Kompletně zamrzlý touch screen

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

janina.9. | pát črc 18, 2008 7:19 pm

Kompletně zamrzlý touch screen

Zdravím všechny milovníky Apple... Stala se mi taková celkem nepříjemná věc ;-)... můj iPhoník - asi půl roku starý, se mi začal čas od času sekat- nešel ovládat pomocí touch, prostě vůbec nereagoval. Pomáhalo jenom power tlačítko a slide to unlock a pak to bylo zase na chvíli ok. Časem mi už nešlo ani to slide- zase zamrzlé ovládání a povedl se tak každý pátý pokus. No a už to dospělo tak daleko, že mi telefon vypověděl službu úplně- prostě rezignoval na moje prsty :-D... Zkusila jsem restore, update z 1.1.3 an 1.1.4. a jailbreak pomocí ZiPhone... a nic... prostě nejde ovládat, touch screen vypověděla už nadobro službu... A tak by mi mooc pomohl jakýkoliv návrh, jak to dát zase do pořádku a nebo aspoň odhad čím to může být...
Díky všem! ;-)

Uživatelský avatar Beavers | pát črc 18, 2008 7:43 pm

Re: Kompletně zamrzlý touch screen

Nedávalas tam nějaké problematické aplikce v poslední době, anebo v době, kdy se ti začal sekat?
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
Moderator fóra
Moderator fóra

janina.9. | pát črc 18, 2008 7:46 pm

Nene, žádné problematické aplikace, jenom základní věci, navíc jsem j eraději postupem času všechny odinstalovala, protože jsem myslela, že to způsobuje jedna z nich... Ale nepomohlo too... v této fázi je to jenom černá krabička na vyhození... :-/

Uživatelský avatar Beavers | pát črc 18, 2008 8:00 pm

Co to dělá při restore? Jak se to chová? Proběhne celá akce? Až do hlášení, že je potřeba originální SIM karta?
Moderator fóra
Moderator fóra

janina.9. | pát črc 18, 2008 8:32 pm

jojo, zdá se že všechno klape ok, až na to, že to nejde ovládat.... je to záhada... zajímalo by mě, jestli se to stalo i někomu jinýmu... :-/

Uživatelský avatar Beavers | pát črc 18, 2008 8:34 pm

Záhada to je a asi se ptám hloupě, dělalas pak další kroky (iZiphone)? Až do konečného restartu?
Moderator fóra
Moderator fóra

janina.9. | sob črc 19, 2008 9:30 am

Dala jsem Do it all... - tzn. full servis od ZiPhone

fajnman | sob črc 19, 2008 9:46 am

No pokud ti telefon nejde a zkousela jsi vse mozne, progooglila net, tak neztratis nic tim, ze tam das novy fw. A uvidis, jestli bude touch fungovat. Odblok bude za par dnu..

Uživatelský avatar Beavers | sob črc 19, 2008 10:53 am

janina.9. píše:Dala jsem Do it all... - tzn. full servis od ZiPhone

Když už je to v takto nefunkčním stavu, zkus ještě jednou restore a všechno, co následuje po něm. Třeba se to chytí. Taky bych byl zoufalý, ale asi bych nešel zatím do upgrade na 2.0, je to sázka do loterie a návrat zpátky k 1.1.4 je o mnoho problematičtější - viz zmínky na tomto fóru.
Moderator fóra
Moderator fóra

fajnman | sob črc 19, 2008 11:06 am

ot: panuji tady zpravy, ze je to sazka do loterie, pak nejaky kaskadersky kousek nebo co. :-) iPhone 1. generace fw 2.0 je jiz odblokovan. mimo to se tam nahrava novy baseband a bootloader. vim o cem mluvim! :-) mel jsem podobny problem. klidne si tam nech 1.1.4 a pockej si na odblok 2.0, kdyby to stale nejelo, pak uz to spravi jen 2.0, ale ziphone se stejne nedockas. jeste bych pouzil bych winpwn a bootneuter, jestli jsi to nezkousela. a pak uz mas jen moznost 2.0, ktery to spravi, pokud se nejedna o chybu hardware.

obtiznost downgrade je umerna zkusenostmi uzivatele
Naposledy upravil fajnman dne sob črc 19, 2008 1:07 pm, celkově upraveno 1

Diablo | sob črc 19, 2008 12:54 pm

Ano presne tak jak psal vyse Fajnman , pokud jses si jista ze z Hardwaroveho hlediska nebyl iPhone nejakym vyraznym zpusobem pozkozen ( nespadl do vody , z velke vysky na tvrdou zem apod. ) zkusil bych stahnout odnekud znovu ten Firmware 1.1.4 ( kliknout pak Itunes na Restore a drzet Shift tim dostanes na vyber moznost vybrat si Firmware ulozeny v PC ) , a misto Ziphone pouzit k Unblocku WinPWN ( vice info zde na Foru v Navodech ) , a furt to zkouset .... nic jineho me bohuzel nenapada.
Naposledy upravil Diablo dne sob črc 19, 2008 1:10 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar Beavers | sob črc 19, 2008 12:59 pm

Moje řeč, zkoušet a zkoušet, ale asi mám hloupou otázku: iTunes už při restore nenabízejí verzi 1.1.4?
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Almi | sob črc 19, 2008 7:56 pm

presne tak. nenabízejí.
aktuálny fw je 2.0
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

vlastusa | ned zář 14, 2008 6:25 pm

plss,mám stejný problém ,už se to někomu podařilo odstranit?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv