Neustálý restart

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

r3d | úte kvě 06, 2008 8:37 pm

Neustálý restart

zdravím, hledal jsem na foru, ale nenašel jsem odpověd na můj problém. Mám iPhone 8GB 1.1.4. odblokován pomocí Ziphone 3.0. Neustále se mi restartuje. At kliknu na cokoliv, za chvilku se restartne. 3 dny mi jel v pohodě, ale po update installeru mi to dělá tuhle neplechu. Zkoušel jsem 2x restore ale nepomohlo. prosím pomozte.

Julek | úte kvě 06, 2008 9:01 pm

Re: Neustálý restart

restore a neupdatuj instaler .. uvidíš zda za to může..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

r3d | úte kvě 06, 2008 9:10 pm

restore sem delal už 2x i s odblokovanim pres ziphone 3.0, installer jsem neupdatoval, hral sme si jenom se zakladnima aplikacema a stejne se aplikace nekdy zavřou samy od sebe a nebo se iphone restartuje :(
napadlo mě přeinstalovat firmware, je tam sice 1.1.4. ale s tim jsem iphone už dostal. Přesněji je to 1.1.4 (4A102) moc se v tom nevyznám, mám ho teprve 3 dny.

silenthill2 | úte kvě 06, 2008 9:29 pm

Me tohle delal prvni iphone taky (doufam, ze ten co mam ted uz to delat nebude). Nepomahalo ani restore. Telefon se povedlo rozchodit az na nekolikate restore a po par dnech stejne zkolaboval. Vratil jsem jej prodejci a poridil si jiny :( Doufam, ze tvuj problem nebude stejny.

r3d | úte kvě 06, 2008 9:33 pm

Sakra no to doufám, že ne! Já ho mám koupený přes prostředníka z USA, ale přislo mě divný, že mi přisel model v bílé krabičce. Je mezi modelama v bílé a v černé krabici nějaký rozdíl?

silenthill2 | úte kvě 06, 2008 9:36 pm

No jestli se nepletu tak v cerne jsou fungl nove telefony a v bile jsou telefony renovovane = Refurbished (pokud kecam tak me opravte). Nicmene ten prvni telefon jsem mel v cerne krabicce a ted mam bilou krabicku a telefon vypada, ze je spolehlivejsi.

r3d | úte kvě 06, 2008 9:40 pm

Zkoušel jsi přeinstalovat firmware? Měl jsi 1.1.4? Je mi divný, že 3 dny jel uplne v pohodě, ale po update installeru to dělá takovy problémy :(

silenthill2 | úte kvě 06, 2008 9:44 pm

Delalo mi to to same a nikdo mi neporadil nic vic nez restore. Problem se vsak obcas objevil i na ciste odblokovanem telefonu. Pri hledani po internetu jsem nasel jedinou radu -> vratit (reklamovat). Uprimne ti preji at tvuj problem neni stejny.

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř kvě 07, 2008 1:44 am

Jeste bych na Tvem miste zkusil kompletni reset vsech nastaveni a smazani uzivatelskych dat ..
Starý pes fóra :)

r3d | stř kvě 07, 2008 9:13 am

Jsem nováček a nevím jak udělat komplet reset. :( poradte prosím.

Julek | stř kvě 07, 2008 9:14 am

v nastavení v iPhonu reset all setings

.

Obrázek
Administrator
Administrator

r3d | stř kvě 07, 2008 10:32 am

děkuji za tip, ale reset all settings nepomohl, ihned potom jsem chtěl v SummerBoardu zmenit theme a hned zase restart :(

r3d | pát kvě 09, 2008 10:38 am

Tak jsem pravě udělal asi tak po šesté restore a pořád se restartuje :( to opravdu není nic co bych mohl zkusit krom restore?

Julek | pát kvě 09, 2008 11:06 am

to by bylo hledání v kupce sena... restoruj budeš mít klid ..

.

Obrázek
Administrator
Administrator

r3d | pát kvě 09, 2008 12:28 pm

restore jsem udělal už 6x. Aniž bych do restorovaného telefonu nainstaloval jakoukoliv aplikaci, IP se mi restartuje, kliknu treba na SMS, chci napsat novou a restart. Všichni mi radí restore, to však nepomáhá. Nevím co zkusit aby mi fungoval jako dřív.

fajnman | pát kvě 09, 2008 12:31 pm

stahni novy fw, pouzij shift a restore. dale neobnovuj ze zalohy, spusti si nove stahly ziphone, doufam, ze mas netframework a odblokuj..

r3d | pát kvě 09, 2008 1:04 pm

co přesně udělá shift + restore? framework mám, ziphone mám staženej minulej týden takze by měl být novej, verze 3.

Uživatelský avatar Almi | pát kvě 09, 2008 1:10 pm

ak použiješ shift + restore, tak si môžeš vybrať firmware ktorý si si pred tým stiahol.
Ak by si dal iba restore, tak nemáš možnosť výberu firmware
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

fajnman | pát kvě 09, 2008 1:40 pm

a co takhle to zkusit, nebo najit, kdyz to zkusis nic se nestane a zahreje te to, ze jsi na to prisel sam. :lol: myslel, jsem, kdyby jsi mel neco se ziphonem, tak si ho radsi stahni znovu..

r3d | pát kvě 09, 2008 2:58 pm

Tak to nepomohlo, stahl sem novej firmware, shift + restore, novej ziphone 3.0, uspěšné odblokování. IP jsem pro jistotu restartoval, jdu do Setting vypnout EDGE, kliknu na tlačítko a restart. :( Asi půjde opravdu o vadný kus i když mi bylo řečeno, že půjde určitě o softwarovej problém.

silenthill2 | pát kvě 09, 2008 3:00 pm

Zkus se jej zbavit. Nic vic asi nevymyslis...

fajnman | pát kvě 09, 2008 3:10 pm

ja bych ho ani nerestartoval, nechal bych to projet. a neprehriva se?

r3d | pát kvě 09, 2008 3:15 pm

nezdá se mi, že by se zahříval, jenom když se nabíjí v kolíbce je trochu teplejší, ale to je asi normální. Je to asi doopravdy vadný kus, už jsem psal prodejci žádost o reklamaci.

fajnman | pát kvě 09, 2008 3:16 pm

ono kdyz ho mas asi minutu zaply tak to nepoznas, jen ze pc se vypinaj kdyz jsou prehrate. :-)

to bude nejlepsi, chtej prachy a hura na 3G

Julek | pát kvě 09, 2008 3:57 pm

ještě mě napadlo zkoušel jsi starší fw ? jakým restoruješ 1.1.4 ? stáhni si 1.1.3 například zde : http://www.iamiphone.ca/downloads.html

.

Obrázek
Administrator
Administrator

r3d | ned kvě 11, 2008 10:43 am

zkoušel jsem stáhnout nový 1.1.4, ale i starší 1.1.3, přesto se iphone restartuje. Přišel jsem ale na jednu zajímavost. Když iPhone na pár hodin vypnu, tak potom funguje jak má několik hodin, ale pak zase restarty. Možná je to opravdu tím přehříváním, nebo něco jiného v HW. Tak i tak reklamace je nevyhnutelná :)

watterman | ned kvě 11, 2008 10:48 am

Hmm tohle nejspíše bude problém HW, ale pochybuji že by to začalo po upgrade Installeru ;)
takže nejspíše jediná možnost -> reklamace

Uživatelský avatar Almi | ned kvě 11, 2008 11:02 am

Mohol by to byt kludne aj problem s Bootloaderom.
Neviem teda akym sposobom pojdes reklamovat iPhone, ci oficialne alebo nejakemu predajcovi, ale ak by si nahodou nepochodil, skusil by som to s tym bootloaderom. Ale ak velmi nepoznas tuto problematiku tak sa do toho radsej sam nepustaj.
Islo by o to, zmenit 3.9 za 4.6 (bootloader)
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

r3d | ned kvě 11, 2008 12:34 pm

reklamovat iPhone budu prodejci v ČR, který dováží iPhone z USA, myslím že s výměnou iPhone nebude problém. bootloader jsem si našel tady na fóru, ale pouštět se do toho nebudu. Nechám to na prodejci, jak si s tím poradí. Jinak děkuji všem za pomoc ;)

Julek | ned kvě 11, 2008 1:27 pm

tak to tedy přesouvám do archivu .. dej nám vědět potom jak jsi dopadl

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv