Iphone nepřijímá hovor,y, nedostanu se do SMS

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

fanjuve | úte dub 01, 2008 3:23 pm

Iphone nepřijímá hovor,y, nedostanu se do SMS

Dobrý den,

Včera prostě mi začla blbnout iPhone. Nevim čím to je, nicsem nezmáčkl jinak nebo tak. Problém je celkem závažný:

- nejdou mi posílat ani číst SMSky. Vůbec se v menu nedostanu do tý části SMS. Vždycky to jenom na chvilku problikne a skočí mi hned hlavní menu zase. To se mi stává i když dám nepřijatý hovory, ihned se mi opět zobrazí hlavní menu a do složky se nedostanu.

- další problém je to, že když mi někdo volá, tak se mi uprostřed iPhonu zobrazí to "myslící kolečko", že se to jakoby načítá. A přitom se mi phone sekne a ten hovor nepřijmu. Takže ani nevím kdo mi volal, protože do nepřijatých hovorů se nedostanu. Volat někomu jde v pohodě.

ZKoušel jsem resetovat, vypnout/zapnout a nic, pořád stejný problém. Firm 1.1.2.

Děkuju moc za radu! Už mě to vážně štve. :cry:

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte dub 01, 2008 3:44 pm

Re: Iphone nepřijímá hovor,y, nedostanu se do SMS

Asi Ti nikdo nic jineho nez restore (upgrade) firmware a nasledne odemceni a odblokovani telefonu neporadi :). Je to rychle a 'relativne bezbolestne' ..
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

watterman | úte dub 01, 2008 3:48 pm

Trochu blbá rada, ale:
doporučuji restorovat firmware na nejnovější = 1.1.4 a poté pomocí ZiPhone a Do It All jej odblokovat atd... Pokud vím tak v 1.1.2 a nižší jsou velké problémy + ještě potřebuješ nějaké iWorld... Já teď mám nový iphone a po aplikaci procesu se ZiPhone mě šlo hned vše... A update už je na místě v téhle době.. :-) Všechny aplikace ti teď půjdou nainstalovat pouze na 1.1.4, pro 1.1.2 už nikdo nic nedělá ;-)

fanjuve | úte dub 01, 2008 5:58 pm

Děkuju,ted se teda začnu pídit jak to dát na to 1.1.4. V tomhle Iphonu mám češtinu tak když to převedu tak tam bude snad taky. Já se těchle úprav docela bojím, už sem jeden phone zablokoval :( , ale snad to bude ok. Díky moc zatim.

Julek | úte dub 01, 2008 6:34 pm

ne češtinu mít po restore nebudeš, budeš mít iPhone úplně čistý ..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

fanjuve | stř dub 02, 2008 5:26 pm

Omlouvám se, ale ještě jedna otázka, protože sem fakt začátečník a bojim se.
Jak už sem psal tak sem jeden iPhone zablokoval. Nevim jak to v opravně udělali ale dali mi nový s kterym je ted ten problém. Takže se bojim abych to znova nezablokoval nebo nevived nějakou fatální chybu. Jenom kdyby ste mě tady ujistili, že když to teda restornu a nahraju 1.1.4 že se s iPhonem nemůže nic stát, jinak bych to asi nepřežil. :) Děkuju moc.

Julek | stř dub 02, 2008 5:34 pm

tohle ti 100% nikdo neřekne třeba jsi prokletý a iPhone ti shoří při odblokování ale na 99% to bude úplně v pohodě ..

.

Obrázek
Administrator
Administrator

fanjuve | stř dub 02, 2008 5:44 pm

Dobře, děkuju moc. Jdu na to. Později napíšu jak se to povedlo (snad se to povede). :D

fanjuve | stř dub 02, 2008 7:26 pm

Takže paráda. Další spokojený uživatel :D Děkuju moc za radu.

Musel jsem to provádět dvakrát. Poprvé vše proběhlo jak mělo, iP mi šel krásně, akorát v Itunes v tom prvním kroku sem to zase zpackal, protože sem nastavil jakoby nastavení pro starý iP, který byl ale hodně divně nastavený a vůbec mi to nepřečetli smi kartu. Tak sem musel znova a už sem si dal pozor. Ted vše ok.

Ještě jednou děkuju! :wink: Kdybych měl peníze tak hned pošlu na ten hosting, ale naopak řeším stejný problém. Mám také stránku (podpis) a ještě sem si nevydělal ani na ten hosting i přes to, že lidé chodí v hojném počtu, adminové to mají těžké :D

Ewikusikk | stř kvě 07, 2008 3:37 pm

A podle jakého návodu jsi to upgradoval? Mám ten stejný problém :(

Uživatelský avatar rony | stř kvě 07, 2008 3:48 pm

Skus tento moj "navod" ked som vahal ci prejdem z 1.1.2 na 1.1.4

Nenapisal si ci mas odblok rieseny nejakou obdobou turbosim alebo inak ale ak ano, vyberies turbosim a vlozis tam iba samotnu SIM. A potom ides na moj navod :)

pytaj sa pytaj
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Julek | pát kvě 09, 2008 4:52 pm

jen upozorním že návody na odblokování fw 1.1.1 1.1.2 jsou už v archivu návodů kdyby jste potřebovali čerpat informace..

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv