Vyzvaneni z MP3 do iPhone jednoduse.

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

jindra | pon pro 03, 2007 5:10 pm

Vyzvaneni z MP3 do iPhone jednoduse.

Tak jsem se tu prokousaval ruznymi navody jak dostat do iPhone vyzvaneni v MP3. Nakonec jsem pri zkoumani uplne jinych veci, prisel na velmi jednoduchy zpusob.
Jak dostat mp3 do iPhone (pomoci iTunes) je snad kazdemu jasne. Takze v Installeru v sekci Utilites najdeme SendSongl a nainstalujeme si ho. Samozreme restart a mame vse hotove. No a kdyz jej spustime, vylistuji se nam vsechny pisnicky, ktere jsme si pomoci iTunes do iPhone ulozili a pak staci jen na nekterou tapnout a objevi se nam nabidka Play/Stop (vcelku jasne) Send to Email (to jsem nejprv povazoval jako klicovou funkci programku) a dalsi funkce je jiz velmi zadana Send to Ringtones. Pak je tam jeste Share Song. No a pak staci jen si ji vybrat v nastaveni. Bohuzel iTunes neni hloupe a vyzvaneni pri synchronizaci smaze. Nekdo ale nema potrebu prilis casto synchronizovat (jsou i taci, kteri to nedelaji vubec) :-) Tem to muze byt k uzitku. Nezkousel jsem prevadet mp3 dlouhe do 30ti sec. Mozna je v tom zakopany psik. Obcas mi to i po synchronizaci vydrzelo, ale uvidime co bude dal. :)

Potesitelna informace na zaver. U Erica (http://ericasadun.com/) najdete uplne dole buglist s hlasovanim. No a na prvnim miste je prozatim BT podpora pro aplikace iPod v iPhone a hned dalsi by mel vyresit nas problem. Muzete hlasovat a tak posunout tento bug na prvni misto i kdyz to mozna diky tomu prvnimu nebude treba.
Naposledy upravil jindra dne úte pro 04, 2007 11:53 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

erda | pon pro 03, 2007 5:50 pm

Zkoušel si nastavit, aby iTunes při synchru nesynchronizovalo ringtones?

jindra | pon pro 03, 2007 6:53 pm

sampzrejme
Host
Host

Tommino | úte pro 04, 2007 4:48 pm

Asi jsem blbej, program jsem nainstaloval, resetnul, ale nikde se mi neobjeví, jak ho mám otevřít? S iphonem začínám. Díky

jindra | stř pro 05, 2007 12:09 am

Opravil jsem puvodni text. Omlouvam se, ale pri cteni manualu jsem se prekoukl a myslel jsem, ze SendSong je soucasti Utilit. Neni tomu tak, je to samostatna utilitka of Erica. Stach test najit SendSong a nainstalovat.
Host
Host

qjuba | stř pro 05, 2007 12:23 am

Tak funguje to. S tim rozdilem ale ze dost nahodne. Jednou to jede a jednou ne. Kdyz jsem klikl na send to Ringt Tak to chroupalo 10 min a nic. Restartoval jsem Iphon udelal to same klick za 1 vterinu lup a bylo to tam - vse fungujici. Coz me pochopitelne naladilo a hned jsem tam hodil dalsi. No a pote to zase nic. nejede ani po restartu. Proste nekdy se mu chce nekdy ne :lol: :lol:

Uživatelský avatar admin | stř pro 05, 2007 12:28 am

Ja mam zase problém že písnička se mi objevila mezi ringtonama ale nehraje :( restartoval jsem a když si na telefon zavolam nic nevyzvání
Administrator
Administrator

jindra | stř pro 05, 2007 11:40 am

Tak to musim zjistit cim to je. Vyzkousel jsem i nektere jine mp3 a opravdu nektere nezvoni, ozyva se prvni zvuk z ringtones. Porovnam jednotlive mp3 soubory. Bude to asi typem kodovani nebo frekvenci. Nebo je tam zakopany jiny psik. Myslim, ale, ze nejlepsi bude pockat, az Eric udela dalsi verzi.
Host
Host

Julek | čtv led 10, 2008 11:02 am

Takže pokračujte popřípadě zde:
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=349

Lock a Archiv.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv