(ne)povedený odblok

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

drol | stř črc 23, 2008 7:03 pm

(ne)povedený odblok

Zdravím,
postupoval jsem přesně podle návodu http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=5985. Všechno proběhlo v pořádku, iTunes nenahlásilo žádnou chybu. ALE po zapnutí telefonu zničeho nic naskočila úvodní černá obrazovka s jablíčkem, dole běží dokolečka čárky a tenhle stav už trvá půl dne. Telefon nejde vypnot restartovat nic.... iTunes telefon nenajdou. Máte nějakou jinou radu než čekat až se vybije baterka a pak to snad naběhne ???

Diablo | stř črc 23, 2008 7:11 pm

Re: (ne)povedený odblok

Takovy problem vidim poprve ....

Opravdu jsi delal vse podle navodu???
A jak probihal ten proces Restoru , opravdu zadny Error??
Na konci Restoru provadi unlock jeste aplikace Boot Neuter , neprerusil jsi tento proces nejakym zpusobem??

Jedine co me tedy opravdu zarazi je fakt ze iTunes nejsou schopny detekovat iPhone , dela alespon nejakou reakci PC ( jako ze se bylo pripojeno nove zarizeni pres USB?? ) , pokud ano zkus jestli na Iphone reaguji programy WinPWN a Ziphone. Pokud proste nebudes za zadnou cenu schopen detekovat ten iPhone na PC tak jedine co ti muzu doporucit je zkusit jestli iphone detekuje uplne jine PC s iTunes 7.7 .

drol | stř črc 23, 2008 7:17 pm

No, počítač nenajde žádné zařízení v USB... iPhone nevidí ZiPhone ani winpwn. Jediný problém při nahrávání nového firmwaru byl ten, že jsem v iTunes omylem napoprvé dal firmware 1.4, což v půlce instalace nahlásilo chybu 6846(tuším), potom na iPhonu naběhla v pohodě záloha. Tak jsem celý postup zopakoval od začátku, tentokrát to proběhlo bez chyby...

Diablo | stř črc 23, 2008 7:29 pm

Abychom se posunuli dale potrebujeme proste jedine a to aby byli iTunes schopny detekovat iPhone , takze zkusit uplne jine PC/USB Porty , opravdu me nic nenapada ...

Problem bych videl nejspis v tom prvnim Restore kdy ti to nahlasilo ten Error , pokud to jde rozepis se prosim o tom trochu vic , abychom byli schopeni ti nejak konkretneji pomoct ....

bigtum | stř črc 23, 2008 7:40 pm

Zdravim, mam stejny problem s tim rozdilem, ze ITunes nevidi, ale pc detekuje pripojeni zarizeni zvukem. Ziphone poznal, že je v DFU Modu.... Jsem v pasti? To vse pri pokusu o fw 2.0 z 1.1.4.
Host
Host

drol | stř črc 23, 2008 7:52 pm

tak jsem to vyzkoušel na dalších PC a počítač skutečně detekuje zařízení zvukem (u sebe jsem měl vypnutý repráky), ale když se mrknu do správce zařízení, tak tam nikde není.

Diablo | stř črc 23, 2008 7:57 pm

Zkousejte dostavat iPhone stale do DFU modu .... zjednodusene pripojte iPhone kabelem k PC porad drzete Home+Sleep ( klidne nekolik desitek sekund ) a mejte pritom otevrene iTunes.

Po nekolika sekundach si myslim ze by iTunes meli iPhone rozeznat a vy byste tak meli mit moznost udelat opet Restore.

drol | stř črc 23, 2008 8:15 pm

jo díky.... je zajímavý, že to nefungovalo na mým počítači. Tak tam mám zpátky fw1.4 ... ještě vyzkouším znovu 2.0. Díky moc

Diablo | stř črc 23, 2008 8:17 pm

Stejne me nejak porad nedochazi v cem byla puvodne ta chyba , kazdopadne sem rad ze se povedlo a iPhone uz je "funkcni" .

bigtum | stř črc 23, 2008 8:22 pm

DFU spusteno... iTunes stale netusi... bohuzel dnes nemam pristup k jinemu pc...
Host
Host

drol | stř črc 23, 2008 8:24 pm

zkus tam napřed dát fw 1.4. verze 2.0 mi tam přes iTunes nešla

bigtum | stř črc 23, 2008 8:30 pm

To bych moc rad, ale iTunes vubec nedetekuje iPhone... jak to tam mam nacpat? :cry:
Host
Host

1vita1 | stř črc 23, 2008 9:31 pm

ani v restore modu?mas mac nebo pc?

bigtum | stř črc 23, 2008 9:44 pm

mam pc... zkousel jsem snad vsechno... pc vi, ze je pripojeny, ale iTunes ne.
Host
Host

Uživatelský avatar Almi | stř črc 23, 2008 9:47 pm

vyskúšaj ešte skrytý DFU, možno sa chytí k iTunes
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

bigtum | stř črc 23, 2008 9:50 pm

skryty znamena co? dik
Host
Host

Arti.e | stř črc 23, 2008 9:52 pm

ja jedu z 2.0 na 1.1.4 a při restore mi nahlásilo chybu 1015 což je v pořádku ale nejde mi pak dalši krok, tím je Downgrade Baseband nejde to rozsvíti se mi modře displej řikaj že se tam čeka 10min ale ja už jsem tam píchlej půl hodiny. Poradite prosim co v takové situaci?

Uživatelský avatar Almi | stř črc 23, 2008 9:53 pm

to je ten, že iPhone vyzerá ako keby bol vypnutý, tmavý display (laicky opísané)

Dostaneš sa doň takto:

1. Pripoj zaply telefon k pocitaci.
2. Zmackni Sleep Button a ihned pote knemu zmackni i Home buton a cekej dokud se neozve windosowsky zvuk odpojeni USB.
3. Hned jak ho uslysis pust Sleep button a Home button stale drz a cekej.
4. A nyni se ozve zvuk pripojeni USB a pote tlacitko Home povol.
5. Obrazovka zustane cerna a ty spust iTunes a pokud si vse udelal spravne tak ti telefon detekuje pro RESTORE ve spravnem DFU modu, ktere by ti melo pomoci.

Ak sa ti to nepodarý na prvý krát, skúšaj ďalej. Niekdy sa to proste podarý na viac pokusov.

držím palce
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

melmenx | stř črc 23, 2008 10:06 pm

bigtum píše:skryty znamena co? dik

odpoved najdes tady: viewtopic.php?f=13&t=1763

bigtum | stř črc 23, 2008 10:13 pm

tak nic... nekolikrat uz jsem to zkusil a iTunes mlci... me drbne...
Host
Host

iMaty | pát črc 25, 2008 2:08 pm

Mám naprosto stejný problém, nic nepomáhá ani druhý pc... Hledal jsem i na zahraničních forech a zatím nic... :cry:

Diablo | pát črc 25, 2008 2:34 pm

pred chvilou som pouzil ten navod. presne jak tam bolo napisane som pouzil aj ziphone na uvedenie iPhonu do DFU modu. a pri restorovani sa mi ukazala chyba 1601. skusil som secko znovu. a potom som zahliadol niekde nieco a svojou chabou anglictinou som nieco vyrozumel. urobil som si iTunes device folder a tam som skopiroval ten upraveny software. a fungovalo to . ziadna chyba sa mi neukazovala. takze som si myslel ze to moze byt ono.

Zkuste toto bohužel nevim vice ... na podrobnosti se ptejte uživatele Quui .

Jinak zkuste přes WinPWN dát třeba víckrat iPWNER ( Pwnutí iTunes + hláška Your iTunes has been PWNED! )

mike0007CZ | pát črc 25, 2008 3:11 pm

to imaty:
Zkus iBrickr verzi 0.91, jestli iphone najde
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

carolco | úte srp 05, 2008 1:51 pm

včera som vlastnou blbosťou upgradol na 2.0.1 a neviem s tym urobiť nič - ani odblokovať, ani spraviť downgrade. vždy je pri restore firmwaru hláška the iphone could not be restored. an unknown errpr occured (6) :-( nepoznáte náhodou nejaký liek na tento stav?

Skix | úte srp 05, 2008 1:59 pm

Error 6 ??

Takže DFU mod (opravdu DFU ne restore !!! ), a v itunes shift+restore a zvolit nějakej firmware co máš stáhnutej v kompu a projetej přes WinPWN nebo PWnAge

carolco | úte srp 05, 2008 2:02 pm

vďaka za radu, idem skúsiť. (medzičasom vyskúšané - funguje. jediný problém s novým firmwarom je korektne ho synchornizovať s mail2web, ale skúsim to nejako vyriešiť. synchronizácia s me.com bez problémov...)

wormagor | stř srp 06, 2008 3:43 pm

udelal jsem DFU, shift restore, mam 2.01 naladil sem iphone1-1-2.0-5a347-custom-restore.ipsw prisla chyba 6 a nonstop jablko na displayi:// grr

sete.mike | čtv srp 21, 2008 9:49 pm

Zdravím, stala se mi nemilá věc.Stáhl jsem si Ziphone a když jsem ho rozjel omylem jsem klikl na Jailbreak+Active.A celý se to rozjelo.Iphone jsem měl připojený a měl jsem tam Firware 1.4 Celý se to poté kouslo protože jsem předtím neudělal restore.Teďka když zapnu Iphone tak se mi objeví jablko a potom už jen černá obrazovka a na ní bílí tex a ten pořád něco šrotí.A nakonec to hodí toto: /applications/Installer.app/Info.plist : write error (disk full?). Continue? (y/n/^C)
Když Iphone připojím k PC tak ho nerozpozná.Jako by se vůbec nepřipojil.Nevím co s tím.
Prosím o radu.Děkuji.

kurtpepa | stř srp 27, 2008 10:45 am

Cau lidi co je eror 9 ? hazi mi ho porad:-(

rock47cz | pon říj 06, 2008 9:50 pm

prosim o pomoc, provedl jsem jailbrake pomoci Pwnage na iphone 3G, vse okm pak jsem nainstaloval nejakou apliaci z Cidie a telefon po restartu jiz nenastartoval, provedl jsem restore a vse ok ale zjistil jsem ze mi nejde prenastavit cas a datum, kdyz v setings zvolim date and time tak se chvilku nic nedeje a pak se iphone vrati zpet na zakladni obrazovku, tak jsem zkusil znovu jailbrake, vse ok ale problem se zmenou data a casu stale pretrvava :cry: prosim nevite nekdo co s tim ??? :!:

darkendvs | úte říj 07, 2008 9:46 pm

Mam podobny problem...uz jsem toho tady na foru projel kazdy kout a nevim co s tim...mam iphone 2G a chtel jsem FW2.1 tak jsem postupoval presne podle navodu a ted jsem na pozici ze mi nechce najet do recovery modu...nejde ani v qouckpwn, ziphone a ani v liberty...jenom se mi porad ukazuje logo itunes a USB kabel...nevite nekdo co s tim? moc dekuju

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv