Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
testxxx píše:v CR se nemuzou prodavat blokovane telefony na jednoho operatora
milford píše:masklin: Ale T-Mobile jej bude prodávat i s Twist kartou, která smlouvou vázaná nebude (neměla by). Otázka ale jestli bude blokovaný pro T-Mobile SIM only
terry píše:...pochybuju, že by se operátoři hrabali ve FW.
mandrinka píše:docela mě fascinují ty vaše komploty, co tu vymýšlíte, napadlo někoho z vás, že klidně můžou všichni operátoři nakonec ten telefon prodávat za stejnou cenu a lišit se třeba jenom tarify a délkou úpisu?
To, že VF bude prodávat telefon bez písmené smlouvy tak, jak poskytuje všechny své služby, ještě neznamená, že to je bez smlouvy, ta smlouva je prostě akorát konkludentně uzavřená (viz ta formulace: vložením této simky se zavazujete akceptovat podmínky společnosti VF, nebo něco v tom smyslu, neche se mi to hledat), takže tak.
Co se týká blokace, pokud se telefon prodává za zvýhodněnou cenu s tarifem a operátor to má ve smluvních podmínkách pro posyksntutí zvýhodněné ceny telefonu, je možné, aby byl použitelný pouze v síti operátora.
Jinak informace z infolinek operátorů nejsou vždy zcela přesné (moje zkušenost). Např. ještě v pondělí mi t-debil tvrdil, že o iPhonu nic netuší.
mandrinka píše:Jinak informace z infolinek operátorů nejsou vždy zcela přesné (moje zkušenost). Např. ještě v pondělí mi t-debil tvrdil, že o iPhonu nic netuší.
Antabelus píše:...já tady dávám zdroj svůj, z kterého jasně plyne že stroj koupíš beze smlouvy...
Vodafone vám nabídne iPhone 3G bez podepisování smlouvy a upisování se na roky.
juramac píše:...telefon bude za uplne jinou cenu, nez telefon s uvazkem...
Antabelus píše:...Doufám že je jasný co sem tím chtěl říct.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé