Beavers: Hih, proc by se do Tebe mel nekdo obouvat, kdyz Tve objasneni principu vyroby plastovych krytu u iPhone je naprosto presny???

Ja se s Tebou nepru o tom co jsi napsal....dokonce ani nevylucuji, ze by ty problemy byly zpusobeny spatnou kvalitou materialu ci jeho neprofesionalni vyrobou. Tohle se muze vzdycky stat. Jen se mi tomu nechce moc verit prave kvuli povestnemu puntickarstvi Applu...

Taky mi neni jedna vec jasna. Jak je mozne, ze takto tenky plast zacne vyrobni vadou praskat az za nekolik tydnu po jeho vyprodukovani? Nez se ten kryt dostane z vyroby ke konecnemu zakaznikovi, tak to nejaky ten patek trva. Navic v kazde firme, maji-li spravne nastaveny normy ISO, maji dostatecne dlouhe doby "zrani" kazdeho vylisku, vizualni kontroly a na jednom z X vzorku provadi dalsi dukladnejsi kvalitativni testy. Ja s Tebou souhlasim, ze pri vyrobe je chladnuti velmi osemetna zalezitost, ale vnitrni pnuti v takto tenkem krytu se neprojevi praskanim az za par tydnu, ale dle meho takrka okamzite. Ja osobne tedy nedelam do plastu, mym oborem je metalurgie a strojirenstvi, ale v principu je to dost podobne....

))) Jako nektere ty problemy klidne mohly byt zpusobeny chybou ve vyrobe a namichanim jine smesi (to bych videl asi spise jako problem), ale pak by to nebyly problemy stale pretrvavajici.....to by se projevilo na par tisicich vyrobku a dnes by ty telefony uz tyto vady vykazovat, doufam, nemely....

)))