Summerboard -> po restartu jen Apple logo

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

IzA | pát kvě 02, 2008 1:37 am

Summerboard -> po restartu jen Apple logo

Instaloval jsem si summerboard na iPhone 1.1.3 a po restartu mam jen Apple logo.
Nejradeji bych to jen opravil(SSH jede) a nebo bych pripadne udelal restore ale nejsem si vubec jistej jestli muzu jenom zmacknout restore nebo mam nejdriv stahovat ipsw soubor a nacist ho, pak odblokovavat atd??...

Tak prosim nekoho jestli by mi nenapsal popis opravy toho co zpusobil summerboard nebo poradil jak udelat restore(na 1.1.4 bych nechtel upgradovat jestli to neni nutne)

(Myslim si ze to tady nekdo psal ale nedopatral jsem se odpovedi)

Uživatelský avatar schmiedy | pát kvě 02, 2008 8:58 am

Re: Summerboard -> po restartu jen Apple logo

V itunes zmackni shift + restore a pak vyber fm ktery chces, ale samozrejme je musis mit na disku, doporucuji stahnou na disk, nekde tady byly vlakna kde se fm daji stahnout, hledej...
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Senior uživatel
Senior uživatel

fajnman | pát kvě 02, 2008 9:01 am

nekteri lide jsou trochu slepy, dnes je tady novy krasny sepsany navod na restore, jinak se z toho asi nijak nedostanes nez restore, taky se mi to stalo, ale muzes zkusit ziphone a normal mode, pokud se ti to prepne mas vyhrano.

IzA | pát kvě 02, 2008 11:45 am

Udelal jsem presne kroky podle navodu a nejde mi udelat restore.

mam iPhone 1.1.3
stahnul jsem 1.1.4
v ziphonu prepnul iphone do DFU rezimu ikdyz iTunes hlasi ze je to recovery rezim(iTunes a kabel)
nasmeroval na stazeny 1.1.4 fw a zacne rozbalovani a iTunes mi vyhodi hlasku

The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred(2005)

fajnman | pát kvě 02, 2008 11:50 am

mas novou a spravnou verzi iTunes, zkus jiny port, jiny ucet ve win..

IzA | pát kvě 02, 2008 11:54 am

iTunes 7.6.2 delam to na Macu. Vse aktualni. Ted uz po restartu se objevi recovery mod nezustane to na logu

fajnman | pát kvě 02, 2008 12:12 pm

tak promin, s mac ti nepomuzu..

IzA | pát kvě 02, 2008 12:34 pm

Tak jsem to zkusil na macbooku a tam to vypada v poradku. Provadim unlock tak dekuju za rady snad uz to bude v poradku a summerboard uz nikdy :)

fajnman | pát kvě 02, 2008 1:58 pm

nova verze asi 3.2 funguje na 1.1.4 bez problemu, telefon se ti mohl zaseknout z uplne jinych pricin!! treba z nedostatku mista na mensim oddilu disku..

Dave.6 | sob kvě 03, 2008 1:12 am

nepresunuti veci z maleho dikoveho oddilu je pricna spousty problemu... bosstool je app kterou jsem po restore vzdy instaloval jako prvni... Kamos o ni nevedel a stezoval si ze se mu seka iphon :) Takze treba je pricina v tom, ale jasne ze muze byt i jinde...
Jinak summerboard ma spousty tisic neli milionu lidi :) a jde jim.. takze na nej bych to nesvadel, kdybyb delal v telefonu nejaky bordel tak by se na to uz prislo a rozneslo by se to... Mozna jen vic zere baterku ale to je taky diskutabilni :)

Uživatelský avatar Almi | sob kvě 03, 2008 9:52 am

A prave preto ja osobne SummerBoard nepouzivam :)
Menim si ikony, logo, pozadie battery a weather atd. rucne cez TotalCommander (T-Pot)
Akurat som este neprisiel na to, ako si zmenit pozadie, co teda SB vie.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Monix | sob kvě 03, 2008 10:28 am

Hmmm.... tak i tady by mohla bejt pricina, proc mi tudle slitnul iPhone do stejneho zacykleneho jabka (nacitalo se dokolecka dokola...) po instalaci SummerBoardu. (a pred tim ty nove spatne eBook a Ringtones) Restorem z iTunes do 1.1.4 a odblok Ziphonem 3.0 sem vse uvedla do poradku, pravda iTunesy zahlasily poprve chybu (cislo chyby si uz nepamatuju) ze iPhone nemuze byt restorovan, ale na druhy pokus se to chytlo a oprava se povedla...
Vse prez iMac...
Host
Host

IzA | ned kvě 04, 2008 11:03 am

Tim mistem na disku by to mohlo byt ale telefon normalne fungoval po nainstalovani Summerboardu a stahnuti asi 3 schemat jsem telefon restartoval a uz neslo nabootovat. Ktery Summerboard jsem mel nevim mozna to byla nejaka starsi verze

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv