Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

pokud vstřebám tu cenu), v tom slidu na keynote bylo, že do prosince v dalších 100 zemích ne že až v prosinci v dalších zemích takže u nás může bejt klidně na konci září, na konci října, na konci listopadu, na konci prosince, na začátku ledna.............. 
MacBook Air 13"(2012), iPhone 8+, AW Sport, iPad(2017), aTV 4K
R.I.P. SJ

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

speedysek píše:Je někde nějaký seznam všech Apple prodejen v Německu? Na apple.de jsem to nedokázal dohledat.
) vzdálenosti do dalších německých měst a německé ceně (při přepočtu na koruny), si holt asi počkám na ofiko zahájení prodeje přes CZ Apple on-line store a budu se "uklidňovat", že třeba bude cena o něco nižší...a třeba mě do té doby něco přesvědčí, že 18 tis. za mobil je v dnešní době přehnanost a marnotratnost....a to jsem se tak na novej iph těšil, když teď musim přežívat s anfujdem a předtím jsem měl naposled iph 4...
MacBook Air 13"(2012), iPhone 8+, AW Sport, iPad(2017), aTV 4K
R.I.P. SJ

Dobrý den,
máme tyto informace a to z více zdrojů. Kdyby Apple začal 5s prodávat v dalších zemích v prosinci, tak to může rovnou zabalit. Přeci jen už není rok 2009 nebo 2010. Dnes už bude čekat málokdo.
Stále si stojím za datem 27.9., nemám žádné informace o změně plánu.
S pozdravem,
Jan Matura - Mobil.cz
Dobrý den,
http://mobil.idnes.cz/fronta-na-nove-ip ... iphone_ada
v článku uvádíte, že v Česku se nový iPhone 5S bude prodávat 27. 9. 2013, nicméně jste téměř jediní, kdo tuto informaci uvádí a obávám se, že jde o pouhou mystifikaci nebo soudíte, že bude zahájení stejné jako před rokem?
Sám Apple uvedl, že v dalších zemích bude iPhone v prodeji v prosinci 2013.
Ptám se tedy, máte tuto informaci nějak podloženou? Ani operátor sám nic netuší.
Díky za odpověď
Zdraví Váš předplatitel

Dole v alternativach je dokonce za 41.852 Kc

Bobo17 píše:Mrzi me nedostupnost iPhone 5S v cerne barve
iPhone 5 v cerne byl luxusni:) ta seda semi nelibi:((

já jsem ze tento krok poměrně rád, je to velmi elegantní barva, ale stejně je možné, že vezmu silver, uvidíme v pátek
Doufám v to
Že kotelníku? 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé