Ahoj vsem,
chtel bych se zeptat jestli jste nekdo nenarazil na forech na nejakou diskuzi ohledne maximalniho poctu aplikaci, ktere je mozne do iphonu nainstalovat...ja se totiz trochu nudil a snazil se jich dostat do iphonu "trochu vic"... vim ze me spousta z vas odsoudi na co, ale proste jsem chtel...problem je, ze se mi nikdy nepodarilo tam dostat vsechny co sem chtel, v urcite chvili, at jiz jsem instaloval z installeru, nebo pres winSCP, tak se iphone bud zasekl (v pripade instaleru) a pri restartu nabehlo jen jablicko a iphone se po nekolika vterinach stale a stale restartoval...puvodne jsem myslel, ze jsem nainstaloval nejakou spatnou aplikaci, takze jsem delal restore, ale opakovalo se to nekolikrat a teprve po 4 restore v prubehu 3 dnu jsem zjistil, ze se staci pripojit k iphonu napr pres commandera (neb winSCP pouzit neslo, pac se nezapla ani wifina) a nektere aplikace smazat a po restartu iphone uz normalne nabehne...no a ted k moji otazce, setkal jste se s tim nekdo? je to normalni nebo to dela treba jen me? popripade nevite jestli na to neni nejakej fix? nebo jestli se to neda nejak obejit (napr. spousteni aplikaci z jine slozky apod.)? nebo se budu muset smirit s omezenym poctem aplikaci???