dobrý den, prosím Vás budu se Vám snažit popsat můj problém..
Chtel jsem unlocknout telefon protože ho mám ze zahraničí a byl na něm 4.1.2 fw se špatným bb , na který nešel Unlock.Prý to jde jen s tím novým ipad bb.
tak jsem ten bb pres redsnow upgradoval . jenže něco se pokazilo a vyzadovalo restore , jenze nic restorovat neslo.
Itunes v recovery modu..jediné co jde Itunes "podstrčit" je custom 3.1.2 stahlý z felixbruns.de
takže mám ted JB 3.1.2 s basebandem 06.15.00 bez unlcoku protoze pres blackra1n mi ten Snow nejak
nefungujue , ikdyz jsem vypl PIN na simkarte.
Cydia mi nainstalovat jde , jenže po chvíli se objeví jen Loading data a cydie spadne. takze ani
nainstalovat Ultras0w nemuzu.(stejne myslim ze by nepomohl)
Myslím že by to celé vyřesil JB 4.1.2 jenze ten když zkouším pres redsnow tak vše projede, dokonce jsem se
dostal i pres "Installing Activation Bundles" , že jsem to musel ve správci zařízení přepnout.
Proste to dojede do konce. Restart telefonu a zase kabel k Itunes(nemyslim eregency). recovering mode.. nutný restore a update..ten však ke konci zahlásí chybu 1015. takže restore není možný.
Myslím ze je to vše tím new bb , který asi s 3.1.2 dela neplechu..
nebo neni to tim Untethered ? ? , ze pokaždém rebootu telefonu to chce zase JB. nebo není to celé tim ze to dělam v recovery modu??..protoze to nejde kiknout ven
Prosím O rady. Jakýkoliv Fw hlavne zprovoznnit volání, tedy unlock. Nejlépe tedy fw 4.2.1...