Zdravím,
než popíši problém, mám zařízení dle popisu. Kromě klasických chyb 3194 (nechci jí řešit, vím, že se to tu probírá, ale při minulém jb, mě to v ničem nebránilo), mě trápí zejména to, že si nějak nerozumím s redsnow. Stáhl jsem tento: redsn0w_win_0.9.5b5-5. To by mělo na verzi 4.3 sedět. IPSW mám iPhone2,1_4.3_8F190_Restore.ipsw. Když chci rs nasměrovat napíše: Unable to recognize specified IPSW. Tak jsem googlil, a kdesi bylo napsaný, že ho mám nasměrovat ne na 4.3 ale na 4.0 (zdálo se mi to jako nesmysl, ale zkusil jsem) a tak jsem si stáhl iPhone2,1_4.0_8A293_Restore.ipsw, ale opět to stejné. Díky chybě 3194 a ještě další, vlastně nelze dát ani restore, ale přes shift + restore, když jej nasměruji na aktuální sw 4.3, tak se restorne. Otázkou tedy zní, čím to může být? Zkoušel jsem stahovat redsnow z víc zdrojů, tak stejně i ipsw. Pokud bude někdo tak hodnej a odpoví, tak prosím trochu pro blbce, nebo link na nějakej tutoriál, protože já těm tinumbrella apod moc nerozumím;-) Díky moc.