edit: prerusil som download - nemam este iTunes 10.5 beta 7 a nie som si isty, ci to bude fachat aj na Bete 6

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Vim asi pomuze sync s itunes ale co mam poslouchat cestou do skoly

"

"
a konečně mi zmizelo nekonečné synchronizování fotek z albumů..

. Nahrál sem si betu, ale po aktivaci mi to nenajde operátora a pořád dokola to musím aktivovat. Zkoušel sem už i znova restore ale nic... 

House_MD píše:Mám problém :D . Nahrál sem si betu, ale po aktivaci mi to nenajde operátora a pořád dokola to musím aktivovat. Zkoušel sem už i znova restore ale nic... :cry:

pokud nejsi developer tak nemas co si to stahovat.. je to beta tzn bugy.. taky je receno ze si pred update musis udelat synchronizaci a potom dat obnovit ze zalohy.. to jen kdyby si cetl vsechno co bys jako spravnej developer mel cist a nekakal se do toho jen protoze chces mit neco hrr hrr... kdyz si hloupej tak si nes nasledky...Aparat píše:Taky mi nejde pouštět muzika. Nechápu, jak může Apple vypustit takovouhle sračku, i když to je Beta...

"

smoldik píše:Ja jsem to instaloval pres OTA a hodilo mi to hlasku, ze je iPhone v recovery modu a ze musim provest restore. coz se mi nechce, protoze mam v iFiles jedno video, ktere jsem nestihl zkopirovat do maca a nechci o nej prijit. Nejaky napady?

jackherrer píše:House_MD píše:Mám problém. Nahrál sem si betu, ale po aktivaci mi to nenajde operátora a pořád dokola to musím aktivovat. Zkoušel sem už i znova restore ale nic...
stahni nizsi verzi itunes a udelej downgrade na 4.3.5 popr. 4.3.3 pokud mas SHSH a chces JB.

Budem musiet restore a potom to pojde fajn
1. Sync any devices that have beta 6 installed to the version of iTunes that came with beta 6.
2. Upgrade iTunes to the version that comes with beta 7.
3.Connect the device and install the beta 7 software. (Understand that you might see a failure to sync error when you first connect the device.)
4.After installing the beta 7 software, restore from your the backup you made in step 1.
Revoluce v ios 5 je ze nepotrebujes kabely (krome nabijeni) tak me nenapadlo ze musim sync pak pripojit upgradnout atd..OTA ma bejt taky bez pc ..Over the air .. Ale furt potrebujem kabely..

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé