhone 1, iPhone 3G a mém iPhonu 3Gs je dobrý a dokonce můžu udělat hovor. Po všem ? je to telefon ? iPhone 4. 5 čárek?. Dotkni se telefonu?. 0 čárek a výpadky hovorů.

Steve! NEFUNGUJE TO! Sakra!, doufám, že to nejseš ty. Jsme na jiných MHz? Už jsem viděl iPhone 4 pracovat v Richmondu, kde jsi ho držel v ruce a nebyl ?izolován?. Byla to velká sranda. Ale už jsem skončil.

Odpověď od Steva

Pracuješ se špatnými informacemi. Není to tvoje vina. Zůstaň ve spojení. Pracujeme na tom.

Odesláno z iPhonu

Odpověď od Steva, další, po tom co zaměstnanec neodpověděl.

-Uvolni se, relaxuj, užij si svoji rodinu. Je to jen telefon, neber to vážně.

Co myslíte? Má Tom pravdu? Nebyl až moc arogantní k Stevovi? Věříte, že Apple na tom pracuje? Napište svůj názor

Zdroj : http://www.iPhoneNews.cz

EDIT : Nedoruzumeni s inzenyr/zakaznik opraven :) diky za upozorneni

pozn.mod.rony: nakoniec nizsie v diskusii boli pridane odkazy na tvrdenia, ze cely rozhovor je vymysleny.
Naposledy upravil Sime dne čtv črc 01, 2010 10:10 pm, celkově upraveno 3

Sven | čtv črc 01, 2010 8:20 pm

Re: Konverzace mezi Stevem Jobsem a Apple inženýrem iPhonu 4

Ked som sa naposledy opovazil pridat svoj nazor ohladom signalu iPhone 4, boli mi zmazane prispevky. Takze opatrne, tu musis len v dobrom pisat, kritika sa tazko cita.

V kazdom pripade mi tato interna konverzacia v Apple pripada naaranzovana, nebudi velku doveru.
Osobne vkladam nadej do iOS 4.01.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar h4wk3y | čtv črc 01, 2010 8:26 pm

s tim nema co udelat, pokud nezmeni hardware...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar tvosi | čtv črc 01, 2010 8:29 pm

zdroj informacE?
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Marek | čtv črc 01, 2010 8:30 pm

Ved zdroj ma dole napisani...
Zajima me original, ne jen kde je clanek...chci odkaz na puvodni stranku s maily...tvosi

EDIT: Ja len, že tam ten zdroj je, nemohli sme vedieť, aky konkretny myslíš :wink:
Naposledy upravil Marek dne čtv črc 01, 2010 8:33 pm, celkově upraveno 1
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Sime | čtv črc 01, 2010 8:31 pm

Nepsala o tom jedina webova strana, ale vic. Takze to uplny fake myslim ze nebude.
Dalsim + k duveryhodnosti jsou kratke zpravy od Steva, ktery vzdycky takhle kratce odpovida.

Osobne taky vkladam nadeje do iOS 4.01 . Doufam ze vyjde nez mi prijde muj iPhone za 14 dnu :)

= dodatek pro h4wk3y - Pokud je softwarove nastaveny ze do anteny proudi malo proudu a az pri delsim slabem signalu zacne prodit vic (o cemz uz se psalo). Tak by update mel tuto prodlevu anulovat a signal by mel zesilit ihned. Nebo mohou jednoduse nastavit ze pokud je hovor, tak se zesili rovnou signal a nebude se cekat nez poklesne.

= dodatek pro tvosi - mam odkaz na blogu, tady se asi nezkopiroval hypertextovy odkaz. - http://www.boygeniusreport.com/2010/07/ ... -problems/

No na tvem webu se mi zadny odkaz nezobrazuje :wink: tvosi

Uživatelský avatar House_MD | čtv črc 01, 2010 8:33 pm

Jako takhle: je to průser jak Kalifornie... A můžete tady něco říkat o laku atd. To je jako si koupit MacBook a říkat: nevadí mi, že baterka funguje jenom 10 minut, však elektrika není tak drahá... Tohle prostě Apple pos*al. A ano, můžou to vyřešit softwarově zvýšením výkonu, ale pak budou mít problém s tím, že to moc září a žere...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar JackieTran | čtv črc 01, 2010 8:34 pm

klidek lidicky :D.. bude to SW (pevne to doufam.)

Uživatelský avatar rony | čtv črc 01, 2010 8:35 pm

Sven: kvoli nazoru sa tu nemazu prispevky ale mazu sa kvoli nevhodnej forme. Ak myslis iphone.cz :-)

Konverzacia: nezda sa mi doveryhodna (obvykle sa pracuje s viac zdrojmi, ktore by potvrdili pravost).

Otazka: pracuje na tom Apple?
Moja odpoved: boli by hlupi, keby nepracovali. Boli by ale aj sprosti, keby pustali von akekolvek informacie ako tie, ktore musia.

Moj nazor na celu vec: je to zmes uhorkovej sezony (nie je o com pisat), potom chut priniest temu a "zarobit" si pre seba nejaky zaujem (pre svoje medium), takze si na to prisadi uplne kazdy, co moze.
Lenze ak je riesenie naozaj iba v tom, ze si kovovu obrucku telefonu prekryjem (trebars ten bumber), tak je riesenie vlastne jednoduche. Otazka je, ze telefonov maju plne sklady, co s tym? Nerieste to "tak nech davaju obrucky zadarmo", toto rozhodnutie nie je na vas :-) V mojom pripade som prijal rozhodnutie, ze nepojdem do iPhone 4 skor ako to budem povazovat za nevyhnutne (mam dva modely iphone a obidva su nazive).

Takze na celej tejto veci ma najvacsi diel "uhorkova sezona". Nemyslim si, ze cely iphone 4 ma nabeh na nepodarok.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Sime | čtv črc 01, 2010 8:37 pm

jackietran : Taky pevne doufam ze to iOS 4 opravi.

Tento problem se resi cim dal vic, protoze kazdym dnem stoupa pocet novych majitelu iPhonu 4 a ti problem taky chteji resit, takze se nedivim ze je kolem toho takovato kvanta clanku. Bohuzel vsechny novinky kolem iphone se pohybujou kolem toho a jine moc nevznikaji. Proto kdyz chci psat kazdy den, tak musim o tomhle.

Uživatelský avatar House_MD | čtv črc 01, 2010 8:38 pm

OT: mám to, budou dávat slevy na externí antény! :mrgreen:

Uživatelský avatar Arcane | čtv črc 01, 2010 8:42 pm

Nevim sice proč je jmeno technika cenzurováno když se podepisuje jako Tom ale ok :D

ale sere mě přístup Applu, proč prostě nepřizná že tam chyba je a že na ní dělaj? Pokud na ní dělaj...takhle nikdo neví na čem jsou a zatloukat že nni žádnej problém je trapný. Poslední dobou jsem docela fanoušek Applu ale tohle co prováděj mě štve. Jo každej může udělat chybu, ale aspon slušnost je se k tomu vyjádřit a ne říct že ho blbě držíme
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar pistak | čtv črc 01, 2010 8:44 pm

Veď niekto tu už vlastni iPhone 4 a písal že nemá problém so signálom, ta možno naši operátori sú preto taký drahý, lebo majú najlepší signál na svete :mrgreen:
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar JackieTran | čtv črc 01, 2010 8:45 pm

Delaj na tom.. :P klid

Porblem se signalem maji jenom amici,tady v CR zatim zadny takovy problem jeste neprojevil.

Sime | čtv črc 01, 2010 8:46 pm

Ohledne pravosti - nevim jestli to je fake nebo ne, ale psali o tom 2 nejvetsi a nejznamensi stranky o iPhone - gizmodo a macrumors.

@ jackie : je pravda ze je to mozny kvuli jinym MHz co se pouzivaji tady/tam.
@ arcane : proc myslis, ze je Tom prave jmeno? Mozna je to jen jmeno aby se nerikalo pri diskuzi inzenyr nebo zamestnanec ;)

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv črc 01, 2010 8:49 pm

S něčím aspoň souhlasím a to:

Apple se stává arogantní a hrubou společností.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Marthin | čtv črc 01, 2010 9:03 pm

iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar House_MD | čtv črc 01, 2010 9:05 pm

Sweet22: *líbí se mi*
Oni ten problém měli už na Keynote - jak se Steve nemohl připojit na tu wifinu :)

Uživatelský avatar jackherrer | čtv črc 01, 2010 9:07 pm

OT: House_MD: facebook degenerace... :D
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv črc 01, 2010 9:11 pm

Vemte to tak, že dostal společnost z velmi velké šlamastiky, ve které v minulých letech byli a byli téměř na pokraji krachu. Dnes nemusí mít strach, že by se to dělo znova. Mají tak velký odběr jejich zařízení jak iPhonů, tak i iPodů po celém světě, že je prostě nějaký ten průšvih se signálem nepoloží. A právě tady od tohohle bodu oni se vůbec nemusí snažit vyvíjet spolehlivé zařízení, stačí říct pár keců k telefonu, potom udělat zázrak z videohovoru, jak kdyby to vymysleli teprve včera a ne už před x lety a je vystaráno. Lidi kupují a kupují. Já bych koupila taky, po těch jejich okouzlujících řečech. On Jobs to má stavěné na těhle sladkých řečičkách, všimněte si na každém keynote mluví o svých věcech lépe, jak maminka o svém dítěti. Oni to vymazlí řečma a to jim stačí. Je už pak jedno, co vyrobí. A ještě k tomu nadělají taková omezení obyčejných věcí, které zvládne každý druhý mobil. Jako doručenky, čítání znaků, MMS, nemožnost si změnit témata atd. Tyto věci začal apple integrovat do iPhonů až postupem času.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Marek | čtv črc 01, 2010 9:15 pm

Ak su maily pravdive, tak na tom pracuju, už len preto, lebo hovori že ma relaxovať a pod. To znamena, že by to mali odstraniť čoskoro

Ty jo. Bez tebe bychom na to fakt sami nepřišli. sweet22 :mrgreen:
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Marthin | čtv črc 01, 2010 9:32 pm

I kdyby nebyly maily pravdivé, tak nenechají přece přes milióón naštvaných nových majitelů iPhonu :lol: :roll:
-spraví to nový FW
-spraví to guma kolem antény
-spraví to externí anténa :?
-vydají návod "Jak správně držet iPhone4"
-at&t se spraví
-...

btw.. vládne tady cenzura, že mi mizí příspěvky, nebo hapruje server? :mrgreen:
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar iphonik4 | čtv črc 01, 2010 9:36 pm

Mě se to vůbec nelíbí :lol: , Steve je mi simpatický, ale ten inženýr má pravdu. Stejně si ale myslím, že jsou to jenom gossip a je to fakenuté!!
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

TommyS | čtv črc 01, 2010 9:39 pm

Takovou konverzaci má člověk, který se nudí za 5 minut... Berete to moc vážně :)

Juramac | čtv črc 01, 2010 9:39 pm

Osobne si myslim, ze je to fake.V tomto kseftu jde o opravdu velke penize a pochybuji, ze by Jobs zamestnaval a platil takoveho histerika. Navic veskera konkurence se chyti cehokoliv, pripadne to profesionalne vytvori,co by mohlo pri tak obrovskem uspechu iPhonu - vsech, iPodu- vsech a iPadu spolecnost Apple poskodit. Take je potreba vzit v uvahu i vseobecne znamou spatnou kvalitu ATT siti, nakonec, ze apple s nimi nechce prodlouzit exclusivitu na iPhony, take o necem vypovida. V evrope ani v Japonsku zadne takove problemy iP4 nema. No a ze to roznasi Gizmondo? To je ve svete IT takovy bulvarni Blesk, takze i jeho je potreba brat s rezervou. Za patricny obnos jsou schopni napsat treba i to, ze Jobs a Gates jsou pokrevni bratri a Balmer je jejich strejda z druheho kolena.... Klid, dychejte zhluboka. Apple neni zadny svatousek, ani nemuze byt, jinak by nedosahl toho, ceho dosahl,ale verim, ze je to jen dalsi bublina z bublifuku konkurence. :)

r.a.c.e.k | čtv črc 01, 2010 9:52 pm

Libi se me jak se nekteri navzajem uklidnuji tim ze to spravi novej firmware :roll:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | čtv črc 01, 2010 9:53 pm

Arcane píše:ale sere mě přístup Applu, proč prostě nepřizná že tam chyba je a že na ní dělaj?

pretoze nechapes fungovanie korporacii. pamatas si na afery s plynovym pedalom Toyoty? vies, ze v skutocnosti to vlastne nebol ziadny problem? V skutocnosti totiz sa auto zastavi celkom v klude tym, ze mu otocim klucikom (vypnem motor) a brzdenie aj pri stlacenom plyne je prekvapivo ucinne.

takze NECAKAJ, ze Jobs pride na podium a povie sorry ludia, mame tam chybu a riesenie? hladame. To je najhlupejsia mozna reakcia aku si viem predstavit. Staci pockat, pre nas vsetkych, co ho este nemame alebo uz nechceme alebo chceme ale musime cakat.

Neutesujte sa nespekulujte, karta je v rukach Apple a postaci malickost: pockat.

ps: vsetkych, co sa tu nenapadne stazuju na cenzuru - varujem vas, ak mate problem s modmi, bud to rieste v ramci pravidiel alebo sa k mazaniu pripojim aj ja. na tomto fore neexistuje ziadna cenzura. ale existuje tu moderovanie. je to dost velky rozdiel, nakolko toto forum je sukromne medium, a ziadny stat nan nema taky vplyv, aby nas donutil vybrane prispevky mazat - to robime ako modi sami a dobrovolne.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

mmhardky | čtv črc 01, 2010 9:53 pm

Tak predovšetkým, neviete po anglicky??

Kto si prečíta originál správy, pochopí že "Tom" (krycie meno) je čitateľ Boygenius.com ktorý dal na YouTube videá kde demonstroval problém, žiaden inžinier Apple. Dostal sa do kontaktu s inžinierom z Apple ktorý ho ukludnoval že to žiaden problém nie je.

Tom sa však potom naštval a napísal tomu inžinierovi po čase znova a dal kópiu aj na Jobsa.

Odpísal mu samotný Jobs. Konverzacia je tiež dost zle prelozena, ale podstatu obsahuje. Zdroj správy je boygenius a tvrdia že konverzácia je 100% autentická.

Hlavný problém podľa mňa nie je samotný iP4, ale prístup Apple, ktorý si za fundament dal vzťah k zákazníkom, heslá ako "think different" a tvrdenie že sú viac o liberal arts ako o technológii. Z tejto pozície menežujú vzniknutú situáciu fest zle a občas som vážne na pochybách, či si uvedomujú čo robia. Žiadna firma nie je tak veľká, aby ju chyba, i keď na prvý pohľad banálna, nemohla zraziť na kolená. (viz. BP...)
Naposledy upravil mmhardky dne čtv črc 01, 2010 10:05 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar rony | čtv črc 01, 2010 9:59 pm

mmh: ROFL :-) takze aspon uz konecne vsetci vedia, ze to nediskutuje zamestnanec applu s Jobsom. Ach jaj. Ludia a kolko konstrukcii sa tu navymyslalo :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

2MATRIX | čtv črc 01, 2010 10:06 pm

ja som čítal že je zle nakalibrovaný baseband a preto ten signal ale pevne dufam že to bude sw,ale sam tomu neverím,inak je to fatalna chyba a taký vyrobok nemal ani opustit apple tovarnu.Cakal som 2x lepší siganl ako 3GS a tie anteny na bokoch ma najviac fascinovali
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Juramac | čtv črc 01, 2010 10:10 pm

Re: Konverzace mezi Stevem Jobsem a majitelem iPhonu 4

A nenapadlo te treba, proc tyto problemy hlasi ojedineli uzivatele JEN Z USA, ale nikdo z Evropy a ani z Japonska? Proc o tom pise prave Gizmondo? ...... Klid. :)

Uživatelský avatar dodulo | čtv črc 01, 2010 10:12 pm

kua ked Toyota moze menit pedale, tak Apple moze menit ramik ( ramecek? ) :D
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv črc 01, 2010 10:17 pm

Ne apple přidá velkou externí anténu, jaké jsou u routerů, to bude prča. :mrgreen:
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar JackieTran | čtv črc 01, 2010 10:17 pm

Think Different :mrgreen:

Juramac | čtv črc 01, 2010 10:21 pm

:D :D :D

2MATRIX | čtv črc 01, 2010 10:28 pm

Juramac píše:A nenapadlo te treba, proc tyto problemy hlasi ojedineli uzivatele JEN Z USA, ale nikdo z Evropy a ani z Japonska? Proc o tom pise prave Gizmondo? ...... Klid. :)

No jeden užívatel tu aj dal dokonca fotky a ma IP4 na slovensku,používa T-mobile a rovnaký problém...
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

ls8 | čtv črc 01, 2010 11:00 pm

Sime to zase pekne pomotal, jako vzdycky. Naprosto nepochopil podstatu tech puvodnich anglickych clanku, ma tam silene pravopisne chyby, za ktere by se musel stydet i na prvnim stupni zakladni skoly, ale hlavne ze jako zdroj informace uvadi sam sebe.

Prosim, nez toto, tak sem snad radsi nepis nic !!!

Sime | čtv črc 01, 2010 11:12 pm

To ze jsem uvod clanku nepochopil a spletl si priznavam. Moje chyba. Opet? nevim co tim chces rict.

Viz tvoje ranní matlanina o přechodu Applu k Verizonu, kterou jsem ti opakovaně smazal, a kterou jsi sem opakovaně cpal. A jako zdroj jsi opět uváděl sám sebe (asi se taky omylem nepřekopíroval správný odkaz?). Bohužel ti jaksi uniklo, že Verizon není GSM operátor, takže jeho exkluzivní podpora od Applu je nesmysl. Opět jsi totiž nepochopil původní anglické články, ze kterých jsi opisoval. V těch se totiž už delší dobu píše o možné druhé variantě iPhonu pro CDMA, ale rozhodně o žádném přechodu exkluzivity z ATT na Verizon. ls8

Chyby? Jake? Kdyz uz to prosim pises, tak uved prikad. Dekuju

Všechny kolegové
s velice slabím signálem
telefony měli špatný signál

Dokonce ani název firmy nemáš správně, a pleteš si výkonného ředitele s majitelem :shock: ls8

Zdroj? Pokud se podivas na blog tak tam zdroj samozrejme je. Pri kopirovani z clanku sem se proste hypertextovy odkaz neprekopiroval. - To uz jsem tady jednou psal.

Dělej si ***** z někoho jinýho a přestaň sem prosím cpát tyhle svoje matlaniny. Dík. ls8

Uživatelský avatar rony | čtv črc 01, 2010 11:20 pm

po prve, problem so signalom je zmes roznych pozorovani, dojmov, faktov a kazdy cital nieco ine, uz preboha nespekulujte, na tuto temu som cital snad jeden jediny seriozny clanok a jediny zaver? proste cakat, kecami sa nic nevyriesi, nanajvys sirite zmatocne informacie. aj to najmensie zanedbanie posobi na ostatnych tak, ze vasu chybu nepostrehnu a dalej to siria ako fakt.

mate pocit, ze to ma proble? vase riesenie je cakat. nic ine
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar BlazingUFO | čtv črc 01, 2010 11:44 pm

ale jak to ze si to nikto nevsimol? prototypy vypustene do sveta boli, jeden dokonca naky sikovnik zabudol v krcme a nikto z tych ludi co to testovali z neho nevolal? ako je to super telefon, len skoda ze volat z neho nejde...
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další