No service - reseni !!!!

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Moff23 | stř dub 02, 2008 1:57 am

No service - reseni !!!!

staci v insteleru prihodit sendowski.de a tam je aspon u me fungujici fix

Paly | stř dub 02, 2008 3:13 pm

Re: No service - reseni !!!!

Pokracuj Tu: NO SERVICE, Není signál

Staci pouzit funkciu Hledat!!!
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Julek | stř dub 02, 2008 5:19 pm

tak tak pravda pokud by se ti Moff23 povedlo se trochu rozepsat byl by z toho další dobrý návod :wink:

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Moff23 | stř dub 02, 2008 7:24 pm

novy topic jsem zakladal pac ten ktery je o to se uz moc nepouziva. A chtel jsem at je to videt proto ze konkretne me to dost pomohlo. Neresil to zadny restore NIC az toto. Uz zadne vypadky signalu buh vi proc. Nerozepisoval jsem se proto ze i ve slove mamy dokazu udelat peknou hrubku. Navic co je instaler a kdo sendowski tu snad uz vsichni vedi.

Julek | stř dub 02, 2008 8:02 pm

no to by jsi právě koukal že to není tak samozřejmé .. dám to jen do návodů protože za měsíc bude toho vlákno někde v prachu, i tak díky.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

ilijusin | stř dub 02, 2008 9:35 pm

po tom servisu toho displeje mam hrozny signal, a dost casto i NO SERVICE, a doufam ze tohle snad pomuze, nechapu proc to tak je, pac sem s tim nikdy nemel problem, az po tom servisu takze sem si byl celkem jisty ze to je HW problem, takze mi drzte palce :)

a moc dik za tohle, prislo to ve spravou chvili

Julek | čtv dub 03, 2008 8:22 am

určitě sem písni nějaký fedback jak to dopadlo ..

.

Obrázek
Administrator
Administrator

ilijusin | čtv dub 03, 2008 6:06 pm

takze jak?
no tak zacnu od uplneho zacatku, po vyzvednuti opraveneho iPhonu, jsem si cestou domu vsiml ze nejak blbne signal. No co rek sem si vypadek O2 (od prechodu na O2 je to nejhorsi cesky operator). No ale pak mi po nejake dobe prislo opravdu divne ze doma skoro nemam signal a obcas dokonce NO SERVICE (tata mel signal plny) tak sem si mysle ze mi technici pohnuli nejak antenou a je to HW problem. Ale rozhodl jsem se jest cekat. Po 2dnech jsem nasel tento topic a nainstaloval fix. Zdalo se mi ze to opravdu pomohlo a signal se znacne zlepsil, ale stale nedosahoval takove kvality jako pred servisem (na zastavkach metra sem mel vzdy plny signal a nekdy jsem mel dokonce signal i pri jizde tunelem, ale i s fixem ani tuk, obcas nekde 1-2carky)
ale rek sem si ze to necham. Ale dneska nekdy od 15h to zas zacalo byt neunesitelne. V zadne budove sem nemel signal, furt sem musel behat ven a i tam jsem nekdy cekal na 2carky 5minut. Takze zejtra nebo pristi tejden v pondeli si zajdu do toho servisu aby mi zkontrolovali tu antenu. Jestli je v cajku tak udelam s velkou nechuti restore a budu doufat. Ale abych nezapomnel musim poznamenat jednu opravdu divnou a dulezitou vec. Ktera me nuti se priklanet k tomu ze je to SW problem a to jest: obcas odemknu telefon a koukam ze mam plny signal, rikam si super, ale on zacne z niceho nic klesat az nekdy spadne uplne. Nekdy se ten pad objevi 5sec po odemceni, nekdy trva 3min pouzivani nez zacne padat. A nekdy zustane plny....

Nevim no, sem dost nas*anej, mel sem z noveho displeje hroznou radost a ted tohle....

PS: tohle psat na iP byla celk fuska ;)

markor | pon dub 14, 2008 12:08 am

re: ilijusin
jak si dopad? popisuje presne moje problemy z topicu: viewtopic.php?f=2&t=1009&hilit=no+service

ted jsem v tom zase, 1.1.4 ziphone a nic nepomuze
zdar

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv