[TurboSIM Bladoxx] Zkusenosti, postupy, dotazy

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar spachal | pon pro 03, 2007 10:24 am

[TurboSIM Bladoxx] Zkusenosti, postupy, dotazy

Zajima me jen zda to je plne funcni reseni, pokud to ma nekdo odzkouseno .. Ozvete se plz :)
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar j.v. | pon pro 03, 2007 10:38 am

na 1.1.1? Ano
na 1.1.2? Těžko říct, podle ohlasů prý ano, ale já to zkoušet nebudu :)
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar spachal | pon pro 03, 2007 2:27 pm

Myslel jsem samozrejme prave OOB 1.1.2, protoze prave o tom sam uvazuji :). Unlock je sice 'stale na spadnuti', ale uz patym tydnem, tezko rici jak to bude dale.
Takze dik za info, ale asi moc nepomuze .. Nekdo dalsi? :)
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar j.v. | pon pro 03, 2007 3:07 pm

Pochybuju že tu někdo další bude, protože TS tu mám tuším jenom já a zakoupení & dodání jedné trvá něco přes týden (na hw.cz) - takže ikdyby chtěl někdo pomoct tak nemá s čím :)

btw: na hackint0shi se už množí feedback i návody, ale většinou je to beznadějně zaspamované...

mike0007CZ | pon pro 03, 2007 6:14 pm

Re: Pouziva tady nekdo Turbo Sim?

spachal píše:Zajima me jen zda to je plne funcni reseni, pokud to ma nekdo odzkouseno .. Ozvete se plz :)

1.12. mi byl odeslán Iphone z USA a dnes Turbosim z hw.cz
Takže za 7-10 dní se ozvu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar sasaj | stř pro 05, 2007 11:12 pm

muzu se zeptat je to tohle ?
http://obchod.hw.cz/DetailPage.asp?DPG=36914
a na 1.1.2 4.6loader to funguje???

a kdyz to fungovat bude... pujde tam i IPOD TOUCH funkce?? nebo se jen aktivuje na volani a budu ho muset aktivovat? a co kdzy vyjde dalsi FW budu ho moct hned updatovat nebo si pockat na dalsi verzy turbo sim a nebo cekam na soft lock treba 1.1.3?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

frolish | čtv pro 06, 2007 10:09 am

ts

Pokud ho nejprve nerozchodis jako iPod tak ho nerozchodis ani jako iPhone. Cti prispevky a urcite na to prijdes sam.
Host
Host

Uživatelský avatar sasaj | čtv pro 06, 2007 4:33 pm

diky to mi urcite pomuze ! ( ne nepomuze)

proste mi staci jednoducha odpoved PUJDE TO CELE ODEMKNOUT PRES TUHLE SIM??

ANO/NE cetl jsem tu ranec prispevku ale nikde jsem to uplne nanel proste co mi s turbosim pujde na FW 1.1.2 LOEADER 4.6
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar j.v. | čtv pro 06, 2007 4:38 pm

sasaj píše:diky to mi urcite pomuze ! ( ne nepomuze)
...
co mi s turbosim pujde na FW 1.1.2 LOEADER 4.6

reakce na netu prozatím nasvědčují tomu, že všechno

Uživatelský avatar sasaj | čtv pro 06, 2007 4:53 pm

to by byla parada.... ale nikdo z fora to tu nemate vyzkousene?? pac pred vanocemam i ma prijit iphonek a chci si objednat prave par dni pred svatkama turbosim... pry chodi 6-7dni a prave jde mi to jestli do te doby udelaj soft unlock

takze to tu nikdo jeste nema?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

lofolof | čtv pro 06, 2007 9:59 pm

Tak dnes jsem poprve nazivo videl 1.1.2 OOB plne funkcni odblokovany s TurboSim.
Potvrdilo to jen, ze metoda funguje, jak uz se psalo hackintoshi.
Nechapu tady na foru ty ruzne setrilky, co si koupili iphone s novym bootloaderem a ted breci a cekaji az to nekdo zlomi.
Zrejme se tak nestane v dohledne dobe dokud se nezacne pracovat na 1.1.3, ktera tu muze byt jiz za par dni.

Novi | čtv pro 06, 2007 10:20 pm

Já jen doufám, že tu za pár dní nebude. iPhone mi má být zakoupen za týden a dovezen za další týden. A 1.1.3. by mě fakt zabila. Akorát si tak říkám, že kdybych si měl vybrat mezi iPhonem -nefunkčním, ležícím na stole s čekáním na unlock a zaplacení 1.700,-kč, tak do toho ty prachy asi fakt vrazim. Zítra objednám turboSIM a honem na to :D

Uživatelský avatar sasaj | čtv pro 06, 2007 11:13 pm

Novi píše:Já jen doufám, že tu za pár dní nebude. iPhone mi má být zakoupen za týden a dovezen za další týden. A 1.1.3. by mě fakt zabila. Akorát si tak říkám, že kdybych si měl vybrat mezi iPhonem -nefunkčním, ležícím na stole s čekáním na unlock a zaplacení 1.700,-kč, tak do toho ty prachy asi fakt vrazim. Zítra objednám turboSIM a honem na to :D

yo? tak pak pls napis jak to fungovalo kde jsi ji prosim objednal ze jak dlouho ti prisla docela by me to zajimalo a pomohlo mi to diky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar sasaj | čtv pro 06, 2007 11:18 pm

jinak koukal jsem na videa z turbosim a bohuzel nejsem excelentni anglictinar... a hned recovery mod nejaky one one one
borec tam proste ma nejakej programky updaty v pc dyk ja ani nevim kde je sehnat a jake to jsou
ja myslel ze staci tamtu turbosim hodit a vsechno nabehne :((

http://youtube.com/watch?v=AdrayUqw0Uw
http://youtube.com/watch?v=A15pgZgWx6k
http://youtube.com/watch?v=UsedPMZXD6k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Strangelove | pát pro 07, 2007 6:37 pm

upgrade

podle všeho turbo má fungovat, co ale netuším je, jak přežije případný upgrade firmwaru? je pak prostě bezpečnější neinstalovat update v itunes? A tušíte někdo, jaká verze iphone firmware je integrovaná v itunes 7.4.2 (4)???
Dík :shock:

Merlin_CZ | pát pro 07, 2007 7:57 pm

mno vzhledem k tomu, že upgrade FW se vždy stahuje z netu (pokud teda nekliknete se shiftem), tak bych řekl, že je úplně jedno, jakou verzi itunes mate nainstalovanou. (samozřejmě vyšší než 7.4 jestli se nepletu)
Host
Host

Uživatelský avatar spachal | pát pro 07, 2007 8:03 pm

Reseni s TurboSIM (jak uz jsem zde nekolikrat psal ..), neodblokovava nic v telefonu. Nezavisi na verzi fw, pouze ma za ukol 'simulovat' jinou kartu nez tu co je v pouzita.

V iTunes zadna verze fw neni, vse se stahuje se z inetu (vzdy posledni verze).
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar tartarus | pát pro 07, 2007 11:24 pm

v priebehu tyzdna ocavam iphone a na 99% bude 1.1.2. a riesim ako sa dostat k turbo sim, sice viem kde ju zakupit, zhruba mam aj predstavu ako ju naprogramovat ale je to len predstava. Mal by som na vas ako komunitu okolo iphone prosbu ci by mi s tym niekto nepomohol.
Host
Host

Uživatelský avatar spachal | pát pro 07, 2007 11:41 pm

Navod v CZ hadam jeste nikdo nenapsal / neprelozil .. Takze pokud neni problem anglictina, navod je zde:

* http://www.hackint0sh.org/forum/showpos ... ostcount=2
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar tartarus | pát pro 07, 2007 11:54 pm

moja anglictina je sice slaba takmer nulova ale dakujem ... poprosim niekoho z okruhu mojich znamich nech mi to prelozia... dakujem za pomoc a hned ako budu vysledky sa podelim s vami zo skusenostami ...
Host
Host

ionas | pon pro 10, 2007 11:55 am

tak co? jak to dopadlo?

Herikon | pon pro 10, 2007 4:07 pm

lofolof píše:Tak dnes jsem poprve nazivo videl 1.1.2 OOB plne funkcni odblokovany s TurboSim.
Potvrdilo to jen, ze metoda funguje, jak uz se psalo hackintoshi.
Nechapu tady na foru ty ruzne setrilky, co si koupili iphone s novym bootloaderem a ted breci a cekaji az to nekdo zlomi.
Zrejme se tak nestane v dohledne dobe dokud se nezacne pracovat na 1.1.3, ktera tu muze byt jiz za par dni.

Fajn nam se to podarilo rozchodit ale nefunguje zasilani SMS a pripojeni na EDGe. Videl si to funkcni i s tim?

Uživatelský avatar tartarus | úte pro 11, 2007 1:35 am

zatial este nijako :-) iphone budem mat az v piatok a, na inom mieste tohoto fora, nie je celkom iste aka verzia mi pride ... mozno ju nakoniec ani nebude potreba ... ale uz ju mam objednanu takze to v kazdom pripade vyskusam :-) a urcite dam vediet ako to dopadlo..
Host
Host

Julek | úte pro 11, 2007 8:34 am

iPhone

Žádná verze FW pro iPhone integrovaná v iTunes není, vždy se stahuje poslední aktuální verze přímo z Apple, nebo použitím restore vámi vybraný fw pokud je máte na disku...

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř pro 12, 2007 12:55 am

Tak nam zdrazili TurboSIM. A docela dost. Kdyz uz konecne jsem to cekani na unlock oob1.1.2 vzdal ;) a chtel si TS objednat, zase budu cekat. Protoze takovou palku za to nedam :( ..

Julek | stř pro 12, 2007 7:18 am

iPhone

Musím říct že Apple zatím vede... :shock:

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar drsny | stř pro 12, 2007 7:19 am

zkuseny obchodni tah, stoupla poptavka, tak to osolime. svine to jsou svinsky svinuty

Julek | stř pro 12, 2007 7:32 am

iPhone

Apple mají vynikající marketing. Nemyslím, že blokováním nějak zvyšují cenu, pouze tím zvyšují zájem o odblokované iPhony a na tom nevydělají tím že blokují telefon. Ten kdo iPhone chce si ho koupí a používá ho jen za podmínek Applu. Na tom nakonec vydělá někdo, kdo bude mít, nebo ještě má odemčené iPhony. Apple se jen brání, dělal by jsi to samé kdyby Apple byl tvůj, nejsou charita :) Ale já věřím, že se to brzy povede a unlock bude.

Obrázek
Administrator
Administrator

dave42cz | stř pro 12, 2007 7:58 am

spachal píše:Navod v CZ hadam jeste nikdo nenapsal / neprelozil .. Takze pokud neni problem anglictina, navod je zde:

Navod je napsanej hezky, ale pro uzivatele Macu. Proto bych se rad zeptal, jestli je mozne program CyberDuck nahradit programem winSCP. Tak je pro me trochu zahadny bod 13. kde se mluvi o "Terminalu". ???

Uživatelský avatar drsny | stř pro 12, 2007 8:06 am

tim zvednutim ceny jsem myslel turbosim

ionas | stř pro 12, 2007 8:27 am

dave42cz píše:
spachal píše:Navod v CZ hadam jeste nikdo nenapsal / neprelozil .. Takze pokud neni problem anglictina, navod je zde:

Navod je napsanej hezky, ale pro uzivatele Macu. Proto bych se rad zeptal, jestli je mozne program CyberDuck nahradit programem winSCP. Tak je pro me trochu zahadny bod 13. kde se mluvi o "Terminalu". ???

Terminal na OS X je neco jako kdyz spustis na Winech cmd.exe (nevim jak se tomu odborne rika, ale myslim, ze vime, ne? :-) )

Uživatelský avatar drsny | stř pro 12, 2007 8:29 am

command line / prikozovy radek se to jmenuje ;-)

ionas | stř pro 12, 2007 8:31 am

Jo, tak to je vono :-) preci jen tihnu vic k OS X...

lukee_cz | stř pro 12, 2007 8:52 am

dave42cz píše:

http://www.hackint0sh.org/forum/showpos ... ostcount=3
pro win.
funguje, vcera jsem jeden podle toho delal.
Host
Host

dave42cz | stř pro 12, 2007 9:01 am

Diky Luke. Obdoba Terminalu na OS X je teda putty a ne cmd. Me to bylo trochu divny. :) (sorry ionas)

ionas | stř pro 12, 2007 1:49 pm

v poho . . . ale vypada to podobne . . . :lol:

Uživatelský avatar tartarus | čtv pro 13, 2007 2:49 am

spachal_tmp píše:Tak nam zdrazili TurboSIM. A docela dost. Kdyz uz konecne jsem to cekani na unlock oob1.1.2 vzdal ;) a chtel si TS objednat, zase budu cekat. Protoze takovou palku za to nedam :( ..

ja som ju stihol objednat este v noci z nedele na pondelok ked bola cena 1700 ale... prave mi volal kamarat ze mu stratily kufor :-( takze ja budem mat turbo sim bez iphonu :-( sice mi hovoril ze este mozno zajtra takze drzte palce ;-) niekto ma iphone a´la ipod touch a ja budem mat asi turbo sim a´la noiphone :-D
Host
Host

Uživatelský avatar tartarus | čtv pro 13, 2007 11:46 am

nasiel som nieco podobne ako turbo sim ale cena je niekde uplne inde... sice sa to pouziva na prepinanie dvoch sim kariet ale pise v tom inzerate ze sa daju tie dve sim karty prepinat aj v menu telefonu a z toho mi vychadza jedina moznost a to ze je to riesene cez sim toolkit. Dufam ze neporusim tunajsie zvyky ak uverejnim link na uvedeny inzerat
Kód: Vybrat vše
 http://mobily.hyperinzercia.sk/sim-karty-zlate-cisla/inzerat/311795-bomba-univerzalna-dualsim-karta-vyhodne--ponuka-trnavsky-kraj/

mozno niekto kto sa tomu rozumie potvrdi alebo vyvrati moju domnienku ze uvedeny dual sim adapter je mozne pouzit podobnym sposobom ako turbo sim ;.-)
Host
Host

hacin | čtv pro 13, 2007 1:50 pm

delete
Naposledy upravil hacin dne pát pro 14, 2007 9:03 pm, celkově upraveno 1

Brano007 | čtv pro 13, 2007 6:27 pm

No ja bych mel zitra dostat svou turbosim (ani jsem netusil, jake mam stesti, ze jsem si ji ojednal v nedeli vecer:) a v pondeli iPhone dovezeny ze statu. Odlokovavat to budu pres Maca, tak jsem zvedavej jestli narazim na stejny problem s SMSkama...rozhodne dam vedet, jak to dopadlo. Pristi stredu by melo byt po cele operaci:)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv