Potencionální sraz (JM-Uherské Hradiště)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | stř kvě 21, 2008 12:52 pm

Potencionální sraz (JM-Uherské Hradiště)

Pokud by měl někdo zájem poznat aspoň některé lidi a iphony z fóra a nechce se mu trmácet do Práglu, tak je možnost udělat menší srázek v krásném a pohostinném kraji Slovácka. Konkrétně u vinného sklípku v naší zahradě :)

-Striptérku nezajistím, ale můžete se chytnout nějakou robku z dědiny, pokud bude svolná :mrgreen:

-WiFi- bude k dispozici, na den srazu udělám z domácího sítě free hotspot :)

-K večeru bychom se pak mohli přesunout do zahrady a tam bychom mohli něco opéct :) Vínko a Sliwka budou samozřejmě k dispozici. Pokud budete pít, tak je asi rozumnější, vzít si stan nebo jen spacák a přenocovat přímo pod hvězdami, právě proto to chce trochu vychytat počasí :-) Když už pojedete večer domů, tak by asi bylo lepší jet v autě s někým, kdo nepije a bude nazpátek řídit.

-Jinak se k nám lze dopravit- busem přijedete UH a poté jezdí autobusy skoro každou hodinu přímo do naší obce (12km) , případně vlakem.

-Je to všecho předběžné, ale pokud by se nějací zájemci našli a vybereme vhodné datum, tak bych to viděl vcelku reálně. :) Samozřejmě, že určité věci z programu v Praze (soutěže, tombola, prodejci) tady asi nebudou :wink: , ale přesto věřím, že by regionální srázek měl co nabídnout. Jinak určitě by se mohl dostavit kdokoliv, třeba jen na první část akce, pokud plánuje iPhone, chtěl by ho vidět v akci a slyšet nějaké zkušenosti.

Pokud by přijeli i nějací bratia ze Slovenska (třeba ti, co bydlí kousek od hranic) a učinili tak akci s mezinárodním podtextem, tak by to bylo jen dobře.

Jinak samozřejmě bychom mohli udělat v nějaké knajpě v Brně obdobnou variantu pražského srazu, tam by se určitě dostavilo i více lidí, ale za:
1. nejsem ten, co by to tam chtěl organizovat
2. kdybych jsi měl vybrat,tak jednoznačně preferuju alternativu takového srazu, jak jsem vypsal výše.

Nápad mi vnuknul fajnman, ať se mám na koho odkazovat :mrgreen:
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White
Starý pes fóra :)

fajnman | stř kvě 21, 2008 2:24 pm

Re: Potencionální sraz (JM-Uherské Hradiště)

snad postujeme do spravne sekce.

tento napad se mi zamlouva mnohem vice.. a je to pro mne kousek. co rika na tuto nabidku zbytek lidi z nasi krasne moravy? ja bych do toho sel..

mikes | stř kvě 21, 2008 10:42 pm

UH mám kousek, prožil jsem tam dětství a byl bych pro, ale iPhone teprve sháním ale v nejbližší době bych ho měl obdržet :)

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | stř kvě 21, 2008 11:19 pm

Datum by se muselo ještě vybrat, ale jelikož těch lidí bude podstatně méně než na srazu v Praze, tak se půjde aspoň lépe dohodnout a vybrat přesný termín :) , ale zajímal mě předběžný zájem.
Díky tomuto topicu se mi na icq ozval jeden kolega, co zde zatím není zaregistrován a je z okolní obce, takže lze předpokládat, že by se nás hned mohlo potkat o dalšího víc.
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White

magic2 | čtv kvě 22, 2008 9:22 pm

Já jsem z UH a klidne bych zasel pokud to vyjde s casem.

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | čtv kvě 22, 2008 10:41 pm

pěkně :) pomalu,ale jistě se sbíhají ovečky :) Klidně už můžete házet aspoň přibližné návrhy, kdy by vám to pasovalo. Pak bych počkal ještě pár dní, jestli se ještě někdo objeví a datum by se poté už ustálilo. Osobně bych to viděl do deseti lidí, stejně pochybuju, že by se víc uživatelů ozvalo . Kdo by napsal až po schválení datumu, tak už by se musel časově podřídit skupině

Julek | pát kvě 23, 2008 10:35 am

kdyby jste se raději dohodli složili se na benzín a přijeli :roll:

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | pát kvě 23, 2008 12:32 pm

Jediné co chci, tak to je uskutečnit minisrázek lidem z okolí, kteří se do Prahy z různých důvodů nechystají...ale stejně se to bude datumem srazu v Praze míjet, takže kdo se chce do Prahy podívat, tak ať jede :)

Já osobně bych se tam i vydal, sice pár dní na to dělám přijímačky na školu, ale to by až tak nevadilo. Horší je to s dopravou. Mojí feldou si do Prahy fakt netroufám, není na takovou trasu v optimální formě. Kdyby se tam někdo od nás chystal a měl volné místo, tak ať napíše.

fajnman | pát kvě 23, 2008 1:08 pm

mne se zamlouva i ten minisraz, kdyby tam bylo par lidi nebylo by to spatne, a mam radsi nasi prirodu..

na druhou stranu, muzeme jet temer spolecne vlakem, koupime si skupinove..

rseki | sob kvě 24, 2008 9:16 am

Do UH bych určitě dorazil - Do "Práglu se taky chystám,ale jsem od Brna,tak to mám mnohem blíž do UH, a Morava je Morava :D
03/08 IPhone 2G 1.1.3 USA => 1.1.4 ZiPhone 2.5 => 2.1 Whisky96 => 2.2 Whisky96 => 3.0 redsn0w-win 0.8 => 10/09 iPhone3GS 16G 4.01 => JailbreakME => 02/11 iPhone4 16G 4.2.1. JB GreenPois0n RC6.1 iPhone 5 => poslední 8.4
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Mrcek | sob kvě 24, 2008 1:53 pm

jsem zcela pro... mě je jedno jeslti Brno nebo UH, ovšem UH jenom o víkendu (sobota, neděle). a pokud by bylo možno organizovat jen prostřednictvím fóra, tak bych to Brno i zorganizoval, ale nebudu nikoho obvolávat. Jinak pokud by mi někdo poskytl info ohledně organizování srazu v Praze, tak bych se nezllobil (v případě, že bych se do toho pustil).
Host
Host

.:Hamilton:. | úte kvě 27, 2008 2:20 pm

chrono, ze jsi se nepochlubil :wink: takove mini srazy mam nejradeji, do prahy to mam daleko, takze bych rad vyuzil Tve pohostinnosti a setkani se zucastnil. Ted jen aby se podarilo sladit termin....

Uživatelský avatar lofounek | úte kvě 27, 2008 9:16 pm

Skvelej napad s tim opikanim a popijenim, urcite lepsi nez tombola (teda nic proti srazu v Praze) :D Me je taky celkem jedno jestli v Brne nebo nekde v okoli vinnych sklipku jizni moravy...takze konecne slovo...li neco takoveho bude, pocitejte se mnou :wink:

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | úte kvě 27, 2008 9:58 pm

tak pomalu navrhujte datum. :) Asi se shodnem na víkendu, případně na pátku. Sezóna FCS pomalu končí, takže já osobně se mohu jakémukoliv víkendu přizpůsobit. Moje představy o programu jsem napsal v prvním příspěvku, ale budu jen rád, když něco doplníte,zkonkretizujete, případně se zeptáte na nejasnosti. Víno a trnečky jak jsem psal výše dodám, s tím není žádný problém. Něco na opečení by si asi každý přivezl (mně osobně by se líbilo koupit společně předuzenou kýtu a pěkně si ji dodělat na ohýnku :D kdo to někdy jedl, tak určitě ví :wink: , ale tohle bych nechal pro jistotu, až na případné příště, kdy se budem trochu znát. Nakonec by většina lidí třeba nedorazila a nevím, co bych s ní dělal :? ..asi bych ji žvatlal po dobu 14 dní... ). Tak piště a navrhujte. Předběžný zájem mě opravdu i přes rozsáhlost fóra překvapil a těší :)

Uživatelský avatar _Boss_ | úte kvě 27, 2008 10:39 pm

To Brno taky neni uplne marne, takovy sraz v hospode by se dal domluvit temer ze dne na den, staci pak jen booknout stul a je to. Nedelam si iluze, ze by do UH prijelo vice lidi, nez by se veslo k velkemu stolu v hospode...

to jen tak jako namet na pristi mini-akci...
Have you tried turning it off and on again?
[ iPhone 2G 16GB @ FW 3.0 ]
[ iPad wifi 16GB @ FW 4.2 ]
[ iPhone 4S 32GB @ FW 7.0.6 ]
Host
Host

WerakuluS | úte kvě 27, 2008 11:31 pm

lidicky prolezam forum a co nenajdu tenhle topic :) dojel bych velice rad jsem primo s UH. Dojel bych i s kamaradem. Parada doufam, ze se tahle akcicka uskutecni. Jinak na srazek do Praglu bych taky jel. Jenze jet autem sam se prodrazi. :0(

Uživatelský avatar l0calh0st | stř kvě 28, 2008 9:34 am

Taky bych určitě dorazil, pokud do té doby budu mít iPhonka 2 8)
iPhone 3G 16GB | iOS 4.1 | Vodafone | Bez JB | 22/08/2008 - Prodán
iPhone 4 32GB | iOS 7.1 | Vodafone | Bez JB | 08/10/2010
iPad 4 gen. 32GB | iOS 7.1 | Wi-Fi | Bez JB | 04/02/2013
Host
Host

fajnman | stř kvě 28, 2008 12:08 pm

tak prvni vikend v cervenci. :-)

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | stř kvě 28, 2008 8:20 pm

jak jsem psal několikrát, nemám s tímto návrhem problém :) Teď aby vyhovoval většině

Vel | stř kvě 28, 2008 9:48 pm

Nahodou jsem na to narazil a co nevidim, súsedi budú mět mejdan. Rád se zúčastním, pokud to zrovna nebude prvni víkend v červenci, pořádám totiž řezbářzské sympozium a jako pořadatel si nemůžu dovolit chybět. Možná bych se na chvilku utrhl. Jako zápisné beru režnů s lesním medem.
Host
Host

Julek | čtv kvě 29, 2008 11:59 am

Udělejte nějaké fotky, uděláme potom galerii

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar Almi | čtv kvě 29, 2008 2:30 pm

To je veľmi dobrý nápad, s tou galériou.
Pre nás, čo sa z rôznych dôvodov nemôžme zúčastniť.
Aspoň by sme si trochu priblížili tú skvelú atmosféru...ktorá tam určite bude
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

Julek | čtv kvě 29, 2008 4:03 pm

jj uděláme i galerii z Prahy pak to sem hodím ..

Obrázek
Administrator
Administrator

Tomas84 | pát čer 06, 2008 7:13 pm

No, do toho UH by som prišiel aj ja, ak by sme dali nejaký dobrý termín.

Mirek_cz | ned čer 08, 2008 6:58 pm

Tento srazik by pro me byl take dostupnejsi. Na sraz v Praze se nakonec asi nedostanu, tak tohle by byla dalsi sance :).

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | ned čer 08, 2008 10:24 pm

Takže nejdříve navržený termín od fajmana by většině vyhovoval (první víkend v červenci)? Nebo někdy jindy? Rád bych vybral konečné datum, ať můžem pořešit další, se srazem spojené záležitosti.

WerakuluS | ned čer 29, 2008 7:25 pm

Tak co jak to vypadá se srazem? :D Mě osobně termín vyhovuje,,

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | pon čer 30, 2008 9:28 pm

zdravim, jelikoz jste za cely mesic na konkretni datum reagoval jen vy a to az vcera, tak to moc ruzove nevidim. Bohuzel jsem podobny scenar trochu i ocekaval, nejdrive vcelku velke nadseni, ktere posleze rychle odpada. Pred par tydny jsem si s predstihem zajistil jiny program, od ktereho bych v pripade srazu upustil, ale ted jsem rad, ze jsem ho mel v zaloze. Jinak diky tomuto tematu jsem mohl iPhone ukazat dvema lidem kousek ode me a jeden a nich uz jej ma. Takze urcity smysl tohle tema melo :?

Julek | úte črc 01, 2008 6:54 am

měl si přijet do Prahy bylo to super :)
dneska se už moc nenosí držet slovo a dotahovat věci do konce ;)

Obrázek
Administrator
Administrator

sw_fox | čtv črc 03, 2008 1:02 pm

Jsem taky kousek od UH, tak to bych se rád zastavil, takže kdy, kde?

Diablo | pát črc 04, 2008 1:33 pm

To sw_fox : Precti si cely ten Topic jeste jednou :D :D .

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | pát črc 11, 2008 8:35 pm

tak prosím topic smazat nebo archiv, konečné resumé tohoto tématu- 3 osoby z mého okolí jsem s iPhone seznámil a dva už jej mají, takže úplně zbytečné to nebylo, byť jsem od toho očekával o něco víc

archiv, ilijusin

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv