SUID fix

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

valdoDK | pon čer 16, 2008 7:28 pm

SUID fix

Cus all no tak nechcel som zakladat topic asi mi tu urcite da nekto odkaz na neco ze mam hladat ale hladam to tu uz pekne dlho a fakt ze ma to prestava bavit... napisal som hlavny problem ktoy ma najviac zatazuje. Ked idem instalovat Customize 2.0 RC1 vkuse napise ze mam nainstalovat SUID fix od bigbossa prave od bigbossa som nenasiel ale nasiel som iny nainstalujem ok idem na Customize a zas ta ista hlaska tak som upgreadoval na novsi FW 1.1.4 no vsetko spravene odblokovane ale stale to nejde vyskakovala mi hlaska ze Package download filed. to som tu nasiel opravil hotovo potom jak som isiel dat bigboss repo tak mi nechcelo refresovat source skusil som dat iny ale ani ten takze adresou to asi nebude vela ich tam nemam pretoze som este len dal novy FW takze uz vazne neviem cim to moze byt :( pls. help.

Uživatelský avatar Kolombo | pon čer 16, 2008 7:46 pm

Re: SUID fix

Mam "skoro" ten samy problem. Customize 2.0.0B10 nainstalovan a chce to aktualizovat. Dam aktualizovat probehne a porad chce aktualizovat. Kdyz odinstaluji a opet naistaluji okamzite nabidne aktualizaci a hlasku " If the app stars and simply crashed again, install the SUID fix from BigBoss to fix this." A porad dokola.
iPhone 5S --> 10.1.beta2
iPhone 4S --> 7.0.2 --> 7.1.1 JB
iPad NEW --> 6.1.2. JB --> 10.1.beta2
iPhone 4 --> 6.1.3
iPhone 3GS --> 5.0.1. JB
iPhone 2G USA --> 1.1.4. --> WinPwn 1.0 --> QuickPWN FW 2.2.1 --> OS 3.0 custom fw
Host
Host

valdoDK | pon čer 16, 2008 7:47 pm

Kolombo píše:Mam "skoro" ten samy problem.

ne skoro ale presne ten isty :lol:
uz sa na tom az smejem jak ma to stve

EDIT: asi nam tak skoro nikto nepomoze :D

valdoDK | pon čer 16, 2008 8:14 pm

sry ze pisem 2x pod seba ale chcel som to ozivit hladam na offic stranke bigboss source ale nic tu som to tiez hladal a tiez som nenasiel mozte mi nekto napisat source big boss?

evilmind | pon čer 16, 2008 8:27 pm

a funguje nebo ne? :-) z toho popisu neni videt, jestli to nahodou nenainstalujes, a v update se ti razem proto neobjevi jina (starsi) verze z jinyho repository - coz ovsem neznamena, ze ta nova verze ted neni ready ke spusteni

ta hlaska o suid fixu je v repo jen jako notice, takze to urcite nevyzaduje nic (krome existence chown/chmod v ceste), a nainstaluje se i kdyz zadnej suid fix nemate

suid lib fix od bigbosse dela jen
Kód: Vybrat vše
chmod +s /usr/bin/login
mkdir -p /usr/local/arm-apple-darwin && ln -s /usr/lib /usr/local/arm-apple-darwin/lib

valdoDK | pon čer 16, 2008 8:35 pm

no nainstaluje Customize 2.0B10 ci jak to je a potom mi hodi updete ze Customize 2.0RC1 dam instalovat hodi hlasku dam ok a hned zacne ze uninstal a cleaning a zas mi hodi do updet Customize 2.0B10... mam source od big boss http://iphone.sleepers.net/repo.xml ok hodi mi to tam aj s nazov sice je to v Uncategorized ale to je myslim jedno da sa na to kliknut atd. ale ked dam install all packages nic v tom zmysle SUID lib fix tam nieje

EDIT: no super nasiel som od bigbossa SUID lib fix ale ked skusam aj ze ked mam v update Customize 2.0B10 nainstaulejm fix potom betu a potom RC1 nejde zas hlaska skusal som potom nainstalovat betu na to suid fix a potom RC1 ale zas nejde :(

EDIT2: nejak som sa nakoniec doklepal k RC1 ale aj tak mam FreeBoard Preferenc sede a nemozem na to kliknut :(

evilmind | pon čer 16, 2008 8:54 pm

pokud mas v repo dve ruzny verze, tak VZDYCKY jedna bude zobrazena v Update, proste ji ignoruj a nainstaluj tu co chces

evilmind | pon čer 16, 2008 8:59 pm

sede freeeboard settings - tipnul bych te, ze sis Freeboard jeste vubec nenainstaloval, je to samostatnej balik...

valdoDK | pon čer 16, 2008 9:55 pm

No nejak som na to dosiel potom :D dik... keby si nepovedal ze to je len hlaska vkuse by som to robil dokola :D

takze: Staci nainstalovat Update 2.0B10 potom UPDATE RC1 vyhodi sa hlaska ze potrebuje SUID FIX ... mozte to nechat tak potom nainstalujte FreeBoard a ak nemate tak este aj SummerBoard zide sa to ;) potom by malo uz vsetko fachcat ;)

ale vlastne vsetko je uz vyssie uvedene ;) len som to zhrnul

EDIT: a pls. este hladal som kukal hocico som nasiel ale mozte mi napisat Drsneho source ktory normal zadam do iphonu nasiel som len nejake agregaty kde treba byt regnuty atd. ;)

EDIT2: uz to mam sry ;) :D

Uživatelský avatar Kolombo | úte čer 17, 2008 6:19 am

mne tohle vsechno co popisujete slo od zacatku coz o to, ale slo o to jak dostat z aktualizaci v instaleru, customize. To proste nevim, krome toho, ze ji mam dozivotne ignorovat :lol:
iPhone 5S --> 10.1.beta2
iPhone 4 --> 6.1.3
iPhone 3GS --> 5.0.1. JB
iPhone 2G USA --> 1.1.4. --> WinPwn 1.0 --> QuickPWN FW 2.2.1 --> OS 3.0 custom fw
Host
Host

evilmind | úte čer 17, 2008 10:07 pm

jedinej zpusob je odstranit ze zdroju ten, ze kteryho ti porad nabizeji starsi verzi

Uživatelský avatar Kolombo | stř čer 18, 2008 8:14 am

Zcela logicke a funkcni. Diky
iPhone 5S --> 10.1.beta2
iPhone 4 --> 6.1.3
iPhone 3GS --> 5.0.1. JB
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv