maximální počet aplikací???

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iphonelover | stř čer 04, 2008 9:32 am

maximální počet aplikací???

Ahoj vsem,
chtel bych se zeptat jestli jste nekdo nenarazil na forech na nejakou diskuzi ohledne maximalniho poctu aplikaci, ktere je mozne do iphonu nainstalovat...ja se totiz trochu nudil a snazil se jich dostat do iphonu "trochu vic"... vim ze me spousta z vas odsoudi na co, ale proste jsem chtel...problem je, ze se mi nikdy nepodarilo tam dostat vsechny co sem chtel, v urcite chvili, at jiz jsem instaloval z installeru, nebo pres winSCP, tak se iphone bud zasekl (v pripade instaleru) a pri restartu nabehlo jen jablicko a iphone se po nekolika vterinach stale a stale restartoval...puvodne jsem myslel, ze jsem nainstaloval nejakou spatnou aplikaci, takze jsem delal restore, ale opakovalo se to nekolikrat a teprve po 4 restore v prubehu 3 dnu jsem zjistil, ze se staci pripojit k iphonu napr pres commandera (neb winSCP pouzit neslo, pac se nezapla ani wifina) a nektere aplikace smazat a po restartu iphone uz normalne nabehne...no a ted k moji otazce, setkal jste se s tim nekdo? je to normalni nebo to dela treba jen me? popripade nevite jestli na to neni nejakej fix? nebo jestli se to neda nejak obejit (napr. spousteni aplikaci z jine slozky apod.)? nebo se budu muset smirit s omezenym poctem aplikaci???
Host
Host

fiori | stř čer 04, 2008 9:39 am

Re: maximální počet aplikací???

max. pocet aplikaci je omezen kapacitou, tedy pokud jsi nepouzil bosstool, je kapacita mala

dale bych rekl, ze problem je spise v tom, ze se tam snazis narvat mnoho aplikaci, jenze mnohe z nich spolu nevychazi, tedy je treba si nainstalovat jen to co chces, nebo ty ktere nepouzivas je treba vypnout.

Uživatelský avatar S474N | stř čer 04, 2008 10:27 am

fiori: a vypnuti aplikaci se provadi jak?

BTW kde zjistim obsazene, respektive volne misto pro aplikace?
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Almi | stř čer 04, 2008 10:40 am

Voľné miesto si zistíš napr. cez BossTool alebo BossPrefs
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

fiori | stř čer 04, 2008 10:41 am

mel jsem namysli napr. aplikace, ktere vyzaduji skrewcommon, a mohlo by dochazet ke konfliktu napr. s intelliscreen.

bosstool. ti ukaze, kolik mas mista na mensim oddilu disku. po premisteni apps, fonts a ringtones, se to uklada na vetsi oddil, tam kde je hudba apod. tedy to zjistis v nastaveni o iPhone nebo klasicky to vidis v iTunes.

iphonelover | stř čer 04, 2008 10:48 am

no ja sem si samozrejme pres bosstool misto na aplikace zvetsil ale stejne to dela to, co to dela, tak me jen zajimalo, cim by to mohlo byt...a propo jak se ty aplikace vypinaji???
Host
Host

fiori | stř čer 04, 2008 11:44 am

ted jsem si to poradne precetl. zen zasek delaji nektere aplikace uplne bezne, proste neco je s telefonem, neco mu nesedne, nejake aplikace se navzajem ovlivnuji.. vypnout nejdou, nebo jdou jen nektere, anebo je odinstalovat, je blbost tam mit 100 aplikaci, a pouzivat 20, brzdi to telefon, zere to baterku a pusobi to neplechu v telefonu.

jinak mne se nekdy stane, ze mi telefon vyhodi nejaka aplikace napriklad amaze! apod., jako jsi popisoval, bylo to u odblokovanych telefonu ZiPhonem 3 a hlavne u verze 16 GB, nyni pouzivam WinPWN a problemy se zredukovaly.

Julek | stř čer 04, 2008 12:40 pm

aplikace sysinfo umí procesy spuštěných aplikací kilnout

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar drsny | stř čer 04, 2008 12:42 pm

stejne jako terminal

iphonelover | stř čer 04, 2008 2:06 pm

diky za info...neco odmazu asi...nic jineho me nenapada...jedine jeste nemate nekdo zkusenost mit aplikace nekde jinde a pres finder jen prekopirovat aplikaci, kterou chci zrovna pouzivat???
Host
Host

Uživatelský avatar Almi | stř čer 04, 2008 3:38 pm

nemusíš nič mazať...jednoducho nechávaš veľa spustených aplikácii bežať na pozadí...môžeš to riešiť tak ako už napísali Julek a drsny.
Ale môžeš tomuto stavu predchádzať tak, že po ukončení aplikácie ju úplne ukončíš...to znamená, nenecháš ju bežať na pozadí. Čiže ak výjdeš z aplikácie iba stačením tlačítka home tak app aj tak beží na pozadí a zaberá proces.
Ak však home podržíš dlhšie ( zhruba 5 sekúnd ) tak ju naozaj úplne ukočíš...čiže žiadny proces na pozadí :)
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

iphonelover | stř čer 04, 2008 3:45 pm

OK diky jeste jednou ale mam zas novej problem, nejak jsem chtel vyzkouset zkopirovat do slozky aplikace pres findera jednu aplikaci, kvuli tomu sem ale musel menit prava slozky aplikace, nefungovalo to tak sem menil prava zase znovu a ted mi nefunguje installer hlasi to chybu ze installer nebyl spravne nainstalovan a ze by mel bezet jako root:wheel...nevite nekdo jak to opravit???
Host
Host

Uživatelský avatar Vacil | stř čer 04, 2008 4:45 pm

Tak ja mam stejnej problem. Sice sem restore nezkousel (a ani nechci). Mam v iPhonu presne 80 aplikaci / her (i s tema originalnima) a vic do nej proste nedostanu, dela mi to to samy co iphoneloverovi.
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán :-(
iPhone 4 32 Gb from Vodafone
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar S474N | stř čer 04, 2008 6:25 pm

Vacil: a co tam vsechno proboha mas.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

iphonelover | stř čer 04, 2008 7:22 pm

taky jsem se zasekl na nejakem takovem cisle, nevim to presne...je ale pravda, ze vetsinu z nich pouziju jen zridka, mozna vubec nikdy, ale co kdyby ze? co kdybych chtel zrovna nejakou pouzit? ale nemel ji nainstalovanou...napadlo me ale, jak by to slo obejit...kdyby installer ciste teoreticky dokazal stahovat z file://var/atd. tak by slo instalovata zazalohovane aplikace primo z telefonu a mohl bych tak prubezne instalovat a odinstalovávat aplikace, ktere bych chtel zrovna pouzit...neexistuje nahodou uz neco takoveho???neumel by to nekdo zpravit???
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv