Prosím o pomoc, v pátek jsem zkoušel u kámoše narychlo update na 2.0, uspěchal sem to a tak sem si na iPhone nahodil akorát zablokovanej 2.0. V sobotu sem celý den zkoušel downgrade pokaždý sem měl nějakou kuriózní chybu... Večer se mi to konečně povedlo, ale neradoval sem se moc dlouho. iPhone mi nemohl najít síť (Vodafone), simkartu ale rozpoznal (protože když jsem napsal špatný pin tak mi to hodilo, že mi zbývají 2 možnosti...).

Navíc sem si pak všiml, že nemám Instaler. Dnes v neděli jsem zkoušel stáhnout firmware 1.1.4 od iCrefieldu, ale zas to samý...
Ještě sem si všiml malé odlišnosti od tvýho návodu a od toho co jsem udělal... Po uvedení iPhone do Normal modu mi ZiPhone nemohl rozpoznat iPhone a tak jsem udelal to co bylo napsany v Output Log (v ZiPhone 3.0). Vypnul jsem ho a při držení HOME jsem ho zapojil do docku.. Pak mi ho už ZiPhone rozpoznal a udelal jsem unlock(Do It All)...
Za jakoukoli odpověď předem díky.
EDIT: zkoušel jsem i iLiberty.. ale tam mi to nemohlo rozpoznat iPhone v Normal Moru a v Recovery mi to zas pise, ze to mam dat do normal modu. v ZiPhone 2.5 mi to aspon dalo Instaler.. ale porad mam NO SERVICE.
Help