juramac píše:nefunkcni cihla,
iPhone je ze Softwaroveho hlediska prakticky neznicitelny

toho se nebojim .
Jinak samozrejme ze AppStore a iTunes nikdo necrackne to je uplne jasne , jakmile ty servery kontroluji neco primo Online tak to je potom problem. V pripade jakyvkoli Online uctu je tezke prejit pres jejich ochranu , stejne tak pokud mate cracklou hru tak ve vetsine pripadu si proste Online s legalnima hracema nezahrajete protoze hru spustite ale budete mit CD-Key ktery je uz blokovany.
Co tim chci vlastne rict , AppStore ani nikdo crackovat nechce protoze by to bylo opravdu zbytecne snazeni, lide co se snazi prolomit ochranu techto her chteji cracknout primo ty hry/programy a ne AppStore . Pokud nahrajete do Iphonu pres WinSCP nejakou placenou hru z AppStore , tak se vam dokonce ukaze ikonka na plose a aplikaci spustite avsak po 5 sekundach spadne ,zjednodusene ( nechce se mi o tom moc rozepisovat ) je to tim ze aplikace kontroluje nejaky soubor ve kterem jsou ulozeny informace o tom jake aplikace mate zakoupeny , tudiz jake muzete spustit cili je tam nejaka ochrana ( DRM Signature ) ktera kontroluje to jestli ma uzivatel opravneni spustit tu danou aplikaci . A to je prave to misto ktere se snazi ostatni Cracknout , upravi jadro te aplikace tak aby nevyzadovala kontrolu toho podpisu a rovnou se spustila , coz uz se to podarilo u hry Super Monkey Ball takze to je dukaz ze to opravdu jde , a ted si vemte jak dlouho tu je AppStore , povedlo se to za relativne kratkou dobu . vsechno co clovek "zamknul" jde nejakym zpusobem i "odemknout" .
Ale abych se trochu obhajil mam na iTunes funkcni ucet ( psany na USA ) , chystal jsem se ze si DOKONCE legalne zakoupim tak 3 - 4 aplikace ktere se mi opravdu libily , jenze iTunes me proste neprijmuli muj payPal Account s kterym platim normalne bez problemu vsude na internetu jen iTunes s nim meli problem , napsali mi ze ten PayPal acc je psany na jiny stat ( CR ) nez mam v tom iTunes Accountu ( USA ) , vim ze muzu zmenit v tech iTunes ten svuj ucet na Polsky a tim by mi to pak iTunes uznali ten PayPal , ale to delat nechci protoze bych mel za
1. drazsi aplikace nez na Americkem ucte
2. Nemohl bych stahovat nektere aplikace ktere maji omezeni na urcite staty ( napriklad Free aplikace Ebay kterou pouzivam bych po zmene na Polsky ucet uz pouziivat nemohl )
Takze ja dokonce napr zaplatit chtel ale iTunes mi to neumoznili ....