Ty vole tak ja uz nvm setko robim jak je navod 10s drzim aj POWER aj HOME potom hned pustim POWER a drzim len HOME ale nic sa nedeje tak som to drzal dlhsie lenze mi na obrazovke potom ukaze itunes logo s kablom hned jak je zvuk tak drzim uz len HOME ale dalsi zvuk nikde ... proste neviem sa dostat do toho modu ze itunes hlasi ze som pripojeny ale na iphone mam ciernu obrazovku vkuse som v Mode ze ked mam na iphone kabel a logo itunes mi ukazuje ze som pripjeny v recovery ....
proste ja mam ten problem ze ja Iphone ani nespustim spustim ho len v recovery mode normal sa neda zapnut

Edit: konecne sa mi podarilo spustit Skryty DFU mod.... neskor budem informovat ako to skoncilo

Edit2: hodilo zas error 1604
EDIT 3: Viem ze mam Editovat len to trochu ozivim a potom to zmazem a editnem...
No konecne teda mi ide dat iphone do Skryteho DFU modu urobim cez Winpwn vsetko co mam proste oznacim ten FW klikne iPwner itunes has been Pwned. Zapnem znova itunes shift+restore vyberem ten FW co som pwnol extrahuje sa to vsetko urbi sa raz preparing to restore skoci biela obrazovka na iphone nic sa nedeje potom sa objavi jablko urobi sa este raz preparing to restore a potom zostane stat a napise error 1604
edit: nemoze to byt tym ze som mal FW 1.1.4 a teraz tam rovno davam cez restore 2.0 ? teraz zhanam 1.4 ipsw ale neviem nikde najst
Almi: ak vieš editovať tak to aj používaj. tentokrát som príspevky zeditoval za teba.nabudúce už ale takéto tvoje postovanie bude zmazané.