Planovac ukolu - Scheduler

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Vrso | sob dub 12, 2008 1:57 pm

Planovac ukolu - Scheduler

Roky som pouzival na wm5,6 aplikaciu Pocket Breeze, ktora umoznovala jednoduchu pracu s dennymi ulohami a stretnutiami. Denne mam 20-30 roznych uloh a stretnuti, ktore castokrat musim preplanovat na ine dni. V Iphone je to velmi zdlhave preplanovat ulohu v kalendari na iny den. Je to jedina vec na Iphone, ktora mi z wm6 chyba, inac som 100 % spoko. Pls dajte hint, ktory software by som mohol pouzit. Dakujem

Uživatelský avatar drsny | sob dub 12, 2008 3:03 pm

Re: Planovac ukolu - Scheduler

tady to nekdo resi na hackint0shi
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Vrso | sob dub 12, 2008 10:16 pm

Dakujem za link ale tam riesia Reschedule o par minut, teda ze posunu nejaku notifikaciu o x minut neskor. Ja hladam nieco podobne ako Pocket Breeze, kto to pozna vie o com pisem. Zatial mi to neskutocne chyba, neverim ze som jediny na svete, kto je busy a potrebuje organizovat pracovny program.

drsny píše:tady to nekdo resi na hackint0shi

Uživatelský avatar caesar | ned dub 13, 2008 9:33 am

Opravdu nejsi jediny na svete. A stejne jako spousta ostatnich, budes si muset i ty zvyknout. Co se tyce PIM, je iPhone na dve veci a zda se, ze ani 2 to nevyresi. Osobne cekam na aplikace tretich stran (Agendus), jenze ty nebudou driv, nez v lete a vzhledem ke "schvalovacimu procesu" developer neni vubec jiste, zda budou.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | ned dub 13, 2008 9:35 am

ved sa pripoj k tej teme, vysvetli problem.

je to dobra tema, lebo ten nastroj na posuvanie sa da pouzit na to, co chces, len musis vysvetlit prakticky problem.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Vrso | ned dub 13, 2008 10:02 am

Na WM6 som pouzival soft Pocket Breeze, ktory umoznuje na obrazovke Today mat nekonecne vela scrollujucich uloh a stretnuti. Teda pri beznom pohlade na Today vidim ukoly a stretnutia, ktore mam dnes / zajtra / najblizsie dni. Casto sa stava, ze ukol alebo stretnutie sa musi preplanovat na inu hodinu / datum. Trebars aj o mesiac dopredu. V tom pripade na wm6 3 dotykmi preplanujem ukol (stretnutie) na lubovolny iny datum. Samozrejmost je nastavenie roznych opakovani, notifikacie, priorit a podobne. V Iphone som skusal zmenu datumu ukolu v kalendari a je to neskutocne zlozite a pracne preplanovat ulohu.

Takze zachranila by ma aspon aplikacia, v ktorej by sa dala jednoduchsie preplanovat (presunut, reschedule) ukol (stretnutie) na iny datum.

Rony pls o radu aj v tomto : viewtopic.php?f=4&t=998 ,ja to neskor odtialto vymazem :)

Dakujem

rony píše:ved sa pripoj k tej teme, vysvetli problem.

je to dobra tema, lebo ten nastroj na posuvanie sa da pouzit na to, co chces, len musis vysvetlit prakticky problem.

Uživatelský avatar rony | ned dub 13, 2008 6:59 pm

Vrso: ja som myslel, ze pojdes na hackintosh do tej temy a tam skusis TY SAM navrhnut o co ide tebe.

Ta tema pojednava na pribuznu temu ako chces ty, TEN nastroj tam preberany manipuluje s datami, ktorymi chces manipulovat ty. Takze hor sa prevetrat si anglictinu.

Dost som nepochopil tvoju poslednu reakciu - iba si zopakoval to, co si uz na zaciatku napisal. Som trochu mimo, nechapem.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Rocka | stř dub 16, 2008 2:20 pm

Taky jsem presel z WM6 a vedel jsem, ze budu muset hodne ozelet. Mel jsem tam Agenda One balik PIM aplikaci s tak vysokou urovni customizace, ze jinde nevidano. iPhone neumi ani 20% - protoze ukoly neresi VUBEC, ani je nesynchronizuje s iCalem, coz teda nechapu.

Resim to tak, ze jsem prevedl rizeni ukolu na prostredi http://www.rememberthemilk.com - tam jsem si udelal ucet PRO verze, ktery umoznuje iPhonu pohodlny pristup na web aplikaci RTM. To funguje fajn i pri pouziti edge, je to jenom text. Ma to vyhodu v tom, ze mam ukoly pristupne odevsad a pak, ze RTM umi prijimat ukoly poslane emailem. Tedy pokud prijde email, ktery je vlastne ukolem (u me to je standard), forwarduju ho na svoji specialni RTM adresu a to i s tim ze muzu v text zpravy definovat nalezitosti jako deadline, repeat, priority, location, list, tags apod. Zbytek textu se pak stane poznamkou ukolu.

Udelal jsem tedy to, co po nas Apple chce: nechtejte, abych umel vsechno, pripojte se na net a tam si to zaridte. Nicmene nevim jak ve Statech, ale pochybuju, ze se vsichni pohybuji v krasnem wifi broadband pokryti, tedy nepoznaji, kdy jsou off a on-line a z webove aplikace se stava standardni aplikace.

RTM ale funguje celkem fajn. Ovsem pokud nekdo prijde na lepsi offline reseni rizeni ukolu, sem s nim!

Uživatelský avatar rony | stř dub 16, 2008 3:38 pm

Mas pravdu. Tiez pochybujem, ze vsetci vsetko riesia online. Castokrat je to nielen neprakticke ale aj nebezpecne :-)

Aspon zakladna app na Ulohy mala byt sucastou iPhone. Tak ako ma WM PocketOutlook, ktory je sice zakladny ale nadstavby ho vylepsuju.

MS ale ohlasil spolupracu s Apple prave kvoli iPhone a uvidime, co vymyslia.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv