edit: prerusil som download - nemam este iTunes 10.5 beta 7 a nie som si isty, ci to bude fachat aj na Bete 6

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
House_MD píše:Mám problém :D . Nahrál sem si betu, ale po aktivaci mi to nenajde operátora a pořád dokola to musím aktivovat. Zkoušel sem už i znova restore ale nic... :cry:
pokud nejsi developer tak nemas co si to stahovat.. je to beta tzn bugy.. taky je receno ze si pred update musis udelat synchronizaci a potom dat obnovit ze zalohy.. to jen kdyby si cetl vsechno co bys jako spravnej developer mel cist a nekakal se do toho jen protoze chces mit neco hrr hrr... kdyz si hloupej tak si nes nasledky...Aparat píše:Taky mi nejde pouštět muzika. Nechápu, jak může Apple vypustit takovouhle sračku, i když to je Beta...
smoldik píše:Ja jsem to instaloval pres OTA a hodilo mi to hlasku, ze je iPhone v recovery modu a ze musim provest restore. coz se mi nechce, protoze mam v iFiles jedno video, ktere jsem nestihl zkopirovat do maca a nechci o nej prijit. Nejaky napady?
jackherrer píše:House_MD píše:Mám problém. Nahrál sem si betu, ale po aktivaci mi to nenajde operátora a pořád dokola to musím aktivovat. Zkoušel sem už i znova restore ale nic...
stahni nizsi verzi itunes a udelej downgrade na 4.3.5 popr. 4.3.3 pokud mas SHSH a chces JB.
1. Sync any devices that have beta 6 installed to the version of iTunes that came with beta 6.
2. Upgrade iTunes to the version that comes with beta 7.
3.Connect the device and install the beta 7 software. (Understand that you might see a failure to sync error when you first connect the device.)
4.After installing the beta 7 software, restore from your the backup you made in step 1.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé