Prosím o pomoc, mam novej Iphone takze se teprve seznamujeme. Potrebovala bych poradit jak mam zablokovat internet. Nejsem moc technickej typ takze predem moc dekuji za rady.
Pokud myslíte zakázat iPhonu přístup na internet pomocí EDGE tak to umožňuje aplikace Servise která je ke stažení v Aplikaci Instaler. Tam po instalaci prostě EDGE vypnete. Na seznámení doporučuji pročíst fórum .
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
myslím si, že EDGE zůstává i přes použití této aplikace nadále funkční aspoň mně po zkušebním vypnutí šlo pořád přijímat maily a data vesele proudila. Tomu, že všechno není úplně ok nasvědčuje i to, že když v Services EDGE vypnu, z aplikace vyjedu a zase se do ní vrátím, tak se EDGE automaticky zapne
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White
"E" nebo "prázdný obdélník" nebo "G" je pouze oznamovatel typu datové služby kterou máte k dispozici v dané lokalitě/síti a zobrazuje se pořád. Ikdyž edge "vypnete" (tzn. že máte APN=DISABLED)...
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
takže jen pro doplnění,když v settings-general-network-edge doplním do APN "disabled", tak bych se při připojení na web (pokud nebudu na WLan) měl dočkat nějaké chybné hlášky a nepřipojit se,oki?
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White
Ak mám EDGE stále zapnuté tak dáta sa prirátavajú normálne.
Ale akonáhle ho vypnem tak dáta ktoré som preniesol naposledy proste odpočíta alebo sú uplne iné.
Robí to aj niekomu z Vás alebo iba mne?
iPhone X space gray 64 GB, Apple Watch 44mm space gray, MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5 iPhone.cz