tento obrázek jsme mohli vidět na Geohotově blogu. Mluví sám za sebe, ale Geohot přiznal že obrázek je FAKE. Dokonce i jeho blog už není přístupný veřejnosti
Na svém blogu napsal:
- Kód: Vybrat vše
Sorry, this post was probably a bad idea. Next time I won?t say anything. I miss when this blog was actually about technical things(I?ve been reacting too much to the feedback, which led it to the place it?s in now). I didn?t fully realize most of the current scene don?t care unless they are getting something. Now I do. It?s late tonight, I?ll think about what to do about this in the morning.
The real reason behind no release isn?t technical. It?s just that it will never stop, after blackra1n, people demand unlock, after blacksn0w, people demand untethered. I miss the days when jailbreaking and unlocking were difficult; it attracted a much higher caliber crowd.
Also, to the haters, the picture is quite obviously fake.
přeloženo:
- Kód: Vybrat vše
Omlouvám se, tento příspěvek byl asi špatný nápad. příště už nic neřeknu. Chybí mi časy kdy tento blog byl o technické stránce věci (reagoval jsem až příliš na komentáře a vedlo to k tomuto). Neuvědomil jsem si že většinu sceny nezajímá nic jinýho než vydání programů. Ted to chápu. Je pozdě večer, budu o tom přemýšlet do rána.
Skutečný důvod nevydání programu není technický. Je to o tom že to nikdy neskončí, po blackra1nu lidé požadovali unlock, po blacksn0wu jste chtěli untethered. Chybí mi dny kdy jailbreaking a unlocking byly složité; zajímal se o to větší kalibr lidí.
A pro vás nenávistivce, obrázek je samozřejmě fake.
Tak od geohota je to asi zatím vše a můžeme doufat že Dev team nenapadne nic podobnýho. Taky je ale možnost že se stane to co na PSP scene kdysi dávno. Když největší a v tý době jedinej hacker PSP Dark_AleX odešel a hend po něm přišlo M33 a pak se zjistilo že M33=DAX