POZOR-AnySIM vs. anySIM

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Martas06 | čtv pro 13, 2007 9:02 pm

POZOR-AnySIM vs. anySIM

Vcera se mi povedlo pres jailbreakme podle znamych navodu telefon AKTIVOVAT a pote jsem po pridani zalozky i.unlock.com do Installer/Sources v menu programu,spustil AnySIM ktery mel telefon odblokovat na libovolnozu SIM kartu.
Program dobehl az do konce a hasil uspesny unlock....bohuzel po resetu se jiz sice nezobrazovala zprava "Incorret SIM" ale vubec nenaskocil signal a z telefonu neslo volat.

Dnes jsem celou proceduru zopakoval a pri prochazeni odkazy v Installer si vsimnul zajimave veci.Program odblokovaci program je v odkazech dvakrat.

Prvni s nazvem AnySIM je v Unlocking Tools (ten jsem vcera bohuzel pouzil...)

Druhy s nazvem anySIM je v Utilities

Obe verze jsou oznacene jako 1.1.1 ale kdyz se primo v programu podivate do info zjistite ze je tam jeste jedno cislo a to se lisi(nepamatuji si uz presne jake)

PRO VSECHNY :!:
Po restore FW 1.1.1 a nasledne AKTIVACI nikdy neinstalujte verzi AnySIM v info ma velikost 243.2kb a najdete ji v "Unlocking Tools"

Jedina spravna a funkcni je anySIM s velikosti 243.6kb umistena v "Utilities"

Nemusim dodavat ze dnes jiz iPhone spokojene pouzivam a telefonuji z nej vizu. prioslna temata (RESTORE FW 1.0.2 Problem a Upgrade 1.0.2--1.1.1)

Julek | čtv pro 13, 2007 10:36 pm

iPhone

Tak jsi se dočkal :) Chválím ze dobrý popis :wink:

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Martas06 | čtv pro 13, 2007 10:44 pm

Re: iPhone

Julek píše:Tak jsi se dočkal :) Chválím ze dobrý popis :wink:

No ze to ale trvalo...reknu ti,nechtel bych to cele podstoupit znova,bylo to fakt peklo.
Nejhorsi asi bylo primet iTunes aby restorovaly iPhone na FW 1.1.1.Vsadim se ze je to "bgordel" v XP ovladacich......a prispevky uzivatelu na zahr. forech tomu nasvedcuji,nakonec az ten jeden byl spravny a pomohl,viz. me posledni dva prispevky zde: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?p=3647#3647

Odkaz na navod jak restornout i pri chybove hlasce iTunes "Unknown occures error 1604 " http://amountaintop.com/error-1604-when ... sion-1-1-1 a ten co navod stvoril zaslouzi obdiv!!!

siana | čtv led 10, 2008 12:58 pm

Re: POZOR-AnySIM vs. anySIM

Martas06 píše:Vcera se mi povedlo pres jailbreakme podle znamych navodu...

Tak přesně tahle záměna anySIM se mi stala včera. Následně telefon hrabal, skončilo to rebootem, downgradem.... atd.

Pánové, díky za všechny užitečné rady nejen zde!

Ještě bych se chtěla jako nováček začátečník zeptat, zda by se z bezpečnostních důvodů po ukončení všech procedur anySIM neměla raději odinstalovat... Jestli je tenhle dotaz nonsens, tak mě nekamenujte !!! :?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

frolish | čtv led 10, 2008 2:40 pm

Re: POZOR-AnySIM vs. anySIM

siana píše:
Martas06 píše:Vcera se mi povedlo pres jailbreakme podle znamych navodu...

Tak přesně tahle záměna anySIM se mi stala včera. Následně telefon hrabal, skončilo to rebootem, downgradem.... atd.

Pánové, díky za všechny užitečné rady nejen zde!

Ještě bych se chtěla jako nováček začátečník zeptat, zda by se z bezpečnostních důvodů po ukončení všech procedur anySIM neměla raději odinstalovat... Jestli je tenhle dotaz nonsens, tak mě nekamenujte !!! :?

Jj je to lepsi odinstaloat uz jen z toho duvodu ze ta ikona zabira na Sprigerboardu misto :-)

Úklid v sekci, přesun do archivu. Julek
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv