Nechápu názory typu: "Microsoft a Apple.. Blééé, jak jenom může mrkvosoft být s Apple? Z toho výjde nějaká sra*ka, já je nechcu. To všechno akorát zkazí."
Konečně si uvědomte, že Microsoft není JENOM výrobce podle některých z Vás "tupého OS"... Zkuste se někdy podívat na aktivity a projekty Microsoftu (poradím:
http://www.microsoft.com). Zrovna dnes jsem si nainstaloval Microsoft Visual Studio 2008 Express Edition (Zdarma, pro studenta jako jsem já je to výborné). A nemůžu si to společně s jejich "Nápovědou" vynachválit. Když připočítám to množství tutoriálů na jejich stránkách ať již formou textu nebo videí, tak musím pouze pogratulovat...
Také rovněž jejich další produkty jako Microsoft Live (nepoužívám), Surface, Office pro studenty... Microsoft nabízí velmi přijatelné a výhodné podmínky pro studenty, kteří se chtějí dále ubírat IT. A to formou slevy a podporování jich... Jak lze vidět, Microsoft se snaží opravdu obsadit trh na všech dráhách a já jsem jedině rád.
To, že podle některých z Vás, jsou Windows zmetci neznamená, že ostatní produkty firmy Microsoft jsou také blbosti, ba právě naopak... To, že chce Microsoft pomoci Apple ve zdokonalování iPhone je výborná věc! Tady neplatí názor: "Fuj mrkvosoft"... Microsoft má již dlouhaleté zkušenosti s vývojem OS pro mobilní telefony, kdežto Apple jich tolik jako Microsoft nemá...
To, že souhlasíte mnohdy s Microsoft a máte jej rádi neznamená, že nemůžete mít taktéž rádi Apple... I když se každá společnost vydala téměř jiným směrem a stejně se mi více libí směr Microsoftu, než Apple. A to i přesto, že iPhone z celého srdce miluju!

Všímám si, že se čím dál tím více přikláním k názoru "H"áčkovému...

jsem to ze sebe musel dočkat a tady je nejlepší příležitost, takže prosím žádný flame, berte to jako názor...