Prosím o pomoc s 3G a Firmware 2.0.1 !!
Vymazal jsem vse jak bylo psáno a odinstaloval původní WinPwn - restart PC
Přes WinPwn2.0.0.4 jsem si v záložce Browse.ipsw dal originální "iPhone1,2_2.0.1_5B108_Restore.ipsw
iPwner - dal jsem upravený "iPhone1,2_2.0.1_5B108_Custom_Restore.ipsw
IPSWBuilder-zatrhnul jsem Cydia+installer 2.0+YouTube activatio fix, v Custom image jsem dal loga které mi to nabídlo, v Advanced jsem zatrhnul Activate Phone ( jinak vse ostatní bylo neaktivní krome No Wipe - to jsem nechal bez zatrzeni ),
Partition resizer jsem dal cca na 600MB
iPhone jsem mel v DFU mode - viditelný kabel na iPhone - pripojen,
provedl jsem Build.ipsw - vše proběhlo v poradku, napsalo, ze soubor je vytvoren!!!
pres iTunes - Shift+restore jsem dal vyrobený soubor, který mi vytvoril WinPwn - vse se rozbalovalo, ukazalo se nové logo které jsem si tam pridelil a po cca 10 minutách mi to ukazalo error 6 !!!!
zkoušel jsem nekolikrat, nepomohlo to. Zkoušel jsem i znova WinPwn bez Installeru, jak jsem se docetl a znova error 6!!!
Prosím, kdo mate zkusenosti, prosim o pomoc, treba pres ICQ, Skype, nebo mate treba iž upraveny a funkcní soubor pro restore!!
Nebo melo se na začátku nahrat pres iTunes original Firmware 2.0.1 ??? atyp
Upraveno v 19.10. hod
iPhone mi funguje - teda nevim jestli spravně - safari funguje, wifi funguje, ale nemam tam Cydii ani Installer - mam tam FW 2.0.1, stahlo si to z iTunes i stáhnute aplikace co jsem si tam dal!!! Mam to tedy Pwnute??? Jak ted dal? Uz si nevim rady. atyp