Itunes nesynchronizuje s Iphone

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

norskpavel | stř čer 04, 2008 8:39 pm

Itunes nesynchronizuje s Iphone

Mám v PC nainstalované i-tunes. Kdykoliv připojím Iphone k PC, chvíli se synchronizuje a pak vyskočí na obrazovce dvě hlášky: 1. Attempting to copy to the disk "Pavel I Phone" failed. The device timed out. 2. The iPhone "Pavel I Phone" cannot be synced device timed out. Můžete mi někdo poradit, co s tím? Díky. Pavel

Paly | čtv čer 05, 2008 9:24 am

Re: Itunes nesynchronizuje s Iphone

Mas najnovsiu verziu iTunes?

Presvedc sa, ze sa s iPhone pocas sync nikto nehraje :wink:

A ak to neide tak jednoducho zajdi na iny pocitac skus to tam...potvrd hlasku, ze sa vsetko vymaze (na Tvojom PC by sa malo vsetko zosynchronizovat tak ako si to mal) a ked to pojde tam tak mas nieco s PC. A ked ani tam tak je nejaka chyba v iPhone (vtedy je dobre urbit restore - take vycistenie od vsetkych blbosti a iPhone sa vacsinou spamata).

Ja zvyknem robit na iPhone ak nieco neide Reset All Settings. Je to dobra vec :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

norskpavel | čtv čer 05, 2008 10:42 am

Díky moc za radu. Já jsem tozkoušel na jiném PC a tam to zesynchronizovat šlo a normálně se tam muzika nahrála, chba bude asi v PC. Já jsem ted dokonce nainstaloval komplet nove OS , všechno jsem z mého PC vyhodil, mám totálně čisté PC, mám tam jen itunes /když to přeženu.../ a stále mně to dává tu stejnou hlášku. Nčevím co s tím počítačem mám udělat? V čem je ta chyba? V nějakém nastavení něčeho?

Paly | čtv čer 05, 2008 10:45 am

A v iPhone uz mas nieco nahrane? Lebo ak ano tak musis potvrdit hlasku v iTunes aby Ti vsetko vymazalo. iPhone sa moze synchronizovat len na jednom PC s jednym iTunes...daj si na toto pozor.
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

norskpavel | čtv čer 05, 2008 11:07 am

Jo, já jsem u kamaráda stáhl muziku, ale doma se mně to všechno vymaže. Jediný co mnš jde doma stahovat v itines, tak jsou obrázky. Muziku mám v itunes, ale do iphone se nepřetáhne, píše to stále tu stejnou hlášku. Nevím no, nerozumím tomu, mám z toho depresi, si vyhledám psychologa....ne ono to snad nějak pujde, ale jak že...

Paly | čtv čer 05, 2008 11:11 am

 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

norskpavel | čtv čer 05, 2008 11:41 am

děkuji, já to zkusím

stenlyzh | čtv čer 05, 2008 11:43 am

No mne haze tiez niekedy tuto hlasku ked si davam do iphonu hudbu alebo film. Dokonca obcas mi este aj film, ktory som si takto preniesol na viackrat (kedze obcas mi ho nezosynchronizuje) proste uprostred pozerania spadne, vypne sa jednoducho ten film.
Na druhom compe som to este neskusal, ale ako vidim tak vyskusam.

norskpavel | čtv čer 05, 2008 11:49 am

Jejda, tak to jsem rááád, že tady nejsem sám, komu to dělá. Přítom všechno jede, jede, telefon to najde, všechno se motá, synchronizuje se jak telefon, tak to jede nahoře v okýnku v itubes, ale pak se to odpojí a šmitec.... píše to THE DEVICE TIMED OUT.

stenlyzh | čtv čer 05, 2008 11:51 am

Jo presne niekedy ide synch a niekedy nie:( vacsinou po tom ako mi to vyhodi tu hlasku musim vytiahnut iphone z usb a strcit spat lebo ho uz viac vobec nechce zosynch. Na internete najdes aj viacej takych ludi, ktorym to robi. Zatial bohuzial este nikto nenasiel sposob ako to fixovat.

norskpavel | čtv čer 05, 2008 12:30 pm

Díval jsem se na ten odkaz, co jsi mi poslal, mockrát díky, ale tam je řešeno, ajk přidat hudbu, respektive videa do itunes. Do knihovny medii. S tím ja problém nemám. V pohodě si tam vše přidám, jak files tak folders. Ted už mně to nenapíše ani tu hlášku.

Já jsem asi dement, ale co dělám špatně????

1. mám nainsalovanou poslední verzi itunes z apple.com/downloads¨
2. mám iphone 16Gb 1.1.4 (4A102) seriové číslo 878146YE0KH
3. videa 0. fotky 0 . hudba 0. / a mám z toho deprese jak hovado !!!!!!/
4. v iphonu mám normálně češtinu
5. zapnu iPhone, napíše to waiting for iPhone
6. pak je tam ta nabídka, co chci syncronizovat, dám muziku, všechno se rozjede, na telefonu svíti, že synchronizuje, v itunes v tom rámečku to píše UPDATING FILES ON "IPHONE".....
7.pak se to bud samo přeruši a po telefonu není v itunes ani stopa, nebo to piše ty dvě hlašky které jsem psal v úprvním příspěvku.
8. a co hlavně všechno mně to vymaže a já si du polknout další prášeček na uklidnění.....

nabízím flašu kvalitní slivovice, zdarma zašlu na adresu, kdo mně poradí!!!!! držím slovo!!!! popřípadě, je li někdo z opkolí Brna, kdo by mi mohl poradit osobně, bylo by ideální.... díky, díky

stenlyzh | čtv čer 05, 2008 1:42 pm

skusal si pouzit nieco ine ako iTunes?
napriklad iPhone PC Suite 1.0.7.2?
stihnes ho tu: http://www.free-codecs.com/download/iPhone_PC_Suite.htm

za pokus nic nedas a mozno ti to pomoze, mne to s tymto programom az tak nepada.

Uživatelský avatar Antabelus | čtv čer 05, 2008 3:15 pm

Nevěděl jsem, že PC Suite syncuje taky hudbu :roll:
iPhone guru
iPhone guru

stenlyzh | čtv čer 05, 2008 3:32 pm

no nie synch ale da sa cez to nahrat do iphonu videa a hudba. Podla man si tak moze uskusat ci mu tak pojde nieco na iphone nahodit bez toho aby sa mu to potom vymazalo. Ak som dal zlu radu tak potom sry.

kingtheking | čtv čer 05, 2008 5:12 pm

jo, mne to dělá i při synchronizaci obrázků... nic nepomohlo, prostě se spolu moc nekamarádí...

zajímalo by mne, jestli podobný problémy mají i na Macu.. macbook se mi tuuuze líbí a jestli někdy budou peníze, tak bych ho s radostí vyměnil za současné PC...

norskpavel | čtv čer 05, 2008 8:26 pm

jo, tak to je zřejmě pravda, protože jakmile ten telefon připojim u kamaráda k MACu, tak to prostě bez problémů funguje, ale s mojím PC to nekomunikuje a nekomunikuje. Takže to nelze odstranit???? Žádným způsobem????
Jediné řešení je změna mého PC....???? :shock: :shock: :shock:
Tak to teda hledím jako blázen, ale proč ne, že. :oops: :cry: :cry: :cry:

moorhuhn | ned čer 08, 2008 3:26 pm

možná je to blbej nápad, ale jsi si jistý že máš v pohodě nainstalovaný usb porty v pc? zkus třeba aktualizovat ovladač nebo tak. Případně zkus připojit ipod k tvému pc a jestli ten se povede synchronizovat.
Píšu to protože sem měl tenhle problém na notebooku...vypínaly se mi usb porty kvůli vadnejm ovladačum...

sleeperko | pon čer 09, 2008 11:00 pm

nechcem zakladat zbytocne nové téma, ale mam problém ze moj iPhone 16GB sa od vcera prestal synchronizovat s iTunes...
spravil som restore,odblokoval,nahodil vsetko od zaciatku, dokonca nakopiroval hudbu ale odvtedy mi vyzdy vypise hlasku v štyle "synchronizácia sa nepodarila, vyskytla sa neznáma chyba (-54)"....neviem co stym...
stalo sa to uz niekomu?
viete poradit v com je chyba? :?: :cry:

EDIT: zistil som ze je to akasi chyba pri komunikacii s fotkami. rozne albumy som tam uz mal pred restorom..nahodil som ich znova a tym to zacalo...a uz sa nedaju VYMAZAT!...ani v iTunes, ani Pc Suite ani kompletny reset...neviete cim to moze byt a ako sa ich zbavit?

norskpavel | čtv čer 12, 2008 7:27 pm

Já jsem dnes navštívil Fajnmana a se vším mi poradila vysvětlil,čímž mu chci touto cestou poděkovat.

A co se týče toho původního problému s tou synchronizací, a těmi hláškami, bylo to zřejmě tím, že doma používám USB prodlužovací kablíky a ty zřejmě dělaly tu neplechu. Ted to napojuji přímo pouze z PC do telefonu be z prodlužek...

Peterko | stř srp 06, 2008 10:01 am

Mam problem so synchronizaciou kalendara cez i tunes. Data za iphone sa neprenasaju do PC (Outlook), hoci synchronizacia prebieha ( v opacnom smera sa obcas prenesu). Skusal som v i tunes rozne nastavenia, ale bez uspechu. Kde robim chybu ?

david156 | pon zář 29, 2008 12:57 pm

ahoj, mám podobný problém. jednoho dne mi přestal IPhone (16 MB neodblokovaný) synchronizovat s PC (iTunes), odinstaloval a nainstaloval jsem iTunes, restartoval telefon a nic. pořád to nejde. nemáte někdo tip na řešení? david

ls8 | pon zář 29, 2008 1:07 pm

Co to znamena "prestal synchronizovat"? Jako ze iTunes tvuj telefon vubec nevidi, nebo ze synchronizaci nejde nastavit, nebo to zacne synchronizovat a vypise to nejakou chybu? Nebo to synchronizaci provede ale v iPhonu se synchronizovany obsah neobjevi? Pokud ti mame poradit, potrebujeme co nejpodrobnejsi informace.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar masklin | pon zář 29, 2008 1:18 pm

Jestli to nebude tim ze mas 16 MB iPhone, to je as od čongů vid ;-)

Zkus jiny USB port
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

david156 | pon zář 29, 2008 2:37 pm

Ahoj,

Samozrejme mam 16 GB iPhone.

Nesynchronizuje znamena, ze vse probehne tak , jak ma, zadna chybova hlaska se neobjevi, ale nove zaznamy z iPhone se nepresunou do Outlooku a naopak. Uz jsem i resetoval nastaveni iPhone, reinstaloval iTunes a stale stejny problem.

Jeste zkusim jiny USB port.

Snad uz je vysvetleni kompletni.

Diky

ls8 | pon zář 29, 2008 3:01 pm

Takze mas zaskrtnutou synchronizaci kontaktu, bookmarku atd., synchronizace probehne ale data v iPhonu stejne nejsou?

Synchronizaci multimedii mas v iTunes nastavenou jak? Manualne, pouze zakrtnute, vyber konkretnich videi/alb nebo automatickou? Muzes poslat screen z hlavniho nastaveni iPhonu v iTunes?

david156 | pon zář 29, 2008 10:17 pm

ahoj, posílám screeny obrazovky, jsou dva, protože se okno roluje pod lištu.

je to tak, že mám všechno zaškrtnuté, u kalendáře jsem samozřejmě vyzkoušel i variantu se zaškrtnutím All calendars, ale výsledek je stejný.

z dalších věcí synchronizuji pouze fotky. jinak nic.

díky za pomoc!
Naposledy upravil david156 dne pon zář 29, 2008 11:10 pm, celkově upraveno 1

Paly | pon zář 29, 2008 10:28 pm

Uprav si velkost obrazkov, zmens ich lebo rozhadzuje layout fora. Ak tak neurobis vymazem obrazky
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

david156 | pon zář 29, 2008 11:07 pm

a jajká je ideální velikost? změním to, není to problém...

Toto je dobra velkost. mod.Paly

Uživatelský avatar peppy | úte zář 30, 2008 2:19 pm

Myslím, že mám úplně stejný problém, ITunes tvrdi, ze synchronizuje kontakty, ale pritom se nic nedeje :(

FAKT NIKDO NEVI,CO S TIM?
Host
Host

ls8 | stř říj 01, 2008 11:02 am

1/ nepostuj dvakrat po sobe do stejneho vlakna
2/ pridani videa a jeho naslednou synchronizaci do iPhonu jsme dneska resili zde

nevadii | stř dub 22, 2009 7:52 am

Ahoj!
Opět se hlásím s otázkou.Nevěřím, že mi zde někdo pomůže, protože ani minule (viz http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=90&t=15378&p=131840#p131840) na můj dotaz nikdo neodpověděl, ale pro potřebu ostatních zkusím tento problém vyřešit a napsat zde jak jsem jej vyřešil.Takže k problému.

Viz první příspěvěk.
V iTunes mi při připojení iPhone začne nabíhat synchronizace avšak někdy u update aplikací apod. synchronizace spadne a iPhone se od iTunes odpojí.V lepším případě napíše hlášky, které zde již několikrát zazněly ve stylu:
[Attemptin to copy the disk "nevadi's iPhone" failed.The disk could not be read from or written to.
Na což po odkliknutí nahlásí druhou hlášku:
The iPhone "nevadi's iPhone" cannot be synced.The required disk cannot be found.

Co tedy s tím?Věřím, že zde již někdo toto řešil a vyřešil.Restore je krajní případ.

Návrhy:
1. Zkusit strčit drát to jiného portu USB (nesmyslné, ale zkusím)
2. Nic nic nic nic jako vždy :o)

Mé řešení, které pomohlo
1. vypnout automatické synchronizování
2. zvolit si postupně co chcete synchronizovat
3. najít u čeho to blbne a promazávat dané soubory
4. zkusit již zmiňovanou změnu portu.Já to udělal a nwm zda-li to mělo na to vliv.

Je zvláštní, že iPhone dělá tyto chyby nahodile.Začínám ho trošku nemít rád :o)

červená je naše. toncek

david156 | stř dub 22, 2009 8:56 pm

ahoj, já to vyřešil odinstalováním a opětovným nainstalováním iTunes a pomohlo to, od té doby nemám potíže...

tBAcK | stř dub 22, 2009 9:23 pm

tak ten eror ze nemohlo na fon nic syncnut a ze je disk necitatelny mne vyskakuje pomaly nonstop:D.za poslednych 5 dni som kvoli tomu robil 2x restore:D.spociatku som skusal restart compu,ajfonu ae nepomohlo..no dneska na moje prkevapenie po tom ako ukazalo zopar erorov, dal som restart compu aj s fonom a pekne krasne setko skopcilo:D.chyba bude v mojom compe to wem len ma prekvapuje ze raz to nejde vobec a musim robit restore a teraz to ide relativne v pohode:D..snad sa to zase nedoserie prtze robit 3x restore za 7 dni..://...keby mi aspon islo korektne itunes na nb..ae tam mi to na SP3 pomaly ani nenainstaluje:D..som asi prekliaty:D:(

chalitmon | úte čer 22, 2010 7:58 am

Mam stejný problém s novou verzí iTunes 9.2.0.61 je problem se synchronizací kalendáře přes iTunes. Data z iphone se nepřenesou do PC (Outlook), a opačně také ne - i když synchronizace probíhá. Se starší verzí iTunes vše bylo ok...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv