Pěkný... akorát nevím jak se to tak může srovnávat, kvůli rychlosti, když už se to tak srovnává, tak je to nejlepší s úplně čistými telefony... 2G je plné aplikací, ale třeba 3GS tam nemá skoro nic...
staci se podivat na tecky, ktery jsou tesne nad dockem.
Mozna jde ale jen o organizaci aplikaci a nemusi byt kazda strana plana, ale i tak souhlasim ze pri takovem testu je nutny aby byly vsechny telefony po restoru bez obnoveni.
kolik ma aplikaci je uplne jedno pokud jsou z appstoru.. spatny je kdyz mate plno aplikaci a ruznych donastaveni z cydie hlavne mobilesubstrate addony(=backrounder, activator atd) - ty totiz skutecne zatezuji system ne pocet aplikaci.. to srovnani je dostacujici a primo poukazuje na rozdil v rychlostem vsech ctyrech zarizeni.. 2g a 3g sou prakticky totozne pristroje - v testech se lisi jen hodne malo naopak me prekvapil 3gs jak docela jeste s ip4 drzi krok na to ze ma v porovnani s ip4 jen 256MB RAM a slabsi procesor...
Ve skutečnosti to jedno není. Co se týče 2G a 3G, tak tam je počet slidů 4 a 8 opravdu razantní skok. Nicméně, porovnávat rychlost 2G, kde je jailbreak a pravděpodobně i unlock a dost možná i nějaké vychytávečky, co běží na pozadí, s iPhone 4, kde není ani jailbreak, je trochu zkreslující. Nicméně opravdu jen trochu, ono to takhle ve skutečnosti zhruba opravdu je
Podla mna by nerobili test,keby na tom neboli rovnako tie mobily. To,ze ma 3G 4 slidy a 2G 8, je skutocne jedno,uz len z toho pohladu,ze v tych 4 slidoch mohol mat same foldre Ako napriklad ja som mal po restore 7slidov, vsetko som nahadzal do folders,par veci povymazaval a mam 2 slidere,takze to by som ako rozdiel nebral. Toboz,ak niesu spustene tie aplikacie
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM iPad Black Wifi, 3rd, 32GB iPhone 5 white, 64GB
OT:s vyssim poctem apps(z appstoru, ne z cydie) se muze zvysit doba za kterou se nacte iphone a springboard.. prece ty aplikace kdyz nebezi na pozadi zabiraji jen misto na disku.. to je jak s hudbou.. tim padem podle toho co rikate kdyz budu mit v iphonu 20gb hudby bude pomalejsi nez kdyz bych tam nic nemel? ja tvrdim ze mozna pri startu iphonu popripade ipodu, ale system se nezpomali.. teda aspon si to myslim budu rad kdyz mi to nekdo vysvetli a popripade me vyvede z omylu