T-Mobile bude prodavat pouze 8GB verzi

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

vincentjules | čtv srp 14, 2008 10:47 am

T-Mobile bude prodavat pouze 8GB verzi

Takže novinka... T-Mobile bude v nebližší době mít pouze 8Gb variantu (Vím to jistě).

upraven nazev topicu, ilijusin

Uživatelský avatar Antabelus | čtv srp 14, 2008 10:49 am

Re: iPhone u T-Mobile

A zdroj? Známý tvého známého má tetu, jejíž otec je manažer jedné firmy, kam mimo jiné chodí pracovat dcera sestry její sestřenice, a její manžel má velmi vzdáleného příbuzného v T-Mobile (shodou náhod uklizečku), která zaslechla bla bla bla.. Tak nějak?
iPhone guru
iPhone guru

vincentjules | čtv srp 14, 2008 11:01 am

Re: T-Mobile bude prodavat pouze 8GB verzi

že bych tam přímo dělal... :wink:

Bhu z Crecelu | čtv srp 14, 2008 11:06 am

Moje někdy až nezdravá nedůvěřivost velí: Naskenuj průkaz zaměstnance :arrow: :)

vincentjules | čtv srp 14, 2008 11:48 am

:D nerad bych to rozpitvával

Uživatelský avatar Antabelus | čtv srp 14, 2008 12:08 pm

Jo takže mistr nechce přiznat svou totožnost :twisted: :twisted: :twisted: :P :lol:
iPhone guru
iPhone guru

Wexter | čtv srp 14, 2008 12:20 pm

a cena bez upsání bude kolik ? :roll:

Uživatelský avatar S474N | čtv srp 14, 2008 12:25 pm

Wexter: proboha, to nikdo nevi :roll:
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

vincentjules | čtv srp 14, 2008 12:39 pm

Cenu bohužel nevíme... To informační embargo je i na zaměstnance :( Jak budu vědět prdnu ji sem.

Dread | čtv srp 14, 2008 3:43 pm

A jak to bude s dostupností iphonu v menších městech asi nevíš, nebo jo??

Cajkowski | čtv srp 14, 2008 6:37 pm

to vincentjules: Tak to jsem zase v .... ;-) chci 16GB verzi. Nevis jak to bude v krajskych mestech s otviraci dobou? Praha bude mit nejaky prodejny otevreny jiz o pulnoci jestli mam dobre informace. Nevis kdy dorazi 16GB verze?
A bude mit nejaky operator 16GB verzi? Vim, ze zamestnancum obcas chodi info o konkurenci a co maji rikat zakaznikum, kdyz jim argumentou konkurencni firmou.
22.8.08 Iphone 3G 16GB Black Vodafone CZ - sim T-mobile ;o)
Host
Host

vincentjules | čtv srp 14, 2008 10:12 pm

No, vetsinou jsou nase plany tak na mesic dopredu, tzn. nebude to v zari. Ale vzhledem k tomu, ze Apple nastavil podminky takove, ze pokud nebude u jednoho operatora - nebude ani u ostatnich. V podstate vsecko je tak trosku dohromady, takze co plati u jednoho bude i u ostatnich. Asi te zklamu proste to tak vypada, ze sestnacku u nas nepotkas (taky jsem ji chtel). Ale bude stacit i 8gb.
Navic servis bude v Rakousku a Apple dava jen rocni zaruku, nicmene operatori museji poskytnou dvouletou, tak si predstavte jak to bude nakladne servisovat. S tim prodejem v mensich mestech to nevypada moc dobre. Napr. Vodafone bude prodavat pouze v jedine v Brne! Taktez odhaduju ostatni. Proste Apple z toho chce udelat megaluxus.
Treba v Polsku, jak vite, uz jsou ceny znamy. U nas se vse tak taji, aby lidi natahli na prodejny, pak kdyz vsichni zjisti, ze je jen 8gb, stejne si reknou "tak kdyz uz jsem tady, vezmu i ten" (v souvislosti s tim, se dost bojim i vyssi ceny). K tomu si myslim, ze Apple nechce, aby jej sem jezdili kupovat rakusaci a nemci, kdyz bude odblokovany, proto nam da jen tu 8gb verzi...

Zkratka, at nejste moc nateseni a pak zklamani (proto sem pisu).

Bhu z Crecelu | čtv srp 14, 2008 10:18 pm

vincentjules píše:U nas se vse tak taji, aby lidi natahli na prodejny, pak kdyz vsichni zjisti, ze je jen 8gb, stejne si reknou "tak kdyz uz jsem tady, vezmu i ten" (v souvislosti s tim, se dost bojim i vyssi ceny). K tomu si myslim, ze Apple nechce, aby jej sem jezdili kupovat rakusaci a nemci, kdyz bude odblokovany, proto nam da jen tu 8gb verzi...

no pokud v tom má prsty opět onen geniální marketing Applu, smekám. :arrow:

misanekx | čtv srp 14, 2008 10:40 pm

Verze 8Gb bude mit i O2. Navic nebude ani u jednoho operatora dostupna ceska lokalizace. Ta prijde az s novym firmwarem.

Bodl99 | čtv srp 14, 2008 10:45 pm

Pokuď by to tak bylo tak se můj výlet do velkoměsta ruší :cry: . Nyní mám 16 GB a ten mi vyhovuje akorát. Mam volné místo jen na pár fotek jinak je plnej, takže 8 určitě ne.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar vbruno | čtv srp 14, 2008 10:48 pm

No nevim, cely se mi to zda az neuveritelny. Koupim si oficialne iphone v CR a bude anglicky? A to s tou 8GB verzi preci nemuze byt pravda. Cim je dane v kterych zemich se bude prodavat jedno nebo oboji? Je to vubec nekde jinde ve svete? Jak se tohle vubec muze stat? A opravdu to oznami zakaznikum az na prodejne? Nebyt to iphone, tak uz by me tahle marketingova saskarna opravdu asi prestala bavit. Ale tohle holt porad za to asi stoji.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar japezz | čtv srp 14, 2008 11:10 pm

Tak jestli to tak opravdu bude a u nas bude ofiko jen 8Gb tak hned po vikendu co bude tady vsechno jasny tak jedu na vylet do Belgie pro belaska 16Gb, fakt sem myslel ze kdyz si pockam tak neprohloupim ale asi to nebude pravda :twisted:

teda doufam ze tam se furt da sehnat 16Gb okamzite ofiko odlokovana na nase operatory za tech 615 euro....Jinak uz nevim co budu kurna delat uz ted se klepu jak malej pes...
iTunes 9.2
Ping! Japezz
JB ANO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar vbruno | čtv srp 14, 2008 11:14 pm

No co se tyka ty 16GB verze (na kterou jsem si brousil zuby) tak jestli je to pravda, je to od nasich operatoru az trapny. Tim vic, ze nikde jinde k tomu snad nedoslo.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

watterman | pát srp 15, 2008 7:07 am

@ vbruno - Podle toho co tu psal ten zaměstnanec T-mobile (prý), tak to operátoři neovlivní, ale je to tah Apple a proč to tak Apple udělalo, taky napsal, tak nad čím dumáš?

Uživatelský avatar vbruno | pát srp 15, 2008 7:10 am

A tobe ten duvod nepripada ponekud idiotsky? Kvuli tomu, ze mame za sousedy Rakusaky, tak nebudeme mit 16GB iphone?
iPhone expert
iPhone expert

salam | pát srp 15, 2008 8:15 am

Teda jestli je tohle pravda tak to se z toho fakt picnu. Cekam s prodlouzenim smlouvy a ted abych si tu 16gb verzi koupil za plnou cenu nekde jinde :?

kenny | pát srp 15, 2008 8:21 am

vincentjules píše:S tim prodejem v mensich mestech to nevypada moc dobre. Napr. Vodafone bude prodavat pouze v jedine v Brne!

Coze? Takze když 22. přijdu v Ostravě ráno do prodejny, tak mě řeknou, že se dá koupit jedině v Brně nebo přes samoobsluhu..... iPhone si koupím přes samoobsluhu a stane se, že mi dojde za pár dní papírová skládačka, že iPhone už nemají na skladě?? :-))

Uživatelský avatar Domy007 | pát srp 15, 2008 9:14 am

Tak tohle mi připadá jako náká blbost... Jako když se po celym světě prodává šesnácti gigovka a jedině Česká republika jí nedostane jen kvůli tomu, že se apple bojí, aby si sem nejezdili rakušáci a němci? Jako fakt nevim.... To by bylo jako kdyby se představila 32 GB verze a mi dostali teprve 16 GB... To asi fakt ne.. A proč by Vodafone měl prodávat iPhone pouze v Brně? A jako neni tady eště nějaká Praha? Prostě podle mého názoru je to kravina, dyť by tady iPhonka nikdo nekupoval a každej by si rači zajel do Belgie atd.... Nevim no...
Senior uživatel
Senior uživatel

koffee | pát srp 15, 2008 10:09 am

Duvod ze dostaneme jen 8GB kvuli sousedum je trosku zvlastni - proc to samy nema treba Francie nebo Belgie? Podle me je to spis proto, ze nas trh je moc maly na to, aby sem hned cpali 16GB, kterou chce vetsina zakazniku a ktere je ve vsude jinde ve sevete, kde je vysoky (a vzdy bude vyssi) prodej, nedostatek.

Tomu co pise vincentjules fakt verim, sam vim, ze zamestnanci operatoru proste nic nevi, a kdyz vam neco reknou, tak jen ze to nekde cetli, pripadne jim nekdo poslal zarucenou zpravu. Osobne pochybuju, ze na toto forum chodi nekdo z tak vysokeho postu, kdo zna ceny a presne podminky prodeje.
Host
Host

Bodl99 | pát srp 15, 2008 10:21 am

Tak aby se pak operátoři v pátek o půlnoci nedivili že jim přijde jen pár nadšenců pro 8GB a zbytek aby nečekal na 16GB. To by se jim asi moc nelíbylo, tak pořád doufam, že to bude jenom spekulace :D

marseli | pát srp 15, 2008 10:27 am

Taky pockam na 16GB, a pokud to bude trvat moc dlouho tak se poohlednu jinde. Tak radar jo, ale 16GB iphony ne ? To si vola po transparentu :D
Senior uživatel
Senior uživatel

wrz | pát srp 15, 2008 10:53 am

No myslim, ze si me muzou operatori z tech 20 000 registrovanych zajemcu o iPhone skrtnout. Taky pockam na 16GB nebo koupim jinde.

Uživatelský avatar koldaci | pát srp 15, 2008 11:00 am

Osobně pokud budou jenom 8G verze Black,tak počkám nebo objednám od osvědčeného zdroje 16G White :D Jinyk si myslim,že WF bude mít obě barvy a obě kapacity,akorát kolik :?:
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

stepes | pát srp 15, 2008 11:24 am

si taky myslim. Protože jak už tady někdo podotkl, tak na zbozi.cz, má Vodafone sice špatný, ale přece jen odkaz v jehož popisu je iPhone 3G 8GB a 16GB. Takže doufám, že nezklame...

Uživatelský avatar terry | pát srp 15, 2008 12:25 pm

@koldaci: pokud vim, tak 8GB verze je jen v černé barvě, takže pokud budou mít více barev, tak jen v 16GB verzi.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Uživatelský avatar koldaci | pát srp 15, 2008 12:36 pm

sry terry:Chtěl jsem jenom říct,že podle mě budou obě varianty 8G i 16G a ta navíc black or white :D
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Sven | pát srp 15, 2008 4:05 pm

Pridam informaciu zo Slovenska. Volal som do T-Mobile, kde mi viaceri pracovnici potvrdili (vratane udajneho hlavneho manazera zaciatku predaja iPhone 3G na Slovensku), ze bude u nas dostupna ako 8GB verzia, tak aj 16GB verzia.
Ak predpokladam, ze tato informacia je pravdiva, nevidim dovod, preco by sa v Cechach mala predavat len 8GB verzia. Takze verim, ze v T-Mobile mi povedali pravdu a vsetci sa mozme pokojne tesit na 16 GB verzie.
K tarifom a celkovo cenam mi bolo povedane, ze najblizsie informacie budu k dispozicii pravdepodobne az 21.8.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

geoRG77 | pát srp 15, 2008 4:12 pm

Aby to nedopadlo takhle :D
Host
Host

siska | pát srp 15, 2008 4:15 pm

Aj ja si myslím, že v predaji budú 8Gb aj 16Gb, len je otázne v akom pomere /možno budú mať iba 10% 16Gb iPhonov a zvyšok bude 8Gb verzia/.

Info o tarifoch bude tiež asi tabu skoro do posledného dňa - každý operátor sa bojí vyjsť prvý z kartami von, aby ho konkurencia "nepodliezla" v cenách. Takže sa ečte načakáme!

petrnavr | sob srp 16, 2008 12:03 pm

vincentjules píše:No, vetsinou jsou nase plany tak na mesic dopredu, tzn. nebude to v zari. Ale vzhledem k tomu, ze Apple nastavil podminky takove, ze pokud nebude u jednoho operatora - nebude ani u ostatnich. V podstate vsecko je tak trosku dohromady, takze co plati u jednoho bude i u ostatnich. Asi te zklamu proste to tak vypada, ze sestnacku u nas nepotkas (taky jsem ji chtel). Ale bude stacit i 8gb.
Navic servis bude v Rakousku a Apple dava jen rocni zaruku, nicmene operatori museji poskytnou dvouletou, tak si predstavte jak to bude nakladne servisovat. S tim prodejem v mensich mestech to nevypada moc dobre. Napr. Vodafone bude prodavat pouze v jedine v Brne! Taktez odhaduju ostatni. Proste Apple z toho chce udelat megaluxus.
Treba v Polsku, jak vite, uz jsou ceny znamy. U nas se vse tak taji, aby lidi natahli na prodejny, pak kdyz vsichni zjisti, ze je jen 8gb, stejne si reknou "tak kdyz uz jsem tady, vezmu i ten" (v souvislosti s tim, se dost bojim i vyssi ceny). K tomu si myslim, ze Apple nechce, aby jej sem jezdili kupovat rakusaci a nemci, kdyz bude odblokovany, proto nam da jen tu 8gb verzi...

Zkratka, at nejste moc nateseni a pak zklamani (proto sem pisu).

To je mi T-mobile, trochu líto.. Já zase 100% vím, že u VF budou obě verze, 8GB v černé a bílé a 16GB v bílé .. Trochu mě to zaráží, že T-M nebude mít 16 GB, myslím, že tím trochu strádá, protože hodně lidí si radši koupí iPhone s větší pamětí, ten cenový rozdíl nebude nějak velký

edit: Pánové ten borec od T-M psal, že u nich bude jen 8Gb verze, jak jsem psal výše, 16GB v ČR bude 100% ..

příště edituj svůj příspěvek, když píšeš jako poslední !! je to už poněkolikáté ! .. terry

zuNNy | sob srp 16, 2008 12:17 pm

paráda 8)

wrz | sob srp 16, 2008 12:25 pm

petrnavr píše:Já zase 100% vím, že u VF budou obě verze, 8GB v černé a bílé a 16GB v bílé ..

Ja myslel, ze 8GB je jenom v cerne barve :?:

Uživatelský avatar terry | sob srp 16, 2008 2:05 pm

Tak tak. Tobě tak budu věřit, co tady stoprocentně bude a co tady nebude, když ani nevíš, že 8GB iPhone je jen v černé barvě :roll:
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

geoRG77 | sob srp 16, 2008 2:06 pm

petrnavr je trošku víc zmatený, hlavně že tu neustále postuje "oficiální" informace :lol:
Host
Host

Uživatelský avatar tvosi | sob srp 16, 2008 3:50 pm

achjo....staci si pockat na 21.srpna kdy vam operator zasle oficialni ceniky iphone :-P tak tu furt nespekulujte...
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv