podracky | ned črc 27, 2008 11:06 am
Takže soft Birdie bych měl. Tváří se to docela zajímavě, má to jen jeden háček. Česká hřiště tam vůbec nejsou. Zatím jsem tam nadatloval hřiště v Karlových Varech (Olšovky), Sokolově a Františkových Lázních (tím pádem jsou k dispozici všem přes net). Ale jinak jsem tam z českých hřišť neobjevil nic. Podle mého to chce čas. Stejně tak to, než se tam objeví i birdiekarty českých resortů.
Z praktických věcí je tam ještě nějaký bug ohledně země v níž se hřiště nachází (na telefonu to notoricky hází USA), ale výrobci o tom ví, a prý to nějak změní. Jinak se to ale jeví docela použitelně.
Trochu složitější to je s online editováním hřišť, kde je nutno chyby opravovat způsobem kompletního nadatlování celého hřiště, což se mi jeví jako trochu nešťastné. Zkusím ještě v pondělí Germánům písnout zda by časem v tomto směru něco nezměnili.
Mírně nezvyklé je i řazení dámských odpališť, kdy se zapisuje nejdřív červené a pak modré, kdežto v Česku to bývá opačně. Ale to je spíš drobnost.
Nicméně souhrn je takový, že bych Birdie pro iPhone považoval za jeden z použitelných programů a s ohledem na jeho krátký život by se mu i některé mouchy daly odpustit. Takže první dojmy: celkem OK.
Naposledy upravil podracky dne ned črc 27, 2008 7:41 pm, celkově upraveno 1